22.5.11

RESULTATS ELECCIONS MARTORELLES

RESULTATS FINALS:

Units per Martorelles ( U x M): 4 regidors
Convergència i Unió (CiU): 3 regidors
Més Acció per Martorelles (MapM): 1 regidor
Partit Socialista Catalunya (PSC): 1 regidor
Iniciativa per Catalunya Verds (IcV): 1 regidor
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC): 1 regidor
Partit Popular )PP): 0
-
Felicitats als que han guanyat i ara vé l'hora dels pactes... i fer autocrítica per part d'alguns partits.
-
ALGUNES FOTOS DE LA JORNADA A L'ENVELAT
-

56 comentaris:

Anònim ha dit...

Aveure si ara el Sr. Mampel, fa el que va dir als debats, de que per ell tindria de gobernar la llista mes votada, doncs aveura si de veritat fa lo que va dir, i no es unaltre de les moltes mentidas que diu per poder guanyar, per que aixo ho va escoltar molta gent tan al debat de Valles Visio com al debat de l`envelat.
Aveura, aveura que fa.

Anònim ha dit...

en-hora buena romu uno de ciu

Anònim ha dit...

Antonio, el tema post-pacto estará que hecha humo. ACCIO por Martorelles, está claro que es el partido bisagra, ¿pero a quien abrirá la puerta de la alcaldía?

Anònim ha dit...

anonimo que haces referencia al Sr mampel, ya tienes miedo de que no pueda gobernar romu, no te preocupes que gobernara deja tranquilo a ciu y ponte las pilas con tu partido que vais a tener faena
www

Anònim ha dit...

¿CON QUIEN PACTARA UXM?
¿dejara fuera a ICV?

Anònim ha dit...

bon dia a tots, crec que aquest resultats no sels esperaba ningú, pero m´agaradan !!

Esperem que la familia Monpel al complet deixin pas de veritat a un canvi.

Quin FRACAS DE CAMPAÑA Y ELECCIONS!!!

Gracies a la familía Mompel per fer tant facil les eleccions els altres partits sense ells al cap davant no agessim sumat cap regidor.

Anònim ha dit...

EL mes accio no es la bisagra, es tanta bisagra como puede ser erc, icv, psc...

Anònim ha dit...

Ji, ji, ji, mompeeeel, yerno del mompeel, en vuestra casa estareis mas calentitos.

Anònim ha dit...

Creo que el responsable de la campaña de convergencia ha sido el pertiñez. Pues valla batacazo que te has pegado chico

Anònim ha dit...

Quina rabia que teniu!

La familia Mompel crec que ho fan prou be, nomès intenten al poble a tenir el millor, no fa falta que els hi digueuu aquests coses, crec que vosaltres sou males persones amn aquests comentaris mediocres.

Una veina de Martorelles

Anònim ha dit...

Veina de Martorelles de Ciu. Mala persona ho seras tú perque com que ets de Ciu ja coneixeras com las gasta la familia Mompel. No cal remanar el passat pero per favor no diguis que miren l'interes del poble que no som imbecils. Els hi vindrá bé aquesta cura d'humiltat i que sen vagin els primers de la llista i deixin pas a altres persones que no arroseguin aquests odis del passat.
Un ex convergent desde fa 4 anys.

Anònim ha dit...

ahora con el pacto ya realizado de psc,icv,uxm espero que la assumpta empieze por pedir una auditoria como dijo en el debate para que sepamos la realidad de los numeros

Anònim ha dit...

Si llegeixo segons quins comentaris acabo deduint la cultura d'algunes persones d'aquest poble. Felicitats als guanyadors, han tret 4 regidors, un més que convergència i unió. Perquè no guardeu silenci i us preocupeu per a fer pinya amb el poble per a poder realitzar un govern millor? Amb aquests comentaris que esteu publicant, m'estic donant compte del per què que volen està al govern, tothom amb una mica de cultura ho pot deduir, encara que algunes de les persones que han comentat anteriorment, repeteixo que no. Però sincerament, creieu que un govern que no parla amb el poble, que encara ha de contestar a instancies, que deu cap a 7 milions d'euros, que ha deixat perdre una casa com la de can Bonafont, que ha malconstruit les clavagueres de can sunyer, que no neteja els excrements dels animals, construirà un poble millor? Probablement només es preocupin per a tenir un bon sou i plantejar-se un futur. Senyors, amb aquest govern el poble està predestinat, encara més, al fracàs. No hem de criticar, ens hem de plantejar un bon futur pel poble i per a nosaltres, veïns d'ell.

