3.7.11

LES CATIFES FLORALS DE CORPUS

Com cada any, el carrer Catalunya es va omplir de les típiques catifes florals de Corpus.
Encara que una mica tard, podeu veure les fotos de totes les catifes.
-
FOTOS
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sería interesant, que per el proper any, i participesin més entitas del poble, i que no sols fos "monopoli" de les sardanes.
Particularment, cerc que els hi falta una mica més de colorins,a les catifes d'enguany. Es una critica constructiva...
Pera.

Martorelles - Vallès Oriental ha dit...

Hola,Pera soc Josep , President de la Joventut Sardanista de Martorelles, les catifes de Corpus i la Processó no es un monopoli de les sardanes tal com dius tu, perque fa 23 anys seguits que la Festa l'estem fent.
Durant aquets anys han participat diferentes entitats com :Associació Juvenil la Bamba - Unión Andaluza - Ball de Gitanes - Escola Orfeònica - Joventut Sardanista - Confraria La Santa Espina.
Alguns anys hi ha més participació
voluntaria. aquet any el colorido com dius tu , tens que pensar que estem a finals de juny i les flors , com ginesta - clavells i altres ja no en troves o molt cares , i al fer-les catifes tens que pensar que tens que estar tota la setmana buscan material com marro de cafe sorra de diferents tonalitats , pinyons etc.
Dirte que el que organitza les alfombres son les sardanes aquets any voluntaris veins del carrer i de diferentes entitats del poble, nens de la primera comunió
La Processó:organitza la Confraria La Santa Espina , amb la col.laboració de la Banda d'Armats de Martorelles, tots els nens i nenes que aquet any han fet la Primera comunió , la Colla l'Espiga d'Or, el Consell Parròquial i pares veins del carrer Catalunya i veins de Martorelles i per tancar la Processó el nostre consiliari i els mossens convidats.

Senyor Pera Informat, abans de posar un comentari, de una entitat particular, que aquesta activitat eses de caire tradicional i popular i el gasto corre a carrec de les antitats relacionades. que si no fosim nosaltres ja faria anys que no es faria.
JOSEP