29.9.11

TAST DE VINS...HEM D'APRENDRE DELS ERRORS

El tast de vins que es va fer ahir al Casal d'Avis de la Masia va ser, segons la meva opinió, bastant decebedor. Van fallar l'organització i la previsió. No podem defendre la qualitat dels nostres vins si no ens ho creiem nosaltres mateixos. No podem demanar 5 euros a cada participant per fer una degustació de 4 vins amb gots de cafè amb llet o copes de cava. Sabem que les copes no van arribar a temps per problemes justificats d'última hora però aquestes coses no es poden deixar per última hora...No podem portar un enòleg com en Jordi Pujolràs i no entendre el que diu per falta de micròfon. No podem utilitzar galledes de la neteja per abocar el vi sobrant de les copes... Segur que hi va haver manca de coordinació amb el Consorci D.O. Alella però hem de fer autocrítica amb el que hem fet malament per aprendre dels errors.
-
FOTOS DEL TAST
-


13 comentaris:

Marc Candela ha dit...

Antonio i lectors,

com et vaig comentar ahir, fem autocrítica de la nostra part d'errors i treballarem per què no tornin a succeir en el proper tast de vins.

La nostra aposta pels vins de Martorelles i de la DO Alella són fermes, i la voluntat de treballar per a donar-los a conèixer i defensar encara més.

Sense més, ens veiem als propers actes.

Anònim ha dit...

El meu cosí va anar i també va dir que molt malament.
Jordi

J.Belzunce ha dit...

Antonio, no és pot resumir més bé ja lo que has dit, afegint també el tema de l'hora, començar quasi 20 minuts tard va obligar anar el Sr. Jordi Pujolràs, a mata cavall. Mala costum de països Mediterrànis, asumpte la puntualitat.

Sempre de bon rotllo, com diu l'amic en Buena Fuente, i que sigui crítica constructiva, s'ha de millorar i molt.

Realment al meu paré, la tasca del professional Sr.Jordi Pujolràs, lamantablement va quedar deslluida, en certs moments inclús és va notar quelcom incomode.

No es tracta de fer més llenya de l'abre caigut. Lo dit, que la propera vegada sigui molt millor.

Salutacions

Jordi

Anònim ha dit...

Tantos dias anunciandolo en Facebook y al final corriendo. Como dice el Jordi , de buen rollo pero que se pongan las pilas

Anònim ha dit...

¿Por qué no te criticas un poco a ti mismo, Antonio? Tu doble moral por ejemplo: pensar como un pobre y vivir como un rico. Las cosas fueron con algún pequeño contratiempo, sí, pero el Sr. Candela debería recibir más respeto por tu parte, que es nuestro concejal (nuestro), ya me entiendes...

Anònim ha dit...

Personalment trobo que va ser un acte familiar i enriquidor, on l’objectiu del tast queda ben assolit i la manca d’infraestructura temporal una anècdota.
Molt ben dut a terme pel Jordi Pujolràs, al que per moments no l'enteniam quan cada un dels participant voliem dir la nostra.
En genera ha sigut una iniciativa possitiva i ja espero el proper tast de vins de Martorelles

Anònim ha dit...

Ara resulta que dir la veritat, que el tast va anar malament es faltar el respecta al regidor. Fes-to mirar anonim d'ERC

Adolf ha dit...

En aquest tast vaig notar que moltes persones era la primera vegada que anaven a un Tast de Vins, però amb il·lusió d'apendre.
Altres, ja havíem estat en algun Tast i sabem com funciona. És millorable.
Però sobretot, era gent del poble que vol saber i apendrea a apreciar el gran valor que tenim en el manteniment del nostre paisatge de vinyes: el vi.

antondensi ha dit...

Al anònim de la "doble moral" com que no sé qui es, no val la pena perdre el temps.
Però m'agradaria aclarir el següent:
El regidor de Cultura, en Marc Candela, té tot el meu respecte i admiració.
Respecte pel compromís i implicació que des de ja fa molts anys té pel nostre país i respecte i admiració per la feina que está fent a la regidoria de Cultura.
Va agafar la responsabilitat de tirar endavant la Festa Major quan just acabava d'aterrar a l'Ajuntament i penso que, malgrat les retallades econòmiques, vam gaudir d'una molt bona Festa Major.
Respecte perquè intenta assistir al major nombre d'actes relacionats amb la seva regidoria.
Respecte perquè escolta i decideix.
Aquest respecte no ha d'impedir, ans al contrari, que si una activitat es millorable es pugui manifestar lliurement i sempre de forma constructiva, analitzant què es el que ha fallat per corretgir-lo i intentar que no torni a passar.
Salut, Marc
Antonio

Anònim ha dit...

Adolf, ahora hace falta otro dels vins de la mancomunidad Sta.Mª Martorelles, Martorelles y Sant Fos ... y que esté el Joan.

Adolf ha dit...

Crec que tens raó Joan, al Tast va quedar patent que la gent vol conèixer els vins i els cellers del poble. Si senyor !!!
La Mancomunitat o L'Aj. de Martorelles haurien de fer una Fira Gastronómica per donar a conèixer els valors de la nostra terra: vins, cireres, restauradors, xarcuters, forners, etc.
Gastronomia de proximitat i artesana, és el que ens mereixem.

Anònim ha dit...

Adolf, FEM TERRA collons !!!, que ens fa falta per sortir del forat.
M'afegeixo a l'idea d'en Adolf.

VISCA CATALUNYA !!! i si pot ser millor LLIURE ... (ERC)

Anònim ha dit...

I visca el vi i la mare que ens va parir!!!!!