Salutacions.

Jose Luis Úriz Iglesias ha dit...

Para hacer gobernable un pueblo el máximo de martidos en el gobierno, según la lógica política y la otra también, son tres (el famoso tripartito). Las opciones para UxM que ha ganado las elecciones y por lo tanto debe ser el que lo encabece, son dos: o pacto de progreso, entre los partidos de izquierdas y progresistas que según el estudio sociológico de sus votantes son UxM, PSC e IC, o el pacto anti natura con el nacionalismo en sus diferentes marcas: CiU, ERC y los independientes de raiz nacionalista.

Creo que lo más conveniente para el progreso de Martorelles y también porque personalmente funcione mejor y eso es muy importante en la política local, es la primera opción.
Pero claro eso lo dice uno venido de Navarra y ya se sabe....

Anònim ha dit...

Totalment d´acord amb aquest últim comentari. Vagi pel davant que sóc de CiU ( no m´haig d´amagar de res ) i que estic decebut pel resultat perque realment esperava més, tot i que haig d´assumir l´ajustada derrota i felicitar als guanyadors.

No és cap fracàs ni cap "batacazo" com es comenta, perque veig que es va treure un bon recolçament ( casi 600 vots ) i sí que s´han de replantejar certes coses internament.

Ara bé, deixant de banda pactes, aliances, tripartits, etcètera, segons els meu parer estem abocats al fracàs per la manera de fer política de la gent d´UxM, perque neix del rencor i les envejes del passat. Les cares i el nerviosisme d´ahir ho van constatar.

Tot i així, és lo que el poble ha votat i amb educació i respecte s´ha d´assumir. Aquestes dues paraules sembla ser que no estan al diccionari d´alguns dels bloggers anteriors.

Joan.

Anònim ha dit...

Felicidades a Esquerra.

Anònim ha dit...

Al darrer, anónim.
En primer lloc, veig que continueu dien mentides, tu saps ben be, que la deuta actual es de 4,2 mil.lions, i no de set...
Accepteu el resultat de les urnes,
i d'aqui un parell d'anys. podreu criticar de nou, (segons la feina feta)....
Peró veig que es impossible per vosaltres estar calladets.
Tota la política destructiva que heu portat a terme, us a autodestruit.
El temps pasa factura a tothom,
i a vosltres, us ha tocat el torn.
Soc un altre ex de ciu..

Anònim ha dit...

Rectifico, la deuta es de 3,2 mil.lions.
Soc un altre de Ciu.

Anònim ha dit...

lo primero que deberian de hacer es una auditoria para ver realmente quien tiene razon

Un avi ha dit...

Senyors Defaus, Pertiñez i Mompel, si realment els importa CiU, marxin els tres i deixin el pas a gent nova. Cada elecció que passa els hi vota menys gent. Ni venint el conseller Puig, ni paelles, butifarrades o pica pica, aconsegueixen més vots. No veuen que el problema son vostès?
Un avi

Anònim ha dit...

Responent al senyor jose Luis Uriz q diu q ve de Navarra “y ya se sabe”, nose se exactament quin to li vol donar a aquesta frase, però tant si es vol referir a que ve de fora o el que sigui que no es preocupi que aquí deixem opinar i participar a tothom...
Crec que s’ha de deixar que passin uns dies i que la llista més votada decideixi amb qui vol tenir contactes per realitzar possible pactes. Sincerament la política municipal no té massa a veure amb la resta, pel que no crec que fos tan antinatura un pacte dels Units amb qualsevol dels altres partits. Per acabar només dir que el seu comentari fa una mica de tuf a pepero resentit (a més ultimament els socialistes no crec q siguin precisament el paradigma del progressisme..)

Francesc

Anònim ha dit...

dichosas palabras del jose luis que en santa maria de martorelles cero patatero, la cuestion es que alguien de la familia este en el ayuntamiento de arriba o de abajo
no se para que comenta nada de pactar con CIU a lo mejor no le quedo claro en el debate cuando romualdo velasco dijo que NOSOTROS NO PACTARIAMOS NUNCA CON CIU.
osea que su ultima propuesta ni pensarlo sobra

Anònim ha dit...

Mi gran pregunta és, UXM pactaria con CIU si la familia Mompel al completo y sus cinco primeros aspirantes a regidores DIMITIERAN???

