6.11.08

LA REGIDORIA DE CULTURA NO CONTESTA

Crec que fa un mes (aproxidament) que des de l'Ajuntament es va "organitzar" una reunió per parlar sobre "comunicació i participació ciutadana". A aquesta reunió crec que només va assitir-hi una persona.
En les últimes tres setmanes, he enviat tres correus electrònics a cultura@martorelles.cat per preguntar sobre aquest tema. Suposo que tenen tanta feina que no han pogut contestar i ho faran en breu.
Pensen que els ciutadans de Martorelles som imbècils?. Des de fa pràcticament 6 anys, ens parlen de participació quan en realitat no els interessa en absolut.
Organitzen una reunió sobre "comunicació i participació ciutadana" que son incapaços de "comunicar" al poble i només "participa" una persona. I quan es hi preguntes, no contesten.
El despreci als qui paguem els seus sous es absolut...

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia Antoni,

Ja saps que quan tinc que donar-te la raó no tinc cap problema. Considero que les crítiques si són constructives i per subsanar errors sempre són benvingudes. Però el que no puc acceptar es que diguis que has enviat tres correus i no s'ha contestat. Et recordo que el dia 20 d'octubre vas rebre almenys dos mails de resposta dels quals jo tinc còpia. No alterem la veritat. Les vols?

Salutacions,

Romuald

antondensi ha dit...

Bona tarda Romuald, pensava que em coneixis un mínim... Mai alteraré la veritat de les coses. Per a mi aixó es vital. Mai utilitzaré enganys per rès.
Per tant, quan escric aixó es per que es mentida que m'hagiu contestat a cap dels tres emails.
Si ets tan amable d'enviármels mels llegiré amb molt de gust i podré contestar-los.
Antonio

Anònim ha dit...

Bona tarda Antoni,

No és intenció meva acusar-te de mentider ni tampoc que això sigui un motiu que ens emprenyem. Sempre t'he considerat i ho continuo fent com una persona independent, que tens una visió crítica però constructiva de la gestió dels polítics d'aquest poble i el teu blog és una gran eina d'informació que personalment a mi m'ajuda molt a solventar temes que potser jo no detecto. T'he enviat els mails de que parlem. Desconeixo si has enviat qualsevol altre que no hagi sigut contestat però aquest fan referència al problema que planteges.

Novament, et demano disculpes si t'he ofés, no era pas la meva intenció. Desitjo que poguem continuar col.laborant en benefici del poble.

Gràcies

Romuald

Unknown ha dit...

na.. chicos.... pelos a la mar..

Ya sabemos todos que la informática, las nuevas tecnologías y la comunicación no es el fuerte de este (y muchiiiiismos otros) ayuntamientos (buf...y empresas, que me encuentro cada cosaaaaaa)

Y ahora que habéis destapado un tema muy concreto.. .. oñee.. ¿no nos dejéis en áscuas? qué pondrá en esos emails.. qué pondrá?? jijijiji

por cierto.. tela la cantidad de bloggers que somos ya en martorelles, eh!!!! aunque no veo muchos/ninguno de los partidos políticos...lástima..

Antoniu, a ver cuando montas un "party-power-blogger" :-))

Llamps i Trons ha dit...

Hola Antonio els Llamps i Trons ens unim a la festa dels mails. Un altre exemple, nosaltres hem enviat els versots de Festa Major a :
- El Mirall
- L'Ajuntament
- A la Biblioteca
- A tu
- etc
Només els has publicat tu.

Moltes gracies per ser l'única eina de comunicació fiable d'aquest poble.

Anònim ha dit...

No contestan a los regidores de la oposicion, menos a la gente del pueblo.
Juan

Anònim ha dit...

Veig que això acaba sempre sortint el tema polític. Juan que ets de CIU? Segurament. L'actitud dels teus tampoc ajuda gaire a crear un bon ambient.

Marc

Anònim ha dit...

Antoniu, vull pensar que a vegades et falla una mica la memòria.

Xavi

antondensi ha dit...

Hola "Xavi". No sé qui ets ni entenc què vols dir amb que em falla la memòria. Pots ser més explicit?

Antonio

Anònim ha dit...

Me hace gracia el comentario del Sr velasco. Me fio mas de antonio que de lo que él dice. Lo normal es que contesten lo que les da la gana y por lo que yo sé casi nunca contestan a nadie.

Anònim ha dit...

Hola anónimo,

Segur que quan governaven els teus (amic Jaume) contestaveu a tothom? I ara amb butlletins i emissores de radio distorsioneu la realitat manipulant l'informació. Això es treballar per Martorelles. Visca CIU!!!!

Marc