17.5.11

ÈXIT DE PÚBLIC EN EL DEBAT DELS CANDIDATS A LES ELECCIONS

Segurament que la majoria que hem assistit aquest vespre al debat dels candidats a les eleccions, ja teniem decidit el nostre vot. Malgrat aixó penso que ha sigut molt interessant poder escoltar en directe les seves propostes.
Hi han assistit tots els caps de llista excepte el d'Iniciativa Verds que s'ha excusat per compromisos laborals.
El reglament del debat, consensuat per tots els partits, ha fet que fos una mica lent ja que pràcticament no permetia contrastar i replicar les propostes de cada candidat. Al final s'han recollit algunes preguntes que el públic assistent ha fet als candidats.
No he pogut fer un recompte però l'Envelat presentava una molt bona entrada i aixó es un punt molt positiu ja que ens indica que no tothom passa de la política.
-
FOTOS DEL DEBAT
-

68 comentaris:

Anònim ha dit...

SRA. ASSUMTA PASTOR.
Ayer fui al debate para sacarme de algunas dudas que tenia iba haber a los del CIU a RAMÓN GALI y en especial A TI ASSUMTA ya que en el debate de valles visión me gustaste mucho,pero me que sorprendido de como cambiaste anoche no eras la misma del otro día,yo como la otra persona que tenia a mi lado no entendíamos al principio por que no sacaste los números del presupuesto ya que es la unica arma que teneis para trabajar en el ayuntamiento pero pasaron los minutos y me di cuenta el porque, aun que tu me digas que no ya tienes hecho el pacto con UXM.sino tiempo al tiempo, en vez de estar pendiente del debate te pasaste mas de la mitad hablando con romu y luego pediste al publico que se callara diciendo SIGO O NO SIGO es por parte mía y de mi familia que no te vamos a votar,tengo una duda si votar a RAMÓN GALI O A CIU por que fueron los únicos que me convencieron el RAMÓN por sacar las deudas reales que hay en el ayuntamiento y estar inmaculado como me dijeron los de su partido hoy nos hemos dado cuenta de la forma que trabaja este ayuntamiento nuestros papeles no son los mismos que los que tienen ellos y esto que llevan el escudo de martorelles y la información del técnico los de CIU por que siguen preocupándose del pueblo, ya que fueron los primeros en llegar a can suñe para solucionar el tema de las aguas fecales que hacían una peste

Anònim ha dit...

esto no fue un debate si no que fue una tomadura de pelo todos contra uno y uno contra todos en los debates tiene que haber replicas y aquí no hubo ninguna replica.
Ami y a mucha gente me supongo nos gustaría ver un cara a cara en valles visión (que por algo la pagamos)entre MAMPEL Y ROMU haber si seria tan valiente como anoche atacando y sabiendo que no podía responder.
SR. MAMPLEL ¿POR QUE NO LO PROPONE? SR. ROMU ¿POR QUE NO LO PROPONE?
UN CARA A CARA

Jose Luis Úriz Iglesias ha dit...

Llevo muchos años en la vida municipal y ayer viví uno de esos momentos preocupantes, que amparan peligrosamente la desconfianza de la ciudadanía ante los políticos.
Una de las medidas más eficaces contra la corrupción en materia de urbanismo y contratación de personal, que es donde existe más casos de corrupción, es que estas materias se deleguen en una Comisión de Gobierno en la que estén presentes todos los grupos municipales. Es una eficaz medida de control.

A mi pregunta de si estaban de acuerdo los partidos presentes en ponerla en funcionamiento en Martorelles (vale igual para Santa Maria) el PSC contestó afirmativamente, UxM también me pareció que sí con matices y el resto silencio. Silencio cómplice.

Preocupante, peligrosos muy peligroso, creo que o bien lo aclaran antes del 22 o la ciudadanía de Martorelles debe tomar debida nota de un peligro real y votar en consecuencia.

No caben bromas en estas materias, o se está o no se está y ayer muchos no estaban.

juan jose benito ha dit...

Ayer quedo demostrado en el debate que rumualdo esta pese a quien le pese, sobradamente implivado en el ayuntamiento lastima que en su lista no deberian estar algunas personas y creo que este motivo le restara votos .YO NO VOTARE A UXM ,tu rumualdo ya sabes por que ,MONPEL ESPERO QUE TEDES CUENTA QUE TU CICLO A TERMINADO ,tu ya no eres el del tractor amarillo de eso ya no te queda ni la ilusion que pusieron y el esfuerzo de tus compañeros que trabajaron para que tu pudieras ser alcalde vives del pasado y hoy date cuenta que muchos que te apoyaron te dan la espalda deja el pueblo que decida el voto con su verdad deja de mentir y se onesto como al principio .HONESTO <Ramon gali as demostrado con el debate de anoche que por la poca informacion que se te ofrecido no estraste en el juego del pasado y miras el futuro, espero que sepas tener esa vision de trabajo para martorellas visto el resto de los demas partidos sus propuestas son bastantes ficticias y poco creibles ya que todo me parece dar vueltas sobre el dinero y no saben que primero estamos en crisis .GRACIAS mulati

