21.5.11

"LES FONTS MARTORELLENQUES", PRESENTACIÓ

Per fi, aquest matí, hem fet la presentació del llibre! Després de la xerrada sobre "Les fonts com a element de cohesió humana i històrica a Martorelles" per part d'en Joan Sanjoan, ens ha tocat dir unes paraules a nosaltres i després s'han repartit els llibres. Fora ens esparava un vermut amb patates de Badalona, unes croquetes, truita de patates i bunyols de bacallà que ens havien preparat la Manuela i la Neus i que no vam poder tastar ja que vam tenir que signar llibres com si fóssim autors d'èxit el dia de Sant Jordi...
Bromes a part, vull agrair a totes les persones que han vingut a la presentació i també, per què no, als polítics de tots els partits que deixant a banda les seves diferències s'han acostat a un acte purament cultural. Gràcies a tothom.
Ah! i gràcies a la meva filla Irene que avui ha fet de reportera gràfica i, com podreu veure, ho ha fet molt bé.
-
VEURE LES FOTOS DE LA IRENE
-
FOTOS D'EN ROGER CANDELA
-

8 comentaris:

Adolf ha dit...

En veure aquestes fotos m'he n'adono de la magnitud de l'acte. El que més satisfaccióm'ha fet, és veure com hem estat capaços d'aplegar una diversitat tan variada de gent deixant al marge odis, diferències ideològiques i personals, tot per la il·lusio per assitir a la presentació d'un llibre sobre un tema tan atractiu com les fonts.
En aquests pobles (Martorelles i Santa Mª de M.), és possible fer coses i tirar projectes al marge de la política. Només calen ganes i honestetad.

Anònim ha dit...

Muchas felicidades Antoni y a los otros tres. Me ha encantado el acto y el libro que es muy bonito. Yo si que he probado las croquestas y te aseguro que eran muy buenas.
Ana

JORDI ha dit...

Enhorabona a tots per aquest acta cultural tan bonic i acollidor que s'ha fet a la Biblioteca de Martorelles.
Comparteixo totalment les paraules d'Adolf, es bonic fer un acte deixan al marge recunies i mal entesos de la gent. La cultura deu de estar sempre d'amunt de tot. Es un patrimoni per nosaltres i tots els que vinguin després.
Un llibre molt gràfic i encertat el seu contingut.

Felicitats a TOTS !!!

Jordi
P.D: Per cert, Manuela tens pendent una invitació amb croquetes. Aquest senyors de la foto, son "culpables" de no haver pugut sortir a temps a fora.

Jose Luis Úriz Iglesias ha dit...

Zorionak amigos, la cultura une a los pueblos, la cultura une a las gentes. Un fuerte abrazo.

Unknown ha dit...

Estaba buscando más información de las fuentes de Martorelles. Precisamente hay un proyecto al respecto que se está estudiando y es muy valioso el contenido de este libro.
Muchísimas gracias!! Por el libro

Un avi ha dit...

Les meves felicitacions als autors d'aquest llibre tan pràctic i bonic.
Un avi

Anònim ha dit...

Muchas felicidades a los autores del libro, es muy agradable de leer.

barbera ha dit...

Otra gran idea de libro