6.9.11

SOM ESCOLA . CAT

Estem cansats de sentències polítiques en contra de la nostra llengua.
Les entitats cíviques i educatives que integren Somescola.cat han fet una crida a la mobilització per al proper 12 de setembre, dia d’inici del curs escolar, amb concentracions a les 19 h davant els ajuntaments de totes les viles i ciutats.
Jo hi aniré.
-
SOM ESCOLA . CAT
-

8 comentaris:

Marc Candela ha dit...

Estic totalment d'acord amb el què dius Antonio, i amb Somescola.cat, i a l'ajuntament ja n'estem parlant per a votar la moció.

En tot cas i de moment, jo dilluns a les 7 del vespre seré davant la plaça de l'ajuntament, i animo a la ciutadania a ser-hi.

"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."

Ovidi Montllor

Anònim ha dit...

Que s'ho faci mirar aquesta gent de CiU pactant amb els espanyolistes del PP.
Visca Catalunya

Adolf ha dit...

Tota aquesta catarella espanyolista en contra del català a mi ja em cansa. Portem 32 anys de democràcia constitutiva i Estatut, i segueixen ingnorant-nos. El més greu és que facin creure als espanyols que a les escolesc de Catalunya, no s'ensenya la llengua castellana.
Viuen de mentides i difamacions !!!

Laia i Núria ha dit...

Jo també hi seré , no sé si a la plaça o ja a l'aula fent les classes en català.
El que si que us puc dir és que per molta sentència que hi hagi som molts els professors que ens negarem a canviar les coses: INSUBMISSIÓ.
Ha costat massa arribar fins aquí com perquè ara vinguin tres botiflers a esguerrar-ho tot.

Nüria

Anònim ha dit...

Yo tambien iré, soy nacida en Andalucía y vine muy pequeña, por tanto hace mucho tiempo que vivo aquí, mis hijos y mi marido son nacidos en Catalunya, mi corazón hace mucho tiempo que pertenece a esta tierra.
María

Marc Candela ha dit...

Moltes gràcies Maria.

Persones com tu ens omplen de satisfacció. El nostre país és de tots aquells que se'n vulguin sentir partícips, que l'estimen i el defensen.

Gràcies altre vegada.

Anònim ha dit...

L'Ajuntament ha convocat la concentració a la plaça de l'Ajuntament a les 19 h.

MÉS ACCIÓ PER MARTORELLES ha dit...

Ramon Galí
En aquestes situacions es quant em de fer accions unitàries, i mostrar el rebuig a la política del govern central, que el únic que desitja es oprimir i anular la iniciativa d’un poble suberà, Catalunya
Hem de ser intransigents davant de aquestes situacions, no podem perdre la nostre identitat, la nostre llengua el català