Anònim ha dit...

pensaba que seria otra cosa el debate de ayer, que se intentarian de arreglar temas del pueblo y se dejarian de carear unos contra otros sobre todo el señor velasco que vino con la biblia entera a debatir algo que me preocupa porque debera de esconder mucho, la señora assumta estubo todo el rato en fuera de juego y como bien dicen muy aferrada al señor velasco, CIU creo que ganaria muchisimo mas si el señor mampel dejara el puesto para futuros lideres, y los demas aparte de icv que lo tiene todo pactado con uxm no les queda que rascar nada.

Anònim ha dit...

Mompel ha estado siempre a las duras y a las maduras, deja que decida el pueblo si debe irse o quedarse,al menos continua siendo el unico que escucha a toda la gente y no se pasea con el movil pegado como si fuera una floklorica que no quiere que la molesten los paparachis

Anònim ha dit...

Que fort em sembla que el Sr. *Mompel hagi dit en publico que la gent no li estava tornant els favors!!!! favor amb favor es paga, oi? que passa, que continua demanant que li tornin els favors que va realitzar en el seu dia a certes persones?

Anònim ha dit...

EL SEÑOR ROMU SIGUE CON SU CAGUE PARTICULAR, AHORA PROPONE UN PLENO EL VIERNES AL SABER QUE CIU HACE UN MITING EN LA BOBILA.
PA CAGARSE SERÑOR ROMU

Anònim ha dit...

Ahir em va quedar molt clar que CIU i MAPM (Sr. Galí i Sr. Ribas) tenen un pacte fet. Només calia veure com els de CIU apart d'aplaudir al seu cap només aplaudien al Sr. Galí. Recordeu: si no us agrada el Mampel, no voteu al Gali. HO TENEN PACTAT!!!

Anònim ha dit...

Buenos dias Antonio:

Quiero denunciar en tu blog que la gente de VEINS PEL CANVI borra comentarios que no les gustan a pesar que no sean ofensivos, sino comentarios que contradicen cosas que publican. De "canvi" nada de nada, siguen aplicando el rodillo de Mompel.

Gracias.

Luis

Anònim ha dit...

pero que os pensais que esto es el hereu y el trias , poneros a trabajar que esto es martorelles menos bla,bla,bla y mas codo con codo
que a sin vamos y los demas menos el gali que le canto la caña al velasco con los presupuestos a que fueron ayer al debate a si ya los se para hacer acto de presencia.
VERGONZOSO

Veïns pel Canvi a Martorelles ha dit...

HolA Luis en el blog tambien puedes denunciar lo que dices, solamente se borran todos los comentarios que en ellos se falte el respeto a las personas, hay muchas maneras de decir las cosas sin ofender a nadie, todo lo demas queda publicado, esta garantizada la libertad de expresion siempre que el anonimo cumpla este pequeño apartado, osea que lo del rodillo del sr mompel sobra, pasate cuando quieras
saludos

Anònim ha dit...

Antondensi, su propuesta que los cabeza de lista hicieran un debate para todo el pueblo muy bien,se han presentado todos menos uno, y buena entrada de público.
Felicidades!!
Maria

Anònim ha dit...

Recordeu que según CIU els favors es tenen que pagar

Anònim ha dit...

Del debat d’ahir , al que vaig tenir la sort de poder assistir a la ultima hora i mitja, em quedo amb una frase del senyor Mampel . En la seva ultima intervenció va dir paraules sinceres , literalment va dir « molts, als que vam fer favors, favors a nivell particular, ara no ens els paguen....» Si aquesta és l’essència , si aquest és l’esperit dels nostres politics, tots haurien d’estar en una illa/presó amb el Dominique Strauss-Kahn. I si tinguessin una mica de dignitat, nomes una mica, tornarien a casa seva. De les dues opcions catalanistes que hi havia a la llarga taula, aquesta vegada faré costat als joves d ‘Esquerra...a ells encara ningú els deu cap favor...

Anònim ha dit...

