14.9.11

FESTA MAJOR 2011 5: BAIXADA DE CARRETONS

La baixada de carretons va ser tot un èxit. Cal felicitar a les associacions Escuderia Martorelles i Associació Esportiva Martorelles per l'organització. Més de 20 carretons es van presentar a la plaça de l'Església. Els participants van disfrutar amb el circuit i els espectadors ens ho vam passar molt bé.
-
VEURE FOTOS DE LA BAIXADA DE CARRETONS
-
VIDEO FET PER EN JORDI BELZUNCE
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Muy buena idea . Felicidades a los organizadores y al ayuntamiento por la iniciativa
Juan

Anònim ha dit...

de acuerdo con Juan no pude estar porque tenia que estar preparando el correfot pero me han dicho que estubo muy bien que havia muchos espectadores

Adolf ha dit...

No sé com no s'havia fet abans, els carrers de Martorelles semblen fets a mida d'una prova tant popular que a molts pobles ja es fa i guanya adeptes.
20 carretons a la primera edició és molt èxit. L'any que ve n'hi hauran més, segur...

Alexis ha dit...

Bon dia a tothom , per a mi la baixada de carretons ha estat, sense que ningú s´enfadi, la millor activitat de la festa major, un éxit sense presedent, segur que el próxim any hi hauran mes carretons sobretot de gent del poble que ens ha agradat aquesta activitat.

Moltes felicitats als organitzadors.

Aquest any personalment he disfrutat la festa com feia molts anys que no ho feia,el moment épic va ser quan la gent del corretasques és van parar sota el balcó de casa meva, van caure unes quantes galledes d´aigua i alguna que altre ampolla de cava.

Felicitats colles.


Alexis