19.5.11

INDIGNEU-VOS !!!

MÉS FOTOS DE LA PLAÇA CATALUNYA
-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ya era hora de que la gente se moviera en la calle y no solamente cuando se ganan títulos de futbol. Primero fué la burbuja inmobiliaria y ahora es la burbuja social. Es el momento de decir BASTA YA, queremos democracia que mane realmente desde el pueblo y para el pueblo. Veremos a ver si el fin de semana, vuelven a renacer entre las fuerzas del orden, la semilla de la represión y del pasado. Ya que vemos que a muchos de nuestros políticos no les ha gustado el resurgir de este movimiento social. Evidentemente, que no, ellos continuarán en sus poltronas chupando del bote, con sus dignos salarios. Mientras tanto el 45% de los jovenes en paro, y el que puede, emigrar a otros paises para ganarse el pan como pueda.
Vergonzoso, en este país:
YA NO QUEDA PAN PARA TANTO CHORIZO.

Jose Luis Úriz Iglesias ha dit...

Los partidos de la izquierda debemos reflexionar sobre estos movimientos y entender que estamos para transformar la sociedad no solo para interpretarla. Si los movimientos sociales se nos anticipan corremos el peligro de que ese tsunami nos lleve por delante y otras ideologías más perversas y tóxicas se aprovechen de ellos: el fascismo que está acechando y que crece en tiempos de crisis como este.

Esa reflexión debe tenerse en cuenta en ambas partes, los partidos de izquierdas y los movimientos sociales.

Malos tiempos amigo, malos tiempos.

Anònim ha dit...

Indignaos contra el Mompel que nos engañó los 8 años que mandó a placer en nuestro pueblo. Indignaos contra la incompetencia de los que nos han mandado los últimos años. Transformar esta indignación en un voto de confianza para los candidatos que no arrastran en su curriculum tanta porquería.
Mi nieto votará por primera vez y lo hará con la ilusión por el futuro y no por las demagogias baratas del pasado.
Evidentemente su voto será de izquierdas.
Un republicano abuelo

Anònim ha dit...

“abuelo republicano”, este es el espíritu!!! Todos a las barricadas!!! Es hora de luchar!!! Mi voto también será de izquierdas y republicano. Es hora de romper con el pasado y enseñar a nuestros nietos e hijos que existe otra manera de hacer política. Señores convergentes y ex-convergentes que hace décadas que se presentan, apártense y abran paso….den a los jóvenes la oportunidad que ustedes tuvieron en su día…. Dejad que se equivoquen, dejad que nos contaminen con su energía… Martorelles libre y republicana!!!

JORDI ha dit...

Ahir vaig anar a Plaça Catalunya personalment a veure amb els meus propis ulls, sense cap mena d'interferencia del mitjans de comunicació, que estava passant.
I el que vaig vuere va ser francamente gratificant i sorprenent. Gent de diferent espectre social, económic, d’edat grans, adolescents, joves i fins i tot molts nens jugan, tots convivint junts i de forma totalment en armonía. La Plaça totalment neta, millor que mai, amb els centenars de persones que havien. Tot un example de pau i democracia, que els postres actuals polítics no saben ni volen dirigir-la en dignitat.

Però ULL!!! ara aquests polítics que van recolçar els moviments per la llibertat i DEMOCRÀCIA a Egipte, Tunisia, Líbia (amb el agravant aquí d'una guerra vergonyosa, la cual está costant moltes vides inocents, i també més de 30M€ al mes al País). Volen reprimir las manifestacions i fins i tot prohibir, si fa falta en la força en la tan famosa jornada de reflexió, quan la gent allà reunida, no fan apel per cap vot a cap partit polític, sino contra la forma actual de fer dels polítics actuals en general. Es veritat, pot ser com diu un anónim, que torni la llavor del passat en forma de repressió dictatorial.
Un greu error en la meva opinió cometrien nostres governants, i més venint d'un pensament en teoria d'esquerres, que jo poso personalment en dubte, de reprimir en violencia aquest moviment pacífic i del poble. Sobre tot que aquest moviment mantingui el seny i la calma, i no es donará peu, a cap acció repressiva, estic convençut.