Benvolguts,

Felicitats per ser la primera vegada que la democràcia a Martorelles a fet un pas més. Un debat amb els diferents grups polítics per parlar de les diverses problemàtiques del poble. M'en alegro molt. De totes maneres, aquests debats, no haurien de ser només amb temps d'eleccions; penso que cal fer-ne molts més per tal d'aproximar la política a la gent del poble i que a la vegada aquesta pugui valorar la feina i l'esforç tan per part de l'equip de govern com per la oposició. També felicito al partit nou que es presenta a aquestes eleccions, ja que sortir amb temps de crisi com ho fan és dur i potser més complicat. També es nota que falta experiència i fluidesa però amb els anys tot va millorant.

Anònim ha dit...

Alguien pedia los primeros espadas,en el debate, y no fue asi falto el sr.Caba,que le paso los motivoa laborales no son muy creibles porque cuando el sr.alcalde convoca los plenos a las 10 de la mañana el no falta ¿que le paso? si hubiera faltado el de ciu hubieran corrido rios de tinta pero como es este señor callamos.
Que verguenza,

Anònim ha dit...

Bona tarda,

Un cop vist el debat del dia d'ahir i observades les diverses propostes dels diferents partits polítics penso, amb tota sinceritat, que el meu vot serà per ERC. És la candidatura que, independentment de les seves sigles, que a molta gent els hi fa respecte, ha presentat una bateria de propostes clares i específiques per conservar i millorar el poble de Martorelles. Segurament és un programa molt idílic i ambiciós, i moltes de les coses és provable que no es puguin fer, però cal aquest punt d'il·lusió per motivar la gent i fer que aquesta treballi per aconseguir el que ara ens sembla inaccessible. És una candidatura encapçalada, en la seva majoria, per gent mitjanament jove, molt normal i amb ganes de fer coses. Sé que em direu que també hi ha gent gran. Cal que aquesta també hi sigui i participi; són la veu de l'experiència. Aquesta vegada us faig confiança!

Anònim ha dit...

debat light per part de l'oposició, ben parada al seu lloc i contestant amb claredat, jo li hauria ficat més canya al Romualdo i els seus seguidors tant del seu partit com dels partits que ja té pactats, normal a això en dic jo trampa (encerrona) però es van topar amb toro de lídia i van haver de protegir darrere de les barreres, és el que hi ha pel demes a esperar el dia 22

JOSEP

jose antonio ha dit...

fa falta el canvi com a tot arreu, que ja fa vuit anys, que els primers es treballa i ara només s'escalfa la cadira i vam sortir quan cal, contractar un gerent que ens costa més de 50.000 euros perquè faci la feina del senyor alcalde que no som ximples que governin altres tan me fa però aquests que surtin ja.

Anònim ha dit...

a mi sinceramente me parece que la mejor opción es PSC o ERC la verdad soy contrario a estos partidos en lo que son fuera del municipio pero aqui creo que los dos partidos cambiando a los cabezas de lista, mejoran considerablemente, sobretodo los socialistas. ya teneis un voto más

Anònim ha dit...

el gali no tiene nada de experiencia y se noto muchisimo ayer ! si muy buenas ideas pero cuando tenga q ir a hablar con generalitat que hacemos? mandamos a otro?

ser serios.

Cristina ha dit...

Nuestro candidato Juan García Caba, ya avisó hace días de que el único día que no podía asistir era el martes, que por favor se cambiase el día, pues no podía faltar al instituto porque sus alumnos están haciendo un trabajo y debía estar con ellos.
A parte de comunicarlo verbalmente también lo hizo por correo electrónico, todo eso la semana pasada, pero solo contestó uno de los candidatos diciendo que fuera otro en su lugar, el resto ni siquiera se dignó en responder.
Por lo tanto, en vista que nadie quiso cambiar el día del debate, no nos quedó otro remedio que buscar un sustituto, Gregorio, que por cierto, lo hizo muy bien.

Anònim ha dit...

ROMU me han dicho que as suspendido el pleno de mañana por miedo a que te pase factura, yo creo que lo as hecho por lo que paso anoche con GALI si es ha-si muy bien por el GALI ole sus huevos.
ROMU ESTAS ACABADO

FERRAN ha dit...

L'únic que vaig veure amb força, il.lusió, transparència i honestedat va ser el representant de Esquerra Republicana.
Sr. Candela ja pot comptar amb 3 vots més.
Ferran

Anònim ha dit...

Tant criticar, que si el Monpell no hi aniria, que si hi aniria el seu gendre, i ara no hi va el d'ICV i no pasa res...

Anònim ha dit...

La sra.Assumpta,parece estar por encima del bien y del mal,dijo:no hay que tener enfrentamientos,y a ellos que les ha pasado,se han enfrentado por poner candidato estas elecciones y ayer a la primera ocasion que tuvo cargo contra el que hasta ahora ha sido su cabeza de lista.Que poco coherente

Anònim ha dit...

