24.9.11

LA FAUNA DE LA SERRALADA LITORAL

Molt didàctica, interessant i ben explicada la xerrada sobre la fauna de la Serralada Litoral que en Toni Marí ens va donar a la Biblioteca Montserrat Roig. Vam coneixer de primeríssima mà les diferentes espècies d'ocells, mamífers, invertebrats, insectes,etc que viuen pels boscos del nostra voltant. En Toni Marí, com sempre, excel.lent en les seves explicacions.
-
FOTOS
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Antonio, si ya sabemos de sobra que tipo de fauna habita en nuestro territorio, la peor, la que camina a dos "patas"...

Anònim ha dit...

D'acord amb l'anònim, els pitjors son els que caminen a dues potes i fins i tots alguns d'aquests s'arrosseguen.
Manel

Anònim ha dit...

yo tengo dos patas y no me considero ningún animal no se si vosotros os consideráis animales

Anònim ha dit...

soy un cazador de 34 años y voy a cazar con mi abuelo de 85 años y no estoy nada de acuerdo con los primeros anónimos estoy de acuerdo con el tercer anónimo ya que ni yo ni mi abuelo nos con sideramos animales yo no se si vosotros lo sois

Anònim ha dit...

HOLA TENGO 61 AÑOS Y SOY CAZADOR DESDE LOS 15 AÑOS Y NO ME CONSIDERO NINGÚN ANIMAL DE DOS PATAS,HA ESTOS 2 ANÓNIMOS LES DIRÍA YO SI ELLOS SABEN DONDE ESTA LA FONT DE LA GUINEU, O LA FONT DELS ABALLANES.MI SEÑORA TIENE 58 AÑOS Y SALE CADA DIA A CAMINAR POR EL MONTE Y NO SE-CONSIDERA NINGÚN ANIMAL.
ANTONIO TU QUE SALES MUCHO CON UN GRUPO DE PERSONAS A CAMINAR POR ESTOS SENDEROS COMO TE CONSIDERAS TU Y TU GRUPO

antondensi ha dit...

Jo penso que l'anònim es refereix a persones que no respecten la muntanya. Hi ha molta gent incívica que destrosa la muntanya o deixa la seva porqueria per allà on passa.
Al menys vull suposar que aixó es que vol dir...
Antonio

Adolf ha dit...

Si, la gent que drestrossa la muntanya (la Natura vull entendre,)
Tot això ja ho sabem senyors anònims, però la xerrada no anava sobre aquest tema, si no de conèixer els animals que hi viuen i perquè i viuen.
Saber és estimar.....