18.5.11

DISSABTE DIA 21 1º NIT DOVO A LA MASIA

Aquest dissabte dia 21 a partir de les 22 hores, a la masia Carancà torna el cicle de concerts DOVO (Denominació d'Origen Vallès Oriental), organitzada per l'Associació de Músics Carancà Rock.
Actuaran:
BUSTIN'OUT (Rock)
MC. SERK & MC. ACE (Hip Hop)
HASTA AHÍ (Versions Rock)
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahi estaremos aunque sea el dia de reflexion. Seguro que los convergentes no vendran porque diran que es un acto partidista ya que en el poster sale la Carmen de Mairena que se presentó a las ultimas elecciones. Que reflexionen tranquilos y dejen en paz alos demas.

Anònim ha dit...

Sr. Antonio, este cometnario que critica a los convergentes si que lo publicas y mi comentario que decia que concierto en el dia de reflexion, era campaña, por que no?!!!

antondensi ha dit...

Disculpa anónimo pero no he recibido el comentario que usted dice. Vuelva a escribirlo por favor.

Anònim ha dit...

Hola a tots,

Parlo en nom de l'Associació de Músics CarrancàRock de Martorelles, organitzadors del concert.

Aquest concert forma part d'un cicle musical que consta de 4 concerts, vam demanar la instància per poder fer els concerts, un pel cap de setmana del 13 i 14 de maig, un pel dia 12 de juny i dos caps de setmana més per juliol.

L'Ajuntament ens va denegar el concert del cap de setmana del 13 i 14 de maig per caure en campanya electoral, l'espai estava reservat per actes electorals de dos partits polítics, per això ho fem el dia 21 de maig.

Igualment, comentar que a l'A.M CarrancàRock hi ha gent amb perfils polítics molt diferents als quals ens uneix la pasió per la música, no volem que es polititzi un acte que no té res a veure amb la campanya electoral, convidem a qualsevol membre de qualsevol partit polític de Martorelles a que vingui dissabte i ho pugui comprovar en directe, qualsevol persona serà benvinguda, qualsevol símbol polític el rebutjarem.

No volem que CarrancàRock sigui vinculat a cap partit, volem ser vinculats amb Martorelles, independentment de qui governi.

Repeteixo, esteu tots convidats.

Anònim ha dit...

por que no lo hacías el día 28 de mayo ya que tan-bien es sábado, esto huele mal

Anònim ha dit...

por la mor de dios eran las 3 de la mañana y no podía dormir con el ruido de la música, eran las 7 de la mañana y seguían tocando pero esta vez dentro de la masía en su local A LOS VECINOS DE CARRANCA YA SE NOS HA TERMINADO DORMIR LOS FINES DE SEMANA