Hi ha pacte CIU-MAPM. M'ho ha confirmat una persona de CIU i a més ho tenen fet per escrit en una reunió feta uns dies a casa del Pertiñez. Ja ho suspitava al haver dintre del partit del Galí treballant en l'obra el Felipe Elices, personatge enamorat del Mampel i que ha destrossat al PSC en Martorelles.

Força PSC

Juan ha dit...

Todos dicen lo mismo: haremos, haremos, etc. Daran mas servicios pero bajaran los impuestos. Traeran un medico aunque lo paguen de su bolsillo (palabras del Mompel), haran un centro de cultura, la piscina cubierta, pisos para los jovenes, mas guardias, crearan puestos de trabajo pero segun el alcalde, sobran personas en el ayuntamiento, un vivero de empresas, cooperativas, gimnasio, seremos transparentes y esconden los numeros, daremos participacion al pueblo y luego ni puto caso, y bla, bla, bla.
De pena.
Juan

Anònim ha dit...

no me extraña que seas del psc para decir las tonterias que estas diciendo y el monton de mentiras que dices, si asin pensais gobernar los de tu partido que sepas que los estas echando por tierra con estas acusaciones hacia CIU, el que comenta tanto bla,bla,bla, lo que tienes que hacer juan es mirarte todos los proyectos de los partidos y veras que no hay mucha diferencia entre unos y otros y en cuanto al ayuntamiento si ahora sobra gente no es ni mas ni menos que por la mala gestion del señor alcalde
que despues de estas declaraciones ya estaran pensando en quien se ira el primero, yo espero que sea el.
www

Anònim ha dit...

al último anonimo, pues si dices que el del psc lo hace mal, viendo tus comentarios que tienes leña para todos haces un flaco favor a tu partido. madremia os fastidia porque es el unico partido que no entra en las discursiones ni los ataques algo que tiene que ser lo normal.

Anònim ha dit...

Antes del debate ya tenía claro a quién iva a votar, y lo sigo teniendo, Marc Candela cuenta con mi voto.

JORDI ha dit...

Ahir vaig assistir al debat polític dels nostres candidats a l'alcaldia de Martorelles, francament un debat amb moltes paraules, molt polític, però fluix i de baix contingut d'idees clares i molts menys de línies d'acció més o menys definides en projectes concrets i reals, que Martorellas necessita. Debat poc flexible i no gaire afortunat en l’us de com portar el comentaris o preguntas de la gent del poble els candidats, en definitiva els seus “clients dels vots”.

En molts pocs moments, es van deixar sentir que plans definits constaven en els seus programes electorals i com es desenvoluparien en la pràctica. Realment crec que per molt dels presents a l'acte un debat decebedor, però potser és el que es pretenia obtenir per part de alguns candidats a l'alcaldia, vendre fum de nou al poble.
Però una cosa si que tinc molt clara, Martorellas no “ressorgirà de les cendres” fins que no s'aposti fermament i de forma clara pel seu primer actiu, el polígon industrial i les seves empreses, el cor vital del poble. Ja que malauradament no conec al nostre poble una altra font d'ingressos que pugui ajudar a incrementar els guanys del municipi, ja que turisme, agricultura i ramaderia queden lluny del nostre objectiu. I la construcció ja hem vist el seu fatal i desastrós desenllaç pel nostre país.

No n'hi ha prou com es va dir en el debat, que l'alcaldia donava reforç moral i disponibilitat a la seva administració per intentar solucionar els problemes de les empreses, ja que només amb això, estem veient els resultats i cada dia tanquen més empreses al polígon (Domar, Showa i properament si ningú possa remei DERBI. S'ha de fer un pla d'acció més contundent i amb altres aires, ja que amb els actuals ja hem vist fins on hem arribat, es necessita un punt d'inflexió JA. Es necessiten polítiques clares d'incentivació fiscal a les empreses, sòl més econòmic, millorar més les infraestructures del polígon, comunicacions adequades al segle XXI, transports, etc ... Es i sóc conscient que això no és fàcil i més amb la profunda crisi econòmica que s'arrossega, però s'ha de fer i intentar, l'esforç valdrà la pena.

D'altra banda, malauradament es va poder veure el continuisme que tenim per example amb els partits UxM i CiU, en constants enredades i lusions personals mútues en el debat, més del mateix, i això Martorellas no és el que necessita ara, no caiguem en la bipolaritat política com passa a Espanya, hi ha vida més enllà. Les lusions que va fer el candidat CiU sobre que governés la llista més votada, no és un problema de ningú més que d’ells, dels polítics. Tenim una llei electoral caduca i obsoleta, que als partits polítics no els interessa canviar ni actualitzar. Per cert, comentari que vaig tenir el plaer de dir al seu dia al Sr. Artur Mas quan ens va visitar l'any passat a Martorelles abans de les eleccions al Parlament, i que òbviament en un espectacular cop de cintura, es va treure del barret de copa la resposta magistral. Això és un tema que el PSC no vol entrar, i ara Excm.Honorable President de la Generalitat, que fem? ¿Obrirà vostè la porta al cambi de la llei electoral? Això també va dirigit els Srs. dels PSC.

