1.5.11

CLOENDA DE LA CELEBRACIÓ DELS 30 ANYS DE BIBLIOTECA

Aquest dissabte es va celebrar la festa de cloenda dels actes que durant aquest mes d'Abril ha programat la Biblioteca Montserrat Roig per celebrar els 30 anys en el nostre poble.
Es van fer lliurament dels premis als guanyadors dels concursos de relats curts i de piropos i floretes i finalment es va fer un petit homenatge a la Lolita.
La Lolita va ser la primera bibliotecària del nostre poble i ho ha estat durant 19 anys. La canalla del poble sempre la recordarà per la quantitat de contes que ha anat explicant durant tots aquests anys i que encara avui dia continua explicant quan se li demana.
Un moment molt emotiu va ser quan va rebre per sorpresa un conte en el que ella es la protagonista. El conte, titulat "El davantal màgic de la Lolita" está escrit per en Marcel Comas i la Alena Moragas amb il.lustacions de la Uxua Solé i el podeu trobar a la biblioteca.
La Lolita va agrair emocionada aquest regal i va recordar que la biblioteca va arribar al poble gràcies al primer alcalde democràtic en Joan Sanjuan.
L'Escola Orfeònica va fer el seu particular homenatge a la Lolita cantant-li unes cançons.
Tots els presents vam passar una tarde molt agradable i vam riure molt amb el grup d'animació que va amenitzar tota la vetllada.
L'únic punt negatiu, sota el meu punt de vista, es la manca de representants d'alguns grups polítics que es presenten a les eleccions i pel que es veu, la Cultura no es massa important en els seus programes.
-

FOTOS DE LA CELEBRACIÓ

-


13 comentaris:

Anònim ha dit...

Nos lo pasamos genial con el grupo que animó toda la tarde. Felicidades a la Lolita por tantos años de dedicacion alos mas pequeños.
Juan

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Lolita per aquest conte tan maco i que et mereixes.
Sergi

Jose Luis Úriz Iglesias ha dit...

La cultura, más en momentos de crísis, debe ser el elemento fundamental, por eso es importante dar un impulso a la colaboración Martorelles-Santa María para conseguirlo.

Cristina ha dit...

A part de l'agraïment a la Lolita per tants anys de dedicació als llibres, un altre moment molt entranyable va ser quan el Joan Sanjuan va cedir el seu premi a la Marta (crec que es deia així, si no disculpeu).
L'acte va ser molt divertit, i ens ho vàrem passar molt bé.
ENHORABONA A TOTHOM QUE VA PARTICIPAR EN LA SEVA ELABORACIÓ.

Anònim ha dit...

Muchas felicidades Sra Lolita, y muchas gracias por tantas y tantas horas de cuentos que encantaban a pequeños y grandes.
Un abrazo.

Manuel ha dit...

Felicidades a la Lolita i a la Biblioteca. Lo que dices de que no fueron los politicos es lo normal, mucho hablar de haremos y haremos pero la cultura se la pasan por el forro
Manuel

MÉS ACCIÓ PER MARTORELLES ha dit...

Ramon Galí
Felicitats LOLITA per la teva dedicacio, bon fer i constància en l'activitat cultural de Martorelles
També volem felicitar els organitzadors i participants en aquest trenta aniverasrio per la seva iniciativa i molt correcte desenvolupament de l'acte
Més Acció per Martorelles

Anònim ha dit...

Sra. Lolita muchas felicidades por este pequeño homenaje tan merecido.
María

Un avi ha dit...

Tu no dius quins faltaven però jo si que ho diré.
No hi eren:
CiU
Psc
Units
ERC
Preneu nota dels que s'omplen la boca amb promeses falses
Un avi

Anònim ha dit...

Avi tiene razón ninguno de éstos estaba porque yo tampoco los ví, y luego se llena la boca cuando hablan de la cultura en el pueblo.
María

UN AVI ha dit...

Jo crec que hem de felicitar a en Marcel, director de la Biblioteca, i el seu equip, per totes les activitats que organitzen. Que no hi vagin els politics, ho considero normial perque a dia d'avui el seu nivell cultural, excepte alguna excepció, es molt petit i pel que es veu, sensa masses ganes d'aprendre.
El pitjor es que fa por veure en mans de qui podem estar els propers 4 anys.
Un avi

Anònim ha dit...

Us tindreu que posar gafas alguns.... Jo vaig veure a gent d'Units, que cantaben a la Coral. Tambe hi estaba en Pere Truyols de ERC: D'acord avi disfrasat????

Anònim ha dit...

EL, AVI YO SOY DE CIU Y ESTABA, A LA SRA. MARÍA YO SOY DE CIU Y ESTABA SI NO SEBES DE QUE PARTIDO SON LA GENTE QUE ESTABA, POR FAVOR NO ECHES MAS MENTIRAS QUE BASTANTE LAS ES TAIS HECHANDO