Anònim ha dit...

Algu recorda l'enquesta que van fer els de CiU a principis d'abrl i que deia? o estava manipulada o els que la van fer no en tenien ni idea...recordem que deia que CiU treia 5...juas! Units 2! juas....Esquerra no entrava....juas! MAPM no existia....juas!...no cal que continuï, oi?

intentant enganyar la ciutadania no es va enlloc, malgrat la familia Mampel o Mompel ho desitgi

Anònim ha dit...

Eleccions Municipals 22 de maig .
Reflexions :
Felicitar als guanyadors .
Felicitar al nou partit del poble "MÉS ACCIÓ" per ser la tercera força més votada.
Felicitar a Units per la seva estratègia política de fer-vos creure que ACCIÓ HAVIA PACTAT AMB MOMPEL i us ho veu creure. Això els ha permés guanyar la batalla restant vots i regidors a Més Acció.
Ha estat així a casa meva veu vindre .
Un nou simpatitzant d'ACCIÓ.

Anònim ha dit...

Primero de todo ser democráticos y felicitar a los ganadores UxM (aunque solo sea en número de votos). Digo solo, porque con esto de los pactos, nos podríamos quedar asombrados, se pacta hasta con "El Diablo".
Sr. Mampel y Sr. Pertiñez, vaya tropezón se han pegado, con que estaba todo controlado y ligado, eran 5 escaños, "la manita". Pues justito, 3 escaños.
Hay dos alternativas, Sr. Mampel y Sr.Pertiñez GO HOME !!! o bien llamar al primo de zumosol Sr. Felip Puig para que recoloque a dos colegas. Ya que de esto sabe mucho, sino que le pregunten por su hermano, acto seguido de besar poder.

Anònim ha dit...

Respecte el cuart comentari que em contesta al primer comentari li he de dir que no tinc ninguna por de si goberna o no el Romu, jo nomes dic que tan que diu el Sr Mampel o que va dir als dos debats que van fer, que ho va veure i escoltar molta gent i deia que per ell tindria de gobernar la llista mes votada, doncs que ho faci, a veure si es veritat lo que diu i no diu mes mentidas com sempre per tot arreu.

Anònim ha dit...

Aviso que el avi que ha nomenat al meu pare Josep Defaus que vagi amb molt de compte. Altra gent permetra que se'ls digui quelcom, pero al meu pare ni mencionar-lo. Dongui la cara tal i com ho faig jo: adria defaus.

Anònim ha dit...

Per que no pareu de criticar al senyor Mampel i en Marc? Han criticat a la vostra vida? S'han posat amb vosaltres? Cadascu a casa seva! Senyors d'UxM, falta arribar a ser persones, encara no hi heu arribat. No passa res, se us esta felicitant per haver guanyat i enves de comencar a pensar en un futur pel poble, us dediqueu a criticar. Anem malament amb aquest ajuntament jajajaja. Per cert son 7 milons d'euros ex convergent i actual UxM.

francesc ha dit...

Be o malament, les urnes han parlat, aixi que crec que ja es hora de deixar de fer safareig, que ja sembleu La Noria o Salvame malgrat que vosaltres no cobreu per dir bestieses. Ara es hora de que cada veí o veïna faci seguiment de que el dipositari del seu vot, fa allò que durant la campanya ha promès per activa i per passiva, i si no fos aixi, ja sabem que fer........demanar responsabilitats a l'estil 15 M. Crec que Martorelles es mereix que entre tots fem l'impossible per tirar endavant. Jo al menys fiscalitzaré que el dipositari del meu, aixi ho faci.

PD. Potser que perdem la por a donar la cara quan parlem.

Anònim ha dit...

Si hasta la fecha tenías "faena" para lidiar a la oposión porque no paraban de poner palos en las ruedas, a partir de ahora mentalizaros que van a ser vigas de hierro.

Ánimo y adelante que lo haceis bien.
JMP

Anònim ha dit...

Asombroso, la plataforma o movimiento DEMOCRACIA REAL YA, ha sido fulminante, como una maldición bíblica. Decían que estaban hartos del bipartidismo en España, y lo han conseguido.

El PP ha pulverizado al PSOE, se acabo el bipartidismo, y empieza la era del monopolio PP.

JORDI ha dit...

