22.7.11

10 ANYS DE "LLAMPS I TRONS"

Enguany, l'Associació Llamps i Trons cumpleix 10 anys. Per celebrar-ho han organitzat una sèrie d'activitats per la Festa Major.
Aqui en teniu un tast:
- Divendres Gymkhana nocturna amb la participació de les Colles de Joves.
- Dissabte Correfoc infantil amb els Diables de Montornés com Colla convidada.
- Dissabte Gran Correfoc de aniversari amb Ball de Diables de Sabadell, Diables de Montornès, Fills de la Flama de l'Hospitalet i llamps i Trons abans farem una tabalada pel poble.
. Dissabte i per primera vegada a Martorelles representació del Ball Parlat i lectura dels versots amb la col.laboració de Ball de Diables de Sabadell
- Diumenge farem la cloenda de Festa Major amb la tracada i petit espectacle pirotècnic.
- També com sempre segur que veureu samarretes vermelles a moltes activitats de Festa Major si el cos aguanta...........

Com ells acostumen a dir: SALUT I FOC!!


5 comentaris:

Llamps i Trons ha dit...

Moltes gràcies Antonio per aquesta entrada, en aquests 10 anys hi ha molt que agrair a moltes persones que de manera desinteressada ens han ajudat des de dins i des de fora de la nostra Colla i per descomptat tu ets un dels destacats del segon grup. Per la nostra banda estem orgullosos del treball que realitzem per millorar l'oferta d'activitats culturals, tradicionals i lúdiques del nostre poble, especialment en Festa Major. Espero que a la Festa Major d'aquest any sigui molt més visible el nostre esforç i sigui més valorat i recompensat amb l'assistència massiva a tots els actes que hem programat amb la il·lusió i l'entusiasme que ens caracteritzen. Com sempre tenim les portes obertes a qualsevol que vulgui col.laborar o fins i tot formar part de Llamps i Trons.

Un altre vegada gràcies
Visca la Festa Major i visca Llamps i Trons

Anònim ha dit...

Llarga vida al de Llamps i Trons!!!!!!

Alexis ha dit...

Moltes felicitats a tots, formeu una colla que és per estar orgullosos tots el veïns del poble, allá on aneu deixeu el nom de Martorelles a dalt de tot.

Per molts anys !!!!

Salut

Alexis

Anònim ha dit...

Felicidades a Llamps y Trons, y muchas gracias por la labor que haceis .

adri ha dit...

des de Madrid també seguim el teu bloc i com es clar les activitats de Llamps i trons , que com bé diu l'Antonio , la formem els de dins i els que sempre esteu al nostre costat.

Salut i foc , i visca l'antondensi.

adri