15.7.11

DERBI NO LLENÇA LA TOVALLOLA

Llegit al CONTRAPUNT
-
Piaggio ha donat una treva d'un any a la planta de Derbi a Martorelles. Dilluns a la nit, el comitè d’empresa i la direcció de les plantes de Derbi arribaven a un principi d’acord, amb la mediació de la Inspecció de Treball, amb el qual s’aconsegueix evitar el tancament anunciat de les plantes productives de Martorelles. Piaggio a més assumeix el compromís de buscar una solució que garanteixi la continuïtat de l’activitat productiva de les factories vallesanes en el termini d'un any
-
MÉS INFORMACIÓ DEL CONTRAPUNT
-

2 comentaris:

Adolf ha dit...

És una molt bona per a Martorelles, per els treballadors i pel teixit industrial i productiu de la zona. Com a mínim hi ha més temps per buscar millors solucions i inversors per no tancar Derbi.
Em pregunto què deu haver canviat a Piaggio Itàlia perquè hagin fet aquest canvi total de rumb.

J.Belzunce ha dit...

Maluradament això es un petita pilota d'oxigen temporal. Pense-ho que també en Itàlia están tenin greus problemas económics i financiers, potser ara per PIAGGIO no sigui bon moment per fer el traspas i tancament debut a un alt cost en indemnitzacions i trasllats.

No obstant, tant de bo aquest any de prorroga es pugui aprofitar correctament, trobar un bon comprador (si és possible del país, és clar)i pugem salvar els llocs de feina i un grapat de famílies de l'atur.
Ja que el tema de conservar la producció de motos i menys la marca DERBI sembla quasi missió impossible.

Jordi
Salutacions