Senyors polítics, finalment a vostes si que els toca demà una jornada de “reflexió i profunda”, alguna cosa i rápida está cambian a la societat que vostes pensavan que estava anestesiada i de forma profunda. Com ja vaig dir una vegada, totes las magnituds que es poden medir, es poden controlar. Però el sentiment de l’INDIGNACIÓ como tal no es mesurable, al menys de forma fácil el tractarse d’això un sentiment, per lo tant pot haveri un descontrol i decepció social alarmant. De veritat, escoltin el poble, el carrer, i si us plau posin fil a l’agulla. Canviïn aquest poder actual de govern aclaparador basat només en el poder econòmic, financier i especulatiu, i de debò, donin un cop brusc de timó comencin a fer política justa i veritable per la gent, no pel capital. Si no el sistema es pot enverinar i de forma irreversible. Ah!, i aquesta nit penso tornar-hi a la Plaça Catalunya.

Per cert, Sr. José Luis, el sunami ja está vinent, però no saben encare la seva magnitud de desastre, sino posem tots remei inmediatament. TOTS, ni esquerres ni dretes, el sunami no entén d'ideologías.

Jordi

Anònim ha dit...

Un consejo final a la gente antes del día de reflexión (no vaya a ser que estos de la Junta Electoral me metan al trullo).

VOTAR A ALI-BABA, AL MENOS ERA ÉL I SOLO 40 LADRONES.

Tània ha dit...

Jordi, estic molt d'acord amb tu, però també recordaria als polítics que no som nosaltres qui treballa per a ells, sinó que son ells els que cobren un sou que nosaltres els hi paguem, els que mes han de reflexionar son ells. Per altre banda faig un crit a tota la gent que llegeix en aquest blog, un crit que ja s'està fent per tota Espanya, tenim tot el dret a estar a qualsevol plaça tal i com estan a Pl. Catalunya, hi ha pobles que ja han montat les seves acampades ja que això no ha de decaure, no ha d'acabar demà i no tothom pot anar fin a Barcelona pel motiu que sigui, es un moviment molt gran el que estém vivint i tota aportació per petita que sigui, suma!! Que es vegi a tot arreu que la meva generació és molt més que la generació nini o la generació "Botellón"!! podem fer cambis i com s'està veient, moure el món amb molta elegancia!!! Si la gent (de qualsevol edat) s'anima a acampar per aquí,encara que siguin unes hores, jo allà hi seré!
Salutacións!!

Anònim ha dit...

Se podia hacer una concentración en el pueblo en apoyo a los jóvenes y no tan jóvenes que hay concentrados en todo el pais y fuera de nuestras fronteras, indignados somos muchos ahora es la oportunidad de demostrarlo.

Tània ha dit...

Anónimo estoy contigo, quien mas se apunta?? que dia, hora?? jejejeje!! yo me apunto!

Anònim ha dit...

AHORA si que se ha visto el tema claro, el tandem Ayuntamiento/Generalitat funciona en sintonía, LO QUE ES IGUAL Trias/Mas.
Esta era la DEMOCRACIA que ls derecha estaba esperando.
BARCELONA A VOTADO POR EL CAMBIO, pero lamentablemente a peor.

TODOS A LAS BARRICADAS !!!
LA LUCHA YA HA EMPEZADO, Y ESTO SERA HASTA EL FINAL. NO OS ACOJONEIS, ASI EMPEZO LA REVOLUCION FRANCESA I LA BOLCHEVIQUE.
INTENTADO APLASTAR AL PUEBLO.

Que vea todo el mundo las clase de DEMOCRACIA que se respira en este país.