Crec que és hora que entri sabia nova, gent local propera al poble no depenent de “grans marcas políticas”, potser amb menys experiència política, però amb més fets, treball, honestedat i transparència. El que ha hagut i hi ha ara, ja hem vist els seus resultats els últims temps en el poble no fan falta més paraules per descriure-ho.

Finalment, si que em va ajudar en alguna cosa aquest debat, a saber a qui NO he de votar definitivament aquestes eleccions, que cadascú extregui les seves conclusions.

Jordi

Anònim ha dit...

AL ROMU Y AL CABA
Que vergüenza y que rabia me ha dado ayer miércoles ,el martes asistí al debate y todos los partidos prometieron trabajo a los parados,esto lo veo muy bien pero lo que no veo bien es que el miércoles subí al ayuntamiento y la sorpresa fue mía cuando llegue no habían aparcamientos y los de amsa haciendo unas isletas yo soy un parado de la calle Barcelona y en cima soy paleta yo me pregunto POR QUE SR. ALCALDE Y SR. CABA ESTE TRABAJO NO LO HACEN LOS PALETAS PARADOS DE MARTORELLES Y NO LA EMPRESA AMSA.
Ningún partido prometió hacer aparcamientos si alguien va al ayuntamiento como yo no podrá aparcar ya que por de tras de ca la xica esta ocupado por los trabajadores de este ayuntamiento,y en el parque o plaza no se puede aparcar ya que hay poco aparcamiento en lo cual tuve que ir a aparcar cerca de santa maría que vergüenza
UN PARADO

Anònim ha dit...

me he referido al comentario que hace supuesta mente un militante o simpatizante del psc sobre la acusacion a CIU sobre el un pacto ya echo, no menciono para nada que lo esten haciendo bien o mal, creo que esta bantante claro
www

Anònim ha dit...

Como quieres que ya tengan un pacto y por escrito MAMP y CIU? No sabes lo que dices, los pactos se hacen despues de saber los resultados, antes es hacer faena en bano.

Anònim ha dit...

si lo tenen hecho !

Anònim ha dit...

si si lo que usted diga, por malmeter que no quede... Usted difama solo para que la gente no vote a uno de estos partidos, pues en el debate se vio bien claro que el pacto esta hecho entre ICV+UXM+PSC

Anònim ha dit...

por esa regla de tres anonimo de que lo tiene hecho, yo tambien puedo decir que UXM-ICV-PSC tienen un pacto echo y me quedo tan ancho esto para decirlo mas que escribirlo hay que demostrarlo osea que no cuela.

Anònim ha dit...

ya pero uno esta firmado (CIU;MAPM) que es lo que tiene tener gente que no sabe callarse.

Anònim ha dit...

Bona tarda,

En resposta a l'escrit d'en Jordi dir-te que, en general, estic d'acord amb totes les afirmacions que has dit, de totes maneres, segueixo pensant que les propostes més clares i específiques en favor pel poble són les desenvolupades per ERC i el seu cap de llista, el senyor Marc Candela. Són les persones i les seves idees les que valen i m'estan demostrant que d'això no els en falta. Si que et diria que vigilis amb les "marques blanques". Aquestes atrauen per què "són barates" però ja saps que per més que no t'agradin les marques, normalment són de més bona qualitat i a la llarga donen més bon resultat.

Un avi ha dit...

Alguns no s'han donat compte de que el partit d'em Ramon Gali l'han creat els de Ciu per treure vots a la resta de partits i despres pactar amb ells. Esta clarisim
Un avi

Anònim ha dit...

pues avi estas bien equivocado hay mas gente favorable con gali del psc que de otro partido.

Xavier ha dit...

copio y pego del blog de veins, para leer un rato.

