13.9.11

MANIFEST A FAVOR DE L'IMMERSIÓ LINGÜISTICA A L'ESCOLA

Ahir dilluns a les 7 de la tarda ens vam reunir a la plaça de l'Ajuntament de Martorelles uns quants ciutadans per recoltzar el manifest a favor de l'actual sistema d'immersió lingüistica. Elmanifest proposat per la plataforma Somescola.cat el va llegir l'alcalde Romuald Velasco. Crec que ens podem sentir orgullosos ja que ens vam replegar al voltant de 70 persones.
-
FOTOS DE LA MANIFESTACIÓ
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si, esta molt be. Les llengues són un be cultural, per si mateixes. Independement de quanta gent les parli. Totes s'haurien de protegir.Encara més les minoritàries. Cada cop que una llengua deixa d'existir és una pèrdua enorme. Els sons , les expresions, les persones que les parlàven, la cultura i sentiments que expresàven.La seva forma poètica La forma de viure i de sentir es reflexen en la llengua.Sembla mentida que encara estiguem així!!!, en plena democràcia. Una pena.
Rita

Anònim ha dit...

Los catalanes, los gallegos y los vascos serían anti-españoles si quisieran imponer su modo de hablar a la gente de Castilla; pero son patriotas cuando aman su lengua y no se avienen a cambiarla por otra.

Nosotros comprendemos que a un gallego, a un vasco o a un catalán que no quiera ser español se le llame separatista; pero yo pregunto cómo debe llamársele a un gallego que no quiera ser gallego, a un vasco que no quiera ser vasco, a un catalán que no quiera ser catalán.

Estoy seguro de que en Castilla, a estos compatriotas les llaman "buenos españoles", "modelo de patriotas", cuando en realidad son traidores a sí mismos y a la tierra que les dio el ser.

¡Estos si que son separatistas!”.

Adolf ha dit...

Resulta que a aqui tothom que viu a Catalunya, diu que és català, independenment del seu origen.
Alguns són catalans i espanyols, o més del segon que el primer, aleshores són regionalistes.
Altres son més catalans que altre cosa,o només catalans, aleshores són: catalanistes, o separatites, o independentistes, o terroristes, segeuixo o no cal...