Com a demòcrata que em considero, felicitar primer de tot el poble de Martorelles, per el seu gran índex de participació, un dels més alt de la comarca juntament amb Sta.M ª de Martorelles. Tot un exemple de democràcia, tan anhelada i costosa d'arribar al nostre País.

Segon felicitar el partit més votat, en aquest cas ha estat UxM, i només recordar a CiU les seves pròpies paraules que va comentar públicament en el debat. Ha de governar la força política més votada, espero que aquest comentari es mantingui.
Dit això, i un cop finalitzades lògicament les celebracions post-electorals, Senyors regidors i futur batlle a finalitzar el pacte de govern i ràpid, ja que queda molta feina i camí que caminar.
L'atur segueix al carrer, les empreses cada vegada queden menys en el polígon, les comunicacions al poble han de ser millorades substancialment, millora del transport públic, invertir en els barris del poble, i etc ...
Com es veu, molt a fer al poble i per al poble.
Sobretot mirar de gestionar molt millor que en la passada legislatura, aprendre dels errors (també van haver encerts), i treure el màxim rendiment dels recursos del poble.

Jordi

Anònim ha dit...

Creieu, que desde la seu de Ciu en el carrer Corcega, que algú-dels que manen, li diran al Mampel que fagi les maletes, i desaparegui de la vida política a Martorelles????
Jo crec que no, li tenen por?????
Per qué será...........
Menys mal, que el poble, per fí, l'envia a casa seva, o a la opossisió???
Em pregunto. ¿ tindrá barra el Mompel de continua a le propreres elccions????

Anònim ha dit...

Señor Uriz con quien va a pactar???

Anònim ha dit...

Como se comentó la pinza PSC dió su resultado en la zona, sino era en Sta.Mª de Martorelles, era en Martorelles. Pero la lotería tocó, aunque eso sí, menos mal que al PSC solo la pedrea.

Madre mía la que les ha caido a todo el PSOE a nivel nacional, en Ferraz debe de estar diluviando a mares.

Jose Luis Úriz Iglesias ha dit...

Te respondo....anónimo, le verdad es que me gustaría contestarte por tu nombre pero lamentáblemente no puedo. Yo no puedo pactar con nadie porque la ciudadanía de Santa Maria no me ha dado esa posibilidad, quizás cuando me vaya cocnociendo sí lo haga. Pero si te refieres al resto te diré que en la política municipal influyen mucho las personas y en mis últimos años lo que más valoro son las buenas personas que cada vez son más escasas. Aquí he conocido alguna y al menos mis consejos van por ahí. Después va el planteamiento ideológico, entre las fuerzas progresistas, de izquierdas suele ser más fácil llegar a acuerdos desde el socialismo. No me gustan los nacionalismos radicales ni los rancios, no creo que el futuro de los trabajadores sea bien defendido por ambos. Creo sobre todo en la concordia y el diálogo, en la buena voluntad y en la valentía de quien te viene de frente. En esta campaña he visto mucho traidor, mentiroso, calumniador, cobarde, manipularor, en masculino y femenino. Con esos y esas NI AGUA.
Después de todas estas reflexiones creo que tienes muy fácil poner las siglas al pacto.
Te lo contesto en castellano porque soy un extranjero que está aprendiendo todavía el catalán, pero estate convencido que en un par de años lo haré en ese idioma al que respeto, otra cosa son los talibanes que lo utilizan como arma arrojadiza, a esos nada de respeto, mi desprecio más profundo.

Anònim ha dit...

Deixeu en pau a la familia Mompel, ells no han fer res dolent, si teniu un color diferent de partit no vol dir que siguin males persones, vostes que critiquen d'aquesta manera tant desmesorada son les males persones

Anònim ha dit...