On és l'alcalde?
On és l’alcalde?
MARC RICARD , Martorelles
Visc a Martorelles, en un carrer
fronterer amb Santa Maria que
fins fa poc era un cul-de-sac i que
comparteix una vorera a cada municipi.
Recentment es va connectar
amb altres vials de Martorelles.
Com que és un carrer amb
fortes pendents i corbes pronunciades
uns quants veïns vam demanar
als respectius alcalde (de baix)
i alcaldessa (de dalt) que establissin
un únic sentit de circulació per
evitar perills innecessaris. No s’ha
tingut cap més novetat fins que un
dia, sense previ avís, es va obrir el
nou tram de carrer a la circulació
–sense cap mena d’ordenació.
Segons hem sabut informalment
sembla que el propietari d’unes
caves que hi ha al carrer vol un
determinat sentit de circulació, en
contra del que vol l’alcalde de
baix, perquè li sembla que els
grans camions que porten most del
Penedès passen millor. A mi tant
me fa en quin sentit vagin, però
aquesta raó és falsa, els camions
entren perfectament venint per
l’altre cantó. Però la primera pregunta
és què fan camions de gran
tonatge circulant per carrers secundaris
d’urbanització, destrossant
l’asfalt, quan tenen un accés
més ample i directe? La qüestió és
que l’alcaldessa de Santa Maria ràpidament
es va posar del cantó
dels camions, sense argumentar
l’opció. Fins i tot ha inhabilitat,
unilateralment, dos dels pocs espais
d’aparcament del carrer.
I on és l’alcalde de Martorelles?
Doncs desaparegut, tot i que se li
ha demanat una reunió perquè
ens expliqui quines solucions preveu.
No sabem quina opció defensa.
Un esperaria que l’alcalde
es mogui una mica per atendre i
defensar els seus ciutadans, no?
Deu ser que l’alcalde té molta feina
encarregant obres d’última hora,
demostrant un electoralisme
ranci i patètic, com si els asfaltats
de final de mandat puguin ocultar
la desídia i menysteniment cap
als ciutadans a qui teòricament
hauria de servir. Resumint, que la
inoperància de l’alcalde de baix, i
la prepotència de l’alcaldessa de
dalt estan provocant un problema
on abans no n’hi havia cap.
FONT DE LA NOTICA, BÚSTIA DE CONTRAPUNT.

Anònim ha dit...

El pacto de ciu probablemente no sea cierto pero lo que si es seguro porque yo lo he visto al sr.Romualdo y la sra Asunta con actitud demasiado complice.Esto esta echo.

Anònim ha dit...

Lo viste tu y todos los que fuimos al debate, como se reian entre ellos.

Anònim ha dit...

estoy muy cabreado ya que hace unos instantes mi amigo me termina de dar una mala noticia que la assumta nos engaño en el pleno,yo soy socialista y en paro y mi amigo me ha dicho que vio con sus propios ojos al ROMU Y A LA ASSUMTA reunidos fuera de martorelles y con papeles en la mesa,yo creía en ella de que no había pactado y me creo a mi amigo que es cierto que han pactado, yo te digo ASSUMTA los 5 votos de mi familia y intentare que otra familia no te vote, ya que el pacto con los UXM. traerá mas paro en el pueblo.
yo fue hace 6 meses a servicios sociales,al cabo de un mes me recibió la prepotente MARGARITA,y con muy buenas palabras se me quito del medio,a los 2 meses me recibo me parece que se llama JONATAN me tomo nota y me dijo que ya me a bisarían aun los estoy esperando de que me llamen, ¿con esta gente ASSUMTA te vas a juntar? yo iré el viernes a la bobila y hablare con MAMPEL y según lo que me diga los votare, nunca e votado a CIU pero esta vez lo haré, por que estoy desesperado ya que se me termina el paro y no podre pagar la hipoteca y con este ALCALDE que solo habla por el móvil y no te recibe no se puede hablar ni pactar.
EL CUATRIPARTIDO ESTA HECHO OS LO DICE UNO DEL PSOE. Y QUE NO LOS VOTARA OJALA MIS VOTOS LES SIRVAN PARA NO SACAR NINGÚN REGIDOR

Anònim ha dit...

un consejo te doy. No te dejes engañar por el mompel porque ahora dice que lo arreglara todo, ya que sale gratis decirlo pero te engañará como lo ha hecho con todo el mundo.
Un amigo

Anònim ha dit...

es una verguenza los que decis de la assumpta siendo mentira, tranquilos si no sale ahora dentro de cuatro años cuando la gente vea todo lo que sabe y como es politicamente, no podreis engañar al ciudadano. tiempo al tiempo.

dedicaros a hacer vuestra politica de insultos que los socialistas ya nos dedicaremos a remontar a la gente que habiamos perdido.

Anònim ha dit...

Company, que estàs a punt d’acabar el “paro”, entenc que estàs cardat, però abans d’anar a demanar ajuda al Sr. Mampel el divendres, jo aniria a veure al mossèn. Si el Mampel et fa un favor, llavors et tocarà passar per Caixa… (ho va dir ell textualment)

JORDI ha dit...

