24.11.08

"SAFARI D'AUTOCARAVANES"

Amb el permís de l'Olga, aqui teniu unes fotos seves d'una sortida d'autocaravanes de Martorelles. Bon humor, molt de vent i com sempre un bon "jalá" al costat del mar.
Per cert...on veu anar???


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola sóc l'Adolf, els de les ulleres de sol a la foto.
Vam anar a les Tres Cales i al Castell de Sant Jordi d'Alfama (Ametlla de Mar).
Hem fet un grup d'autocaravanistes del Baix Vallès: AC Martorelels Team, sembla que ens direm. Tothom que sigui d'aquest món de rodamons-cargols, pot apuntar-se.

Unknown ha dit...

Hola Antoniuuuu
gràcies per les fotos i el post, ets omnipresent.jejejeje... per cert, hauries de canviar el títol del post i posar "safari d'autocaravanes", en tot cas, doncs hi ha molta diferencia legal i de concepte..

Ens ho vam passar genial!!.. llàstima dels 154km/h de vent de tramuntana durant tota la nit, a banda d'això un cap se setmana fantàstic.

antondensi ha dit...

Canviat, Dani¡
Tot el que sigui compartir experiencies, penso que es molt enriquidor.
Antonio

Anònim ha dit...

buenasssss soc la Mònica, de la VW Califòrnia, petita fragoneta malocotones!!!! no és per res, pero la nostra gran mansió no es movia tant com algunes ACs que semblaven barcussss eing????

chuco ha dit...

Hola!!!Sóc el chuco "fragoneta malacatones"... que sí, que feia molt de vent però... i la preciositat del paissatge???? I la germanor, tots ben arreplegadets, dinant vuit adults més sis nens en una AC????? I el majestuós "vol" de les cometes????

Olga ha dit...

eiii! soc l'Olga.

Moltes gràcies per la publicació.
La veritat és que tot i el vent, diumenge vam poder disfrutar d'un dinar tots junts. Moments molt divertits, com el "moment Manolo Escobar" i resaltar les ganes de tots de compartir xerrades, anecdotes, viatges, menjar,...
Una abraçada a tots!

Anònim ha dit...

Hola, Som L´Amparo L´Alex,som els que varem dir d´anar a Les Tres Cales...vaig mirar el temps, pero no pensaba que faria tan de vent.....pero finalment va esser un cap de setmana molt bó, sobre tot per els companys que h vem anar, no ens coneixiem pero estabam en familia.
Lo del "enemig invisible", va estar molt divertit, a nosaltres ens va tocar una " urna funeraria ", que no sabem que fer amb ella.....
Esperem repetir la sortida ben aviat, nomes cal que algú hi digui ya hi som.

Una abraçada a tots.
Fns la propera