29.6.11

"COM UN SOMNI" de Rita Sagarra

L'Andrea va començar a tocar el piano de la mà de la Rita. El passat mes de Novembre, la Rita va compondre aquesta cançò per l'Andrea. Avui m'ha demanat si podia posar-la en el blog. És una cançó molt bonica.
Escolteu-la, tanqueu els ulls i recordeu a l'Andrea quan girava el cap buscant l'aprobació de l'Ignasi abans de començar a tocar el piano...
-
COM UN SOMNI (Rita Segarra)
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estimada Rita:

No tinc paraules per descriure el que he sentit al escoltar aquesta composició. Respires tanta tendresa, demostres tanta delicadesa al tocar que dificilment podríes expresar-li millor a l'Andrea un sentiment més bonic i especial.

Vull donar-te les gràcies per fer-me sentir, per fer-me emocionar, per fer-me veure a través de les teves notes que el ser humà és extraordinari.
Si; realment la teva dedicatoria per aquesta noia que malhauradament no vaig poder coneixer, és com un somni.
Moltes gràcies Rita

Jordi Junquera

Jose Luis Úriz Iglesias ha dit...

Muy emotivo Antonio. Alguien que tiene esta sensibilidad tiene que ser buena persona, cualidades de las que está en deficit el mundo actual.

Mercè ha dit...

Bona nit a tots!, i en especial a tú Rita, perque tú i jo si coneixem molt bè el que ha pogut patir aquesta nena, sabem que n'hi ha un abans i un desprès, que nosaltres podrem explicar-ho i ajudar a altres persones. l'Andrea i la seva familia ens han ensenyat l'amor en el seu estat mès pur, han sigut molts valents,i que encara que els pares diguin que era el que es tenia de fer, aquesta enteressa no tothom la tè.
Jo he conegut poc l'Andrea però m'afectat moltissim la seva pèrdua, per això he plorat en escoltar la teva cançó, coneixent la teva sensibilitat no podia esperar menys de tú.Un petò molt fort i bon estiu.

Mercè Casado.