Hola anónim, comencant dir amb tots els meus respectes pel candidat Marc Candela, reconec què ho va fer força bé, un jove amb molta empenta,il.lusió però que tard o d'hora és topará també contra el mur de formigó dels dirigents del seu partit. I ho veurá d'un altre color, hi han molts taurons per sobre d'ell, que ja s'han menjat molts peixets avanç.

Referent el terme de "gran marca política", per mí ERC no hi és dins d'aquest espectre, pot ser si del teu. I menys quan és dedica a pactar amb transfugas d'altres partits polítics, guanyats amb vots d'altres ciutadans que aposatavan per altre força independent. Tot això per fer una barreixa de no se què, per la candidatura de alcaldable de BCN, per un grapat de vots independentistes.
Una "bona marca i amb ambició", és mou i lluita sola en el mercat, malgrat aquest no sigui en les millors condicions per fer guanys rápids.

No obstant, penso que les passades eleccions al Parlament, l'independentisme i el "Tripartit" ja es va donar una bona garrotada el nostre País, i no val la pena fer més sang.

De totes maneras desitjo sort en Marc Candela aquestes eleccions, com la resta de candidats alcaldables. Què et consti que NO es la meva tasca demanar el vot per ningú, cadascu ja es gran per saber que fer.
Els vots els tene que demanar ells.

Jordi

Assumpta Pastor Torres ha dit...

Avui és l’últim dia de campanya electoral, puc dir que ha estat dura quan a esforç físic però no quan a esforç intel•lectual, fer una campanya neta et dona aquesta llibertat. És tan senzill com anar amb la veritat i la il•lusió com a bandera. He conegut el pensament de la gent de Martorelles, moltes persones parlant sincerament de les seves preocupacions i dels seus problemes. Per desgracia també he viscut la mentida i la crueltat de l’insult amagat darrera anònims. Aquests darrers no em mereixen cap respecte, no deixa de ser hipocresia i por, la por de les persones insegures que tenen molt a amagar.

Com diu la meva amiga Simone de Beauvoir:

Mediante el trabajo ha sido como la mujer ha podido franquear la distancia que la separa del hombre. El trabajo es lo único que puede garantizarle una libertad completa.

També diu:

Es absolutamente imposible encarar problema humano alguno con una mente carente de prejuicios.

Assumpta Pastor

Anònim ha dit...

ya te vi muy unida a romu en el debate, lo tienes todo pactado ojo
supuestamente

Marc Candela ha dit...

Jordi,

especificar-te que el senyor Joan Laporta no ha estat cap transfuga, per què sinó hagués canviat de partit dins el Parlament.

Joan Laporta, lidera Democràcia Catalana, un dels partits que van fundar Solidertat Catalana. Quan ERC de Barcelona va fer la proposta de fer una candidatura conjunta de tots els partits independentistes a Barcelona, la gent de Democràcia Catalana hi van estar d'acord, però els seus companys de Solideritat no, i es per això que al següent congrés de Solideritat, la gent de Democràcia Catalana va marxar, per ajuntar-se, igual que Reagrupament, únicament a Barcelona per a fer una candidatura conjunta.

Podem estar d'acord o no en el personatge d'en Joan Laporta, però transfuga no ho és.

Tot i així, si vols en parlem amb més tranquil·litat quan vulguis. I si vols fer-nos confiança nosaltres estarem encantats.

Salut!

Anònim ha dit...

Buenas, antes de nada felicitar a martorelles por el debate del pasado martes, luego decirle a los señores de CIU, que entiendo su cabreo por lo que pasó en el debate, yo también estaría cabreado si mi candidato a la alcaldía, quedara en evidencia delante de todo el mundo. Lo que me quedó más claro del debate fue como el señor Mampel, se enfadó con el pueblo porque no lo votan, y lo más sorprendente que se enfade con la gente que le hizo favores mientras era alcalde, porque dice que ahora
no se los devuelve. ¿De que clase de favores estamos hablando? Preocupante me parece que un señor diga que le tienen que devolver unos favores que hizo cuando era alcalde.¿Señor Mampel usted quiere volver al ayuntamiento para arreglar la economía de Martorelles o la suya propia? Yo creo que se la respuesta, y cada vez la sabe más gente. Señor Mampel váyase con ¿"su coche"? a ¿"su casa"?. Si tanto quiere a Martorelles después de lo que ha dicho debería de haber dimitido.

Anònim ha dit...

