12.11.08

PLE "CLANDESTÍ" A L'AJUNTAMENT

Acabo de llegir a la "web" (per donar-li un nom) de l'Ajuntament, que demá dijous a les 9 del matí faràn un ple "extraordinari". El nom d'extraordinari m'imagino que vol dir que resulta extraordinari que es facin aquests plens a aquesta hora. Tornem al tema de la participació ciutadana, paraules amb les que s'omplen la boca l'equip de govern de l'Ajuntament. La única participació ciutadana que tenim a Martorelles, es poder assistir a algún ple i comprobar el nivell de competència de la majoria del equip de govern, per tenir-ho en compte a les properes eleccions. Qui vol que vagi a aquesta hora? Només ells, está clar. Es vergonyós el despreci (repetitiu) cap als ciutadans.
Ah¡ i ho fan amb "nocturnitat i alevosìa", ho comuniquen només 1 dia abans...

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Tal com tu dius es de vergonya
Joan

Anònim ha dit...

Crec que ho fan expressament perquè no hi pugui anar ningú, nomès ells. I això que els hi han demanat mil vegades que no els facin a aquesta hora. Però ells com si sentissin ploure! Com amb tot!

Anònim ha dit...

ALS COMENTARIS ANTERIORS,ELS VULL PREGUNTAR: PROTESTEU PERO PROTESTEU AMB CAUSA ?? ES A DIR SI FAN ELS PLENS A LA NIT HI ANEU ???
ESTIC CONVENÇUT QUE NO
PERO............ES TAN SENZILL CRITICAR¡¡¡¡

Anònim ha dit...

jo sincerament no crec que ho facin expresament. Resulta que segons com, un ple extraordinari no te gaire interes pel public, dons només es parla dels punts concrets qu es presentan, no hi ha precs ni preguntas que es on es monta el "xou" de sempre.

antondensi ha dit...

L'Ajuntament está per servir als ciutadans i el que ens interessa o no, ho hem de decidir nosaltres i no ells.
Antonio

Anònim ha dit...

Hola Antonio:

Estoy de acuerdo contigo que el Ayuntamiento está para servirnos pero eso que dices que lo que nos interesa o no debemos decirlo nosotros en lugar de los representantes políticos democráticamente elegidos suena mal. Tu comentario suena a anarquico.

Saludos.

Maria

antondensi ha dit...

Bona nit Maria, en els temps que corren a vegades podriem pensar que l'única solució es l'anarquisme per nò van per aqui els meus comentaris. Només volia contestar al comentari "anónimo" que deia que el ple extraodinari no tenia massa interès per el públic i que per això l'Ajuntament l'havia posat a les 9 del matí. Penso que nosaltres decidim si ens interessa o no anar-hi al ple i no l'Ajuntament, no creus?
Antonio

Anònim ha dit...

El problema es que el equipo de gobierno cobra igual sea la hora que sea el pleno ,por el contrario la oposicion las horas que pierde de su trabajo nadie se las paga,es por esto que seria mucho de agradecer que se hicieran como aiempre despues de las 8 de la tarde y asi es fuera del horario laboral para casi todos.gracias

Anònim ha dit...

Sr. anonimo: Permitame recordarle que los sres. de la oposición cuando acaba el pleno, piden un justificante para que no se les descuente ni centimo de su sueldo. Además, y para interes general, en los plenos extraordinarios,-legales aúnque sean matinales- me consta que acuden unas siete personas, y en los ordinarios no más de 14 siendo nocturnos. Por favor antes de opinar, informese

Anònim ha dit...

VAYA LIO... LA GENT DEL POBLE JA NO SABEM A QUI CREURE.
PER FAVOR, EN VERS DE CRITICAR TANT US PODRIEU UNIR SI ES QUE VOLEU EL MILLOR PER MARTORELLES.

Anònim ha dit...

Sr. Antondensi. Me gusta como dedica su tiempo libre para informar al pueblo de todas las actividades que hay en nuestro pueblo de Martorelles. Hasta aqui le felicito. Pero, ustéd siempre busca la posición más comoda y, -es la de criticar mande quién mande-. Como buen conocedor de los problemas que tenemos en Martorelles, porqué no aporta alguna idéa constructiva. Le parece?...

Anònim ha dit...

Hola "anónimo". En primer lugar, mi nombre es Antonio (Antondensi es un apodo muy personal). En cuanto a lo que dice de "la posición más cómoda"... pienso que es más cómodo sentarse tranquilamente en casa a escuchar un buen concierto de jazz o una buena sinfonía y criticar al poder, con los vecinos y amigos, de forma "anónima" como usted. Yo solamente reflejo y opino de lo que veo a mi alrededor, con el único interés de intentar mejorar mediante el debate, la calidad de vida en nuestro pueblo. Para aportar ideas tiene que haber alguien que acepte esta aportación y lamentablemente, según mi opinión, no hay ningún grupo político del pueblo que esté hoy día por la labor.
Gracia por los comentarios.
Antonio

francesc ha dit...

