3.9.11

PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR

Ja la tenim a tocar! Gaudim al màxim possible de la nostra Festa Major. Intentem oblidar els nostres problemes durant els tres dies de festa i participem en les activitats d'enguany.
Visca la Festa Major de Martorelles !!!
-
CLIQUEU AQUI PER VEURE EL PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR
-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca!!!!!

Anònim ha dit...

Yo iré a disfrutar de la fiesta!!
Maria

Anònim ha dit...

HA PERO ABRA FIESTA MAYOR, YO TODAVÍA NO HE RECIDIVO NINGÚN PROGRAMA QUE VERGÜENZA

Anònim ha dit...

Yo tampoco lo tengo

Anònim ha dit...

Senyors de l'ajuntament: es una vergonya que els ciutadans d'aquest poble encar no tinguem el programa de la festa major.
Queden 3 dies i molta gent no sap la programació perquè no te internet o no l'utilitza. He mirat el link de l'Antonio i em dono compte que hi han activitats que ja s'han fet. Vergonyós
Joan

Anònim ha dit...

Yo no tengo internet y me gustaría saber los actos de la Fiesta Mayor, como co..nes lo hago?
Uno muy enfadado.

Anònim ha dit...

Lo mes lamentable de tot es que no hi ha focs artificials l´ultim dia.Es una cosa que s´ha fet sempre,i no em serveix l´excusa del pressupost.es inadmissible

Marc Candela ha dit...

Benvolguts,

Lamento que molts de vosaltres no hagueu rebut, i amb temps, la programació. L'empresa que ho fa no ha funcionat com havia de funcionar, i ho tindrem en compte de cara a posteriors cops que haguem de fer repartiments.

Pel que fa al tema dels focs artificials ha estat una decisió fruit de voler que una entitat local tanqui la Festa Major, com farà amb la tracada dels Llamps i Trons, i a més a més amb aquesta voluntat també hem aconseguit estalviar-nos els 12.000€ que costaven uns castells de focs modestos.

Anònim ha dit...

Jo que voleu que us digui.... prefereixo que una entitat tanqui la Festa Major amb una tracada i estalviar-nos els 12mil € i així aprofitar-los per altres coses més importants.
Ho trobo una molt bona decisió.

Pep

Anònim ha dit...

Estic amb tú Pep.