23.9.11

SETMANA DEL VI

Gràcies al blog de l'Adolf Candela he descobert que avui comença la setmana del vi de la D.O. Alella amb algunes activitas a Martorelles i Santa Maria.
Val la pena fer una ullada a les activitats que s'han organitzat i estaria bé que l'Ajuntament ens informés bé i amb temps per poder decidir si volem assistir a algun dels actes programats.
-
VEURE ACTIVITATS DE LA SETMANA DEL VI
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

El programa d'actes esta des del dia 20 de Setembre a la web de l'Ajuntament:

http://www.martorelles.cat/noticies_detalle.aspx?id=109

Pep

Anònim ha dit...

Antoni tiene toda la razon. Este Pep debe ser del ayuntamiento y si solo anuncian las cosas en internet pues de pena porque la pagina web es una caca y ademas no todo el mundo tiene internet sobretodo la gente mayor.
Uno que esta cabreado

Anònim ha dit...

Buenas:

Hoy he llamado a la OAC del Ayuntamiento y me han dicho que no tenian ningún programa. Que me pusiera en contacto con Cultura o Promoción Económica ya que este tema los llevan los concejales Galí y Candela o bien me pasara por la masia para preguntar por un tal Lalo.

La verdad es que algún programa podia haver en el ayuntamiento o en alguna de sus dependéncias para los ciudadanos. Estoy de acuerdo con el vecino cabreado.

Marcos

Marc Candela ha dit...

Senyors,

Disculpeu si no heu tingut accès als díptics de la setmana del Vi. Aquests díptics els realitza el Consorci de la DO Alella i ens van arribar ahir, i avui en principi s'havien de repartir per comerços i equipaments públics.

Potser quan hi heu anat encara no havien arribat. En tot cas a nosaltres també ens els han fet arribar tard.

Anònim ha dit...

Empezamos con el camarote de los Hermanos Marx ...

Adolf ha dit...

No sé on està el problema.
Si els blogs de l'ANTONDENSI i SOMDEDALT publiquen el programa, és perquè tothom que mira aquests portals sàpiga que hi haurà.
D'acord que l'Ajuntament debia haver-ho publicitat abans, però està penjat a les webs municipals de Martorelles i Santa Mª de Martorelles.
No val l'excusa de dir que no saps de què van aquests actes, Marco. Clica a dalt i sabràs, horaris i dies.

Les reserves s'haurien de poder fer per mail.