30.9.11

MILLORARÀ L'ACCÈS A INTERNET A MARTORELLES

Noticia del Contrapunt:
Després de prop de dos anys de negociacions, finalment, Telefònica ha assumit les obres i modificacions necessàries per oferir a Martorelles un servei d’ample de banda de “màxima qualitat”, indiquen fonts municipals. Amb les actuacions previstes es podrà oferir un servei de banda ampla de fins a 20 megabits per segon. El pressupost total de les actuacions és de 180.000 euros, dels quals el consistori de Martorelles en destinarà 80.000. L’Ajuntament apunta que l’accés amb qualitat a les noves tecnologies és un eix estratègic de govern.

-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aleluya !!!
Al parecer ya llega la civilización y el progreso a Martorelles. Tengo un PC de última generación conectado escasamente a 1Mb en Internet, que pasada.

Como se dice, nunca es tarde si la dicha es buena.
Sr. Alcalde, manos a la obra y cuanto antes mejor.

Adolf ha dit...

Jo visc a Sta Mª però a la banda de baix del poble.
Al poble de Dalt tenen "superalta velocitat", incomprensiblement els habitants de baix, anemm amb velocitat de burro, perquè consideren que pertanyem a la xarxa de Martorelles, això vol dir, 1Mb. Pel que volen som de Baix, pel què volen som de Dalt (gas natural).
QUE SIGUI AVIAT LA MILLORA!!!!

J.Belzunce ha dit...

És una molt bona notícia (enhorabona a l'Ajuntament i en aquest cas personalment al Sr.Alcalde, Romuald perquè ell ja sap que fins i tot vam tenir converses i algunes entrevistes en el passat referent a aquest tema).
Sobretot bona notícia i esperada per moltes persones al poble, ja qu era bastant vergonyós que en ple segle XXI el 2011 i a escassos 18 km de Barcelona en moltes llars no arribés més de 1Mb de velocitat a Internet per ADSL.

No obstant això, ull !!!, això no està tot fet, primer perquè depenem d'un sol proveïdor (Telefónica), per tant tots sabem com afectarà als nostres butxaques i sense competència, i segon s'ha de lluitar a curt termini, perquè acabi arribi la "fibra òptica" a Martorelles (polígon industrial) i evidentment després a les nostres llars.
Per tant amablement convido des d'aquest bloc del Antonio (amb el seu permís), al Sr Romuald i al regidor encarregat d'aquesta àrea, perquè treballi i lluiti en aquesta nova i recent estrenada legislatura, per aquest projecte.

Modestament, crec que és aquí en aquest tipus de projectes on s'haurien de unir esforços i treballar en la Mancomunitat. Serà un bé per a moltes empreses i families.

Salutacions

Xavi ha dit...

Quina sort teniu.

Jo soc de Sant Fost i a la meva zona ens arriba 1MB. Fins i tot a un veí li van donar la seva línia com no vàlida pels continus talls que patia d'ADSL.

No se si aquí tindrem la sort de que ens arribi perque si no m'equivoco l'Ajuntament de la meva població va invertir, junt amb una empresa, ela tecnologia WiMax que crec que no va triunfar. I suposo que fins que no hagin recuperat la inverssió, o hi hagin moltes queixes, no faran res per solventar la problemàtica de la cobertura ADSL.

Salutacions i no us despentineu amb tanta velocitat! hahaha