Encara que estic gaire al corrent de lo que es cou políticament al poble, crec que espais d'opinió com el teu, fan quelcom positiu en vers la salut democràtica d'un poble, aixis que salut i força Antonio.

Anònim ha dit...

sr.le dire que los justificantes no sirven para los autonomos, un autonomo las horas que no trabaja no las cobra es por eso que considero que estarian bien los plenos fuera del horario laboral,
En cuanto a la asistencia de publico estoy de acuerdo con usted que sea la hora que sea hay poca gente, es una lastima

Anònim ha dit...

Hola Antoni:
Jo sóc de l'opinió que el teu blog és útil i positiu en tots els aspectes. Ens informes de moltes cose que és fan i les coneixem gràcies a tu. La part del teu blog, que com tu dius, és de crítica constructiva a mi em sembla bé i molt correcte desde tots els punts de vista. Hem de poder opinar i dir el que pensem, sense ofendre ningú. Ja se sap que mai plou al gust de tothom, però quelcom ben diferent és no poder dir les nostres opinions per por a represàlies o que no agradi als demés el que pensem. Faltaria més!!!. Les persones que ocupen càrrecs públics hauriren d'estar dispodades a escoltar, perquè sino escolten als veïns del municipi(que són la raó per la que ocupen aquests càrrecs), no entenc que hi fan. Manca un petit esperit de servir als demés, i entendre que la gent necessita que l'escoltin i l'ajudin a trobar sol·lucions als seus problemes.¿Quina és sino la funció del govern municipal?. Qui no tingui gens d'empatia cap els demés, no li preocupin els problemes dels veïns i no pugui resistir la pressió d'escoltar crítiques, no hauria d'ocupar cap càrrec public. Que és dediqui a una altre cosa que segur que la farà molt millor.
Rita

antondensi ha dit...

Totalment d'acord, Rita. Ho has dit amb les paraules exactes.
Gràcies,
Antonio

Anònim ha dit...

estic d,acord amb la rita, pero no sé amb que es bassa per dir que els politics no estan disposats a escoltar, es la seva obligació i crec que la majoria ho fan.dic la majoria. jo personalment he demanat hora de visita per uns temes personals (no diré a qui), i he sigut ates deseguida i s,han preocupat per donar-me o buscar solució.
ningú es perfec-te evidenment i com diu la rita, mai plou a gust de tothom

antondensi ha dit...

Penso que la Rita parla dels polítics del poble, en general. Lamentablement penso que té tota la raó i amb alguna excepció, la tónica es que diuen que escolten (i fins i tot algú ho fan) però escoltar no vol dir ser receptiu als problemes de la gent. Ja sabem, les coses poden entrar per una orella i sortir per l'altra...
Antonio

Anònim ha dit...

En general i per desgràcia el món de la política cada cop esta més degradat. Sembla que s'hagi perdut el sentiti de la paraula, de fer allò que és va dir que es faria, de no dir mentides. Cada cop sembla que mentir sigui el pa de cada dia i com que és lo més normal, no passa res. A vegades s'han dit mentides públiques que haurien de fer posar vermells a alguns dels nostres polítics, però no passa res.Avui es diu una cosa i demà em direm una altre segons bufin els interessos. I sense tenir en compte les repercusions que això pot provocar a les persones afectade o als veïns.Jo encara vull creure que hi ha persones que es preocupen pels demés i que això i no altres consideracions els impulsa a voler ocupar llocs de govern. Santa inocència potser pensareu!! postser si. Però no puc deixar de creure en el potencial positiu del ser humà. Sort en tenim que hi ha persones silencioses que fan poc soroll, però que sempre estan allà on cal, per a donar un cop de demà. Si això es traslladés a la política, crec que aniriem millor. ¿Perquè en una feina en que el més important es ajudar i servir als demés, el que menys conti es la humanitat i comprenssió cap els problemes dels demés? . Jo penso que s'hauria d'humanitzar la política i que les millors persones haurien d'estar en aquests llocs. No tothom seveix per a tot. Bona nit.
Rita

Anònim ha dit...

Bona nit Rita, estic d´acord amb tu. Peró, pensa que la política es bona i, els que la fan dolenta son les personas. Per sort crec que ancara quedan personas que, volen fer politica positiva.

Josép