No crec que el problema sigui del senyor Mampel i d'en Pertiñez, ja que aquest segon no l'heu vist governar mai. Creieu-me, no seria més eficaç col·laborar tots per tal de que el poble tiri endavant i sigui admirable com ho era a l'època d'en Jaume Mampel, Romuald Velasco, Josep Defaus... Creieu-me que no mostreu cap mena d'interès per millorar el poble, ja que només us dediqueu a criticar a dues persones que ni han sortit votades ni teniu cap raó per fer-ho. És de mala educació criticar a una persona que no es pot defensar. Repeteixo, podem criticar el deute d'aquest ajuntament, la pèrdua de Can Bonafont, la retirada de la Quitxalla i la construcció d'una guarderia que tindrà un cost de cap a 7.000.000 €, enganxar un tub de 80 amb un de 40 (Can Sunyer: l'altre dia va rebentar), senyors els d'UxM les teniu totes a perdre, és a dir, començeu a treballar i fer coses pel poble, que de moment no n'heu fet ni una, ja que alguns diuen que l'av. Piera l'han fet, INCORRECTE, és una carretera de la diputació i l'ha fet el senyor José Luís Zapatero. Una miqueta de humilitat us falta senyors d'UxM. Menys criticar i més governar que aquest poble fa pena. Només cal mirar el polígon immaculat que teniem a l'època d'en Jaume Mampel, ara pràcticament totes les empreses tancades. Obriu els ulls i mireu que han fet pel poble. Crec que quan algú està capficat amb algun partit, no vol entrar en cap mena de raó, però un govern que està cobrant el que està cobrant, dóna molt a pensar. Creieu-me que no tothom pensa en fer coses pel poble, l'únic que s'hi pot acostar és el senyor Ramon Galí.

Anònim ha dit...

PERDO. Que vol dir l`anterior anonim que el Sr. Mampel no es pot defensar, i aixó per que, sera que no vol per que no te rao en res de lo que diu, dons que faci lo que va dir als debats con diuen en anteriors anonins perque la gent ho va escoltar.

Anònim ha dit...

El señor Gali nomes volia sortir com al final a passat, ya que volia anar amb el psc, ciu.. etc.

Aixo no es voler defensar un poble, sino poder.

Anònim ha dit...

Creo que la mejor manera de que Martorellas vaya bien seria la dimisión de los seis primeros de la lista de CIU y formaran una junta nueva, para que de esta manera se pueda pactar con UXM y conjuntamente hacer una buena labor por el pueblo.

Junta nueva sabia nueva.

Joan

Anònim ha dit...

¿estais seguros que sera alcalde el sr.Romualdo?.
yO TENGO MIS DUDAS

Anònim ha dit...

El sr. Romualdo ha mandado mas años en este pueblo que toda la familia a la que haceis alusion junta,y tener en cuenta que todos auquellos a los que ahora necesite os tendra mas o nemos engañados, pero, cuando no os neceiste os traicionara.
N0 es la primera vez que lo ha echo.

Anònim ha dit...

Hola a todos,
Hasta cuando váis a continuar con esto?
Vasta ya de hacer comentarios ocultadoos bajo el anonimato sobre unos y otros, calentando los ánimos de unos y otros.
Dejemos ya que cada uno realice la función que el pueblo de Martorelles les ha designado.
Intentemos todos por una vez, unificarnos e intentar con nuestra voz ayudar a nuestros politicos, tanto en el gobierno como en la oposición a intentar trabajar para mejorar Martorelles.
Porque no veo nunca que esta Web sirva para intentar dar ideas, soluciones o arrojar luz sobre la solución a algunos problemas que nos acechan? Utilizemos esta herramienta que nos ofrece para algo más que enfrentar a dos partidos (siempre desde el anonimato) porque quien nos dice que el que más cizaña mete no pertenece a otro? y pongamos todos a trabajar por nuestro pueblo. O bien como ha dicho antes alguien os créeis que esto es la Noria????
Un poco de seriedad por favor, cerrad ya de una vez el capitulo de criticar a unos y otros y empezar a realizar aportaciones de verdad para mejorar nuestra situación.
Montse, una vecina de Martorellas que le gusta navegar por las web de Martorellas y que esta harta de leer nada más que desprestigios.

Anònim ha dit...

Anonimo que habla de lo que cobran los del ajuntamiento, de que esta hablando si ni siquiera sabe lo que cobran!, porque no le pregunta a algún regidor o al alcalde cual es su nomina mensual? Pues el Sr. Velasco dijo públicamente varias veces durante esta campaña en público que esta era de unos 1.700€. Es dinero si, pero estaría usted dispuesto a cobrar este importe por trabajar 365 dias al año, veinticuatro horas al dia? Le aseguro que ni yo ni muchos otros aceptaríamos esa responsabilidad por ese importe!, sabe también que aparte de tener que estar disponible las 24 horas del dia, la persona que ocupa el puesto de la alcaldia es responsable de absolutamente todo lo que pasa en el pueblo? y continuo... Los regidores del ayuntamiento no estoy muy seguro de lo que cobran, pero tengo entendido que se acercan a los 1200€ y también trabajan lo suyo,en los dias laborables, en los fines de semana y en aquellos días en los que seguramente les gustaría disfrutar de un dia de calma. Conozco cientos de personas que cobran más dinero, que fichan en una jornada laboral de ocho horas y que cuando llega la hora de irse a casita, los problemas se quedan para el dia siguiente hasta el inicio de la nueva jornada laboral.
Dejemos de decir la sarta de tonterias que se dicen y seamos serios de una vez.
Pere

Anònim ha dit...

