27.7.11

BAIXADA D'ANDRÒMINES PER LA FESTA MAJOR DE MARTORELLES

Aquesta Festa Major recuperarem una activitat molt divertida: La baixada d'andròmines.
L'Escuderia Martorelles juntament amb l'Associació Esportiva Martorelles organitzaran aquesta cursa.
Podeu veure el reglament de participació clicant aqui sota.
-
REGLAMENT DE LA BAIXADA D'ANDRÒMINES
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Donde podemos tener mas informacion sobre la bajada de carretones, nos queremos apuntar, hay que pagar, por donde se hace.

Anònim ha dit...

Haz clic en el enlace que hay encima de la foto

Anònim ha dit...

Acabo de visitar la web de la organizacion de la bajada de carretones y me parece algo muy genial, la organizacion se ve que se lo esta currando mucho, una web donde puedes inscribirte, tanto a la bajadada como apuntarte a la organizacion, ademas tienen su propio reglamento y unos premios estupendos, una pasada, si la bajada es tan chula como la presentacion, sera un acto muy a tener en cuenta para ir a verlo, yo os aseguro que no me lo pierdo, aun es mas a lo mejor me apunto a la organizacion si mis hijos me lo permiten.
Mucha suerte a la organizacion, veo que sabeis lo que haceis, y que todo os salga muuy bien

Anònim ha dit...

BUENOS DÍAS YA SE QUE HAY MUCHA GENTE DE VACACIONES,PERO QUIERO HACER UNA PREGUNTA POR SI HAY ALGUIEN QUE LA SEPA.
EN TIEMPO DE CRISIS COMO ES QUE TODAVÍA EL DEPARTAMENTO DE CULTURA TIENE 4 PERSONAS EN LA NOMA DEL AYUNTAMIENTO MAS EL REGIDOR MARC CANDELA ¿CUANTO LE SUPONES AL PUEBLO DE MARTORELLES ESTAS 5 PERSONAS?
EN SEPTIEMBRE LO VOLVERÉ A PREGUNTAR ESA Y OTRAS MAS

Anònim ha dit...

Ufff company...quina olor a cremat...crec que necessits unes vacances com l'aire que respires... si tens dubtes existencials com el que preguntes al comentari anterior hi ha canals mes adequats per resoldre les teves inquietuts...podries fer servir el blog del mateix regidor o segurament hi ha al web municipal algun tipus d'enllaç directe amb els regidors... la veritat que ho desconec, pero m'ho imagino... Ah!!! i deixa de contaminar... aqui s'ha de parlar de carretons i de la primera baixada. apunta't com a voluntari i comença a pensar que pots fer pel teu poble com ja ho han fet els organitzadors... vinga!! es hora de començara a fer...d'eixa d'escampar merda... i sobretot pilla't unes vacances. Ramon.

Marc Candela ha dit...

Anònim aquí no és el lloc, però per esvair dubtes dir-te que es fals les dades que dones.

L'Area de Cultura i Joventut disposa d'un tècnic a jornada complerta, una dinamitzadora i una administrativa a mitja jornada les dues, i una persona de suport per tasques de muntatge de taules, i altres a 5h a la setmana aproximadament en funció de les activitats que es facin. I en el meu cas estic a 25 hores setmanals.

Per tant enlloc de 4+1=5, no és així. Pel que fa als sous, són públic i només has d'anar a l'ajuntament.

Per a respondre més preguntes en aquest sentit ho podeu fer al meu bloc, que aquesta entrada es pels carretons.

Atentament,