Benvolguda Assumpta,

Primer de tot, felicitar-vos a tots els candidats/es per l'esforç que heu fet durant tota la campanya electoral ja que, aquesta, comporta un desgast brutal i una dedicació d'hores impressionant que potser que, el final de la cursa, no sigui recompensada.
En segon lloc, dir-te que si l'esforç ha estat físic però no intel·lectual, penso que hi ha un problema força greu! Potser caldria que hi féssiu una reflexió en aquest punt.
La tercera idea de la meva reverberació incideix amb el fet de que tots els candiats intenteu mostrar al gran públic que sou els´"únics" que teniu tota la veritat i que la il·lusió cada qual se l'adapta a la seva manera i del seu "color". De totes maneres, és molt important que aquesta hi sigui, sinó no valdria la pena presentar-se amb un projecte per fer desenvolupar el poble.
Finalment hi pensant amb la frase de la teva amiga Simone de Beauvoir, penso que té tota la raó del món. La dona sempre ha hagut de treballar moltíssim més i amb molt més esforç per demostrar el mateix o menys. Sé que políticament no és correcte dir-ho ni tampoc queda bé, però crec que essent el 2011 com som hi haver de pensar amb un departament per la igualtat de la dona, és que tenim un problema social gravíssim!! I és molt trist haver de posar èmfasi a la qüestió.

Res més, que tingeu molta sort tots els candidats el 22 de maig!

Alfons.

Anònim ha dit...

si lo dices no pongas supuestamente, me parece increible que podais decir tantas mentiras, que pasa que no os podeis creer que un partido no sea como vosotros y pacte antes?

dejar a los socialistas que estan haciendo un trabajo bueno de remodelación, que ya era hora.

JORDI ha dit...

Hola Marc, agreit per les teves paraules i puntualizatcions.
Pot ser com tú bé dius i acepto la teva correció "técnicament parlant" no es un transfuga, però si que és una persona poc de fiar (perdir-ho fi i sense insults), que manté l'escany amb vots provinents del partit SI, que ara ha avandonat i deixat els seus ex-companys.
Soposo que quan un s'engresca en un projecta i més polític, és par donar continuitat, i no deixar el baixell a les primeras de cambi, com fan les rates quan s'enfonça.
Moralment, això és diu IMPRESENTABLE, i molt finament.

Saluts i pot ser ja tindrem temps de parlar, quan estiguis més tranquil.

Anònim ha dit...

cuando estaban necesitados y se les ayudo cosa que debe de hacer cualquier ayuntamiento con sus ciudadanos bien llamaban a su puerta, esta muy bien engañar a la gente como haces es normal lo habeis echo durante 8 años que mas da un dia mas, solo hay que confundir palabras para crear confusion y debate,
www

Jaume Pedragosa ha dit...

Hola a todos,

Soy Jaume Pedragosa número dos de la candidatura del PSC de Martorelles, no suelo contestar en los blogs, porque no me gusta mucho que se insulte através de anónimos pero quería romper esa regla, para desear a todas las candidaturas suerte de cara a el domingo 22, esperamos que Martorelles salga ganando de estas elecciones que es lo que verdaderamente importa.

Un cordial Saludo

Anònim ha dit...

durante el debate del martes pasado el ROMU dijo que tenia un acuerdo para montar un local de jovenes. Alguien sabe algo de esto?

Javi

Anònim ha dit...

no te ralles esto es otra mentira
pero piensa que habrá otro equipo de gobierno sea de un color o de varios colores así lo que diga el romu no tiene credibilidad

Anònim ha dit...

Puessi Javi, mi prmio comento que el señor Romualdo se presento en el local de la Avenida Piera, y ofrecio a los de ahi un local de titularidad publica. Solo a cambio del compromiso de tener el voto de todos los alli presentes

Anònim ha dit...

Perdoneu companys i que algu em corregeixi si jo ho he entes malament. Entenc que el nostre alcalde va anar a parlar amb aquests joves (jo el vaig veure just a la porta) i els va oferir un local municipal a canvi de que el votesin?

Albert

Anònim ha dit...

Pues si Albert, local a canvio de votar. El de CiU hacia favores y ahora no se los pagan. Con el Romu nosotros le hacemos el favor y el nos paga el local

Anònim ha dit...

del romo me lo espero todo ya que esta muy apurado ¿haber si sale el solo que ara?aguantara 4 años o se ira a casa.

Anònim ha dit...

Para morro, los de ciu, que fueron al local de los jovenes, con cajas de cervezas para comprarlos, y que luego les votaran a ellos.Y los jovenes les contestaron, que no se venden por unas cervezas.....
ja ja ja que fuerte no?????

Anònim ha dit...

Per cert després d'aquestes eleccions, ¿algú sap que a passat en el vot en blanc? ¿es més gran o petit que les passades eleccions?

Per una altre banda,veim com está el pati, ¿haveu pugut escoltar alguna paraula d'algun polític, sobre si cambiaran la caduca i rançia Llei Electoral d'aquest País?

Penso que NO, per lo tant, no han apres rés, de rés ells en la seva cova i cobran bons sous.
Ja está bé el sistema per ells.