Pere m' estic donant compte de que no entens absolutament res. Em fa gracia quan dius la paraula poble... Els senyors governants saben el significat d'aquesta paraula? El senyor alcalde, el senyor que predica el parlar amb el poble, ho fa? Pere siusplau no diguem bajanades. I si, el govern d'en Jaume Mampel no cobrava ni una quarta part del que estan cobrant ara. Em sembla que l'unic que no te n'idea del que parla ets tu, perque jo n'estic mes informat, creu-me. Estic d'acord amb l'anonim que diu que deixem estar els comentaris i es comenci a treballar pel poble, encara que haurem d'esperar a que busquin al diccionari el significat d'aquest.

Salutacions.

Anònim ha dit...

ASSUMTA ESPERO QUE CUANDO ENTRES CUMPLAS TU PALABRA Y QUE SACARAS UNA AUDITORIA Y DIRAS AL PUEBLO LA VERDAD DEL ENDEUDAMIENTO ,O ARAS LO MISMO QUE OTROS COBRAR Y CALLAR

Anònim ha dit...

Si queriais un auditoria haber votado a la Assumpta no pretenderas que se haga una auditoria con un solo regidor que no tiene poder ninguno porque si la quiere hacer la dejan fuera del gobierno y tampoco puede hacerla.


asi que tendremos que esperar 4 años a que la assumpta tenga el poder para poder ser decisiva en un gobierno, para asi exigir una auditoria antes.

Anònim ha dit...

lo vez como todos pactan y se tragan lo que venga,con regidor tan bien se puede pedir una auditoria y si no la quieren hacer yo no pacto sin saber la deuda real que hay

Anònim ha dit...

despues de lo visto en estas elecciones los de icv y ciu que empiezen a dimitir y gente nueva, dicen que en los pueblos no se votan los partidos se vota a la persona por lo tanto la gente lo tiene claro. ni caba ni mompel

Anònim ha dit...

Mensaje para navegantes, ¿pero es que todavía no os habeis dado cuenta TODOS que los políticos hoy en dúa en nuestra podrida sociedad, NO PINCHAN NADA?
Son auténticas marionetas en manos del Capital, y junto con los lobbies de poder están todos en la misma élite de soberbia y poder.

Reflexionar, reflexionar ... esto se hunde por momentos. Escuchar la calle y vereis lo que pasa a vuestro alrededor.

Anònim ha dit...

Jajaja ni Assumpta, ni Romu...

Anònim ha dit...

José Luis y Assumpta (PSOE-PSC), podrías por favor responder ¿que le han hecho a la Chacón?, que ha salido con una cara de pena, diciendo que renuncia a ser candidata a las primarias para el puesto del relevo a ZP.
Pregunta de buen rollo, eh, solo curiosidad po si se sabe algo en las filas del partido.

Anònim ha dit...

EL PACTO YA ESTA HECHO Y LO SE DE BUENA TINTA ES UXM,ICV,Y PSC,EL POR QUE SE HA HECHO DE ESTA MANERA ES POR QUE SIGUEN MANDANDO 2 PARTIDOS QUE SON UXM,Y ICV, YA QUE EL PSC, ESTARÁ DE ADORNO SIN PODER HACER NADA YA QUE NO LES INTERESA QUE HAYA 2 PARTIDOS DIFERENTES Y CON GENTE MAS INTELIGENTES QUE ELLOS, YA QUE EL MARC CANDELA Y LA ASSUNPTA, SON MAS INTELIGENTES Y MAS LISTOS QUE LOS 4 DE UXM, POR ESO COGEN A ICV, Y EL PSC,Y DE ESTA MANERA LA ASSUMPTA SOLA NO PODRÁ HACER NADA SOLAMENTE DECIR QUE SI A TODO, ESTA ES MI OPINIÓN

Anònim ha dit...

hola!

Creo que te equivocas en primer lugar siendo 1 o 2 se pueden hacer muchas cosas, y pronto creo que se podrá ver algo, esperar un poco.