20.6.11

ON ÉS EL SENTIT COMÚ?

Aquests últims dies hi han hagut algunes queixes de veïns pels cartells i pancartes de les eleccions que encara queden a la via pública.
A l’avda. Piera queden encara pancartes d’ERC, de CiU i del concurs de paelles. Ara. l’Ajuntament ha penjat una pancarta anunciant l’obertura de la piscina municipal. Com es veu a la foto, ho han fet tapant les de CiU i la del concurs de paelles. Deixant a banda las responsabilitats dels que haurien d’haver tret aquestes pancartes, no té cap sentit que no s’hagi aprofitat el camió que ha posat la pancarta de l’ajuntament per treure les altres. La imatge que donem, just a