3.11.08

RADIO MARTORELLES

Un grup de gent jove, ha creat RADIO MARTORELLES que es pot sintonitzar per Internet. Penso que tot el que sigui treballar per el poble está be. Esperem que sigui una opinió INDEPENDENT de cap partit polític i en cas contrari, perfectament legítim, que ho diguin sense embuts.
Podeu escoltar-la aquí RADIO MARTORELLES

33 comentaris:

Unknown ha dit...

antonio

ja estàn fitxats a Bloggers Galzeràn. Si trobes quelcom més blogger del poble, avisa'm... tot i que tinc alertes google, no puc auditar tot internet :-)

antondensi ha dit...

D'acord, Dani

Cristina ha dit...

Com dius es una iniciativa molt bona que pot servir per informar al poble.

El que no trobo bé es que estan dient que es independent, que tothom pot fer els seus comentaris, però llegin el que diuen l'administrador i molts d'altres es veu una tendencia politica. A més a la revista el mirall un partit polític ens adreça a aquest blog;
és casualitat???

Cristina

antondensi ha dit...

Hola Cristina, penso que está bastant clar que es una iniciativa sortida de CiU (podem deixar-nos d'eufemismes). Ara falta veure fins on arriva la seva independència i aixó ho hauran de demostrar en el dia a dia...

Anònim ha dit...

La independenci ja s'ha vist amb els comentaris que han fet fins ara

Anònim ha dit...

Hola Antonio,

Està clar qui són i per que han fet això. Visiteu la seva pàgina i aneu a l'apartat QUI SOM. Veureu la foto de les filles del Jaume Mompel, el fill del regidor Defaus, les seves parelles i el fill d'algun militant de CIU. Segurament qui fa la foto és el Marc Pertiñez jajaja. A més per la vostra informació, MARTORELLES JOVE va nèixer per treure de la circul.lació a una altra entitat creada per un altre partit polític. Us recordeu de la BAMBA? A més com diu l'anònim, només cal veure els seus articles i postcads.

Manel

Anònim ha dit...

Leyendo el CONTRAPUNT de este viernes veo que CONVERGENCIA se "renueva". El yerno del Jaime es el nuevo Presidente Local. ¿También le sustituirá como cabeza de lista? Que todo quede en familia.

Miguel Angel

Anònim ha dit...

Hola Antoni,

Si saps perfectament que és un mitjà propogandistic de CIU com és posible que obris la noticia parlant de gent jove que treballa pel poble i opinió independent de cap partit polític.Respecto les crítiques que fas contra el govern municipal però no entenc que facis publicitat gratuïta d'un partit que la seva única ambició és tornar a governar al preu que sigui. No treballen gaire pel poble.

Xavi

Anònim ha dit...

hola Antoni
he sentit curiositat amb el que deia, crec que Manel, del bloq de CIU a l,apartat de QUI SOM i es ben cert, nenas del jaume mompel, algun que altre militant, etc to queda a casa. Visiteu-lo no té desperdici

Ara que el que diu el Miguel Angel de la renovacio del CONVERGENCIA, VAIA RENOVACIÓ, SON EL MATEIXOS CANVIATS DE LLOC ¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

SE DICE QUE RADIO MARTORELLES ES RADIOCIU,(cosa que estoy convencida)
ALGUIEN ME PUEDE DECIR DONDE SE "UBICA" RADIO MARTORELLES??


MARIA ANGELES

Anònim ha dit...

COM A MINIM MARTORELLES JOVE, LES FILLES DEL MOMPEL I FILLS DE REGIDORS FAN ALGO PER MARTORELLES, VOSALTRES NOMÈS SABEU QUE POSAR NOTETES EN UN BLOG CRITICANT. CREC QUE ELS HI TENIU UNA MICA DE TIRRIA.
ANGEL

Anònim ha dit...

PODRIEU FER UNA LLISTA AMB LES COSES QUE FAN, APART DE LA "FALSA" RADIO?

Anònim ha dit...

SR. MANEL:

A la foto no hi ha cap parella de les filles del Mompel, aixi que deixi de difamar!

Anònim ha dit...

Quina ràbia hi ha continguda!!!!

Unknown ha dit...

Hola a tots.
Com a informàtic que sóc voldria comentar què.

És lícit (i així ho permet Antoniu) publicar comentaris anònims o de trolls, però penso que queda lleig... (és un criteri personal)

Escriure un post/comentari (el que sigui) en majúscules sostenides generalment representa que s'està cridant. En molts foros/blogs està prohibit.

només ho comento coma curiositat per si algú no ho sabia..

També vull dir què estic content, i felicitar a Antoniu, que està obrint internet al poble!!!

gràcies.

Anònim ha dit...

gracias al informatico por la aclaracion de que escribir en mayusculas es signo de chillar
yo personalmente, lo ignoraba

antondensi ha dit...

Jo tampoc ho coneixia, Dani. Gràcies per les teves aportacions. La veritat es que veien el panorama, em venen ganes de escriure en MAJÚSCULES a partir d'ara....

Anònim ha dit...

Hola Antoni ! deu ni doret com s'ha animat el teu blog últimament... estic d'acord amb el Dani pel que fa als anònims, no costa res signar els comentaris.
Recordo que fa uns dies, quan ens varem coneixer personalment, que veies més atractiu un blog amb més fotografies i menys text... el que fa realment atractiu un blog és la opinió de l'autor i els comentaris que provoquen els seus articles... per quan una jornada de blogaires de galzeran? ;)

... una cosa que m'ha molestat en alguns del comentaris son les referències que es fan "als fills de...", no podem carregar als nanos el pes de ser fills de ningú.

Salut!

Anònim ha dit...

Xavi:

Estic d'acord amb tu al referirte a lo dels "fills de". La gent té mania a algú pel color politic i de rebot, als fills també.

antondensi ha dit...

D'acord també. Els fills no tenen per què carregar amb les responsabilitats dels pares.
Antonio

Anònim ha dit...

he visitado el blog del sr. marc pertiñez, aportando un pequeño comentario, sobre que distorsionan siempre las noticias,disorsionan la realidad,dicen medias verdades en todo y considero que tendrian de tener respeto a la buena gente que los escucha o que lee sus "noticias".Las hacen siempre a su medida.
el caso es que el comentario no les conviene y no lo publican. que lástima, libertat de expresion???

antondensi ha dit...

Por lo visto, no eres el único. Publicó un par de comentarios míos pero el último que le hice, no lo ha publicado.
Se acabaron por mi parte, los comentarios a un blog que realiza una censura previa.
Antonio

Anònim ha dit...

estic d,acord amb vosaltres, jo per la meva part si tinc que fer comentaris els fare desde aqui, dons el bloq del sr, pertiñez nomes publican el que amb aquest sr. l,interesa despres de passar per censura,nomes vol sentir elogis vers la seva manera de fer.
josep

Anònim ha dit...

Una cosa són comentaris o critiques constructives, unaltre cosa molt diferens, son les critiques destructives i amb mala fe.

Anònim ha dit...

estoy de acuerdo se tiene que publicar los comentarios, jamás cosas ofensivas, o de mal gusto, o destructivas, a ver si aprendemos todos, pero "todos".
a buen entendedor..............

Anònim ha dit...

Hola a tots,
Casualment, buscant un escrit que vaig fer en aquest bloc sobre "el canvi" he llegit que l'Antonio diu que no li he publicat uns comentaris. Tots els comentaris que m'han arribat estan publicats. Podeu veure 3 comentaris seus(no 2 com ell diu). El que no publicaré són insults i difamacions anònims contra la meva persona, perquè ja he patit prous anònims difamatoris i insults. La majoria sabeu dels anònims que s'han fet córrer per destruïr les persones de CiU. Que ho signin amb noms i cognoms i donin la cara aquests covards mentiders. Tornant al tema: Antonio, et prego que rectifiquis. Una cosa és que no es publiqui immediatament i una altra cosa és que diguis que no s'ha publicat. Rectifica si us plau.

Anònim ha dit...

Aclariment: ho acabo de mirar i són 3 comentaris meus i 2 de l'Antonio. Els dos estan publicats des de fa molts dies, quan vaig entrar i els vaig veure. Un del 15 de novembre publicat el mateix dia, i un altre del 16 també publicat el mateix dia. Es pot comprovar a l'article:

http://marcpertinez.blogspot.com/2008/11/ms-impostos-menys-serveis-martorelles.html

Publico qualsevol comentari que s'escrigui amb respecte i el seu autor s'identifiqui. No publicaré insults ni calumnies ni contra mi, ni contra cap altre company de qualsevol dels partits inclòs el govern.

antondensi ha dit...

Hola Marc, no puc rectificar una cosa que es certa.
Vas publicar 2 comentaris meus però no vas fer-ho amb el tercer, del dia 16 (o 17) de Novembre. T'ho recordo: en aquest comentari, insistia que la teva postura devant de les telearmes em semblava demagògica i t'acompanyava la definició de la paraula "demaggia" del diccionari de l'Enciclopèdia Catalana. Suposo que no vas considerar aquest comentari com un insult, però NO vas publicar-lo`, per tant si algú ha de rectificar, penso que has de ser tú.
Antonio

Anònim ha dit...

No ha arribat cap comentari més teu al meu compte. Com que no podrem treure'n l'entrellat, si ets tan amable de tonar-lo a enviar -i arriba- el publicaré de bon grat. No puc dir-te res més.

antondensi ha dit...

Hola Marc, com saps no puc tenir la còpia del que vaig enviar-te però no cal. En resum es el que t'he dit en el meu anterior comentari

Anònim ha dit...

hola a todos
es lógico y de cajón que no se publique nada de mal gusto, e insultos a nadie menos todavia, ahora no creo que las personas que nos ponemos a leer estos blogs, tengamos tan poca educacion para hacer esas cosas.simplemente opinamos.
otra cosa es que no gusten según los comentarios que se digan y anulen el escrito, cosa que estoy convencido de que se hace.

Anònim ha dit...

Cada uno publica lo que quiere en su blog, no creeis?
Sandra

antondensi ha dit...

Jo crec que un blog serveix com a intercanvi de idees. La crítica encara que sigui dura, enriqueix a tothom. Una altra cosa son els insults. Jo no filtro cap comentari però també es cert que no he rebut insults.
Evidentment, Sandra, cadascú publica el que vòl però penso que si es fa algun tipus de censura, i no penso en cap blog concret, la gent ja decideix si val la pena enviar qualsevòl comentari...
Antonio