28.11.08

AJUTS DEL GOVERN ESPANYOL ALS MUNICIPIS

Avui he llegit que el govern espanyol ha destinat 8.000 millions d'euros per els Ajuntaments. Sembla que aquests cèntims aniran destinats per infraestructures municipals i amb licitació "inmediata". No conec exactament el tema però una de les partides, es per millora de la xarxa elèctrica dels municipis.
Com es llògic, desconec les vies administratives per demanar aquests ajuts però no tinc cap dubte de que el nostre Ajuntament fará el possible per aprofitar aquesta ocasió i fer la remodelació de la xarxa elèctrica i telefònica del barri de can Suñer i per extensió de tot el poble.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo he llegit avui que es tenen que presentar avans del 12 de Gener.
Senyors de l'ajuntament espabileu¡¡
Merçè

Anònim ha dit...

Si se despiertan del largo sueño en el que parecen haber caido... Lo dudo mucho

Romuald ha dit...

Hola Antonio,

Comentar-te que estem sobre aquest tema per veure quines ajudes podem obtindre. Sobre el tema de Can Sunyer, ja tenim un avantprojecte que van mostar a l'AAVV Can Sunyer que no inclou només el tema del cablejat sino una remodelació integral del barri (ensoterrament de linies, nou clavegueram, voreres transitables, remodelació dels carrers, etc). Informar que estem treballant amb la Diputació de Barcelona en un projecte per accedir a la Llei de Barris. El tema de Can Sunyer és una espina que tinc clavada de quan era regidor de CIU, ja que és el barri en el que vaig anar a viure quan vaig nèixer i en el qual he passat més de 30 anys de la meva vida. Com pots compendre, faré tot allò que estigui en la meva ma per millorar-lo.

Estic preparant més informació per penjar al meu bloc. Et mantindré informat.

Salutacions,

Romuald

ANTONIO ha dit...

Bon dia Romuald, estic convençut de que tú si farás el possible per aconsseguir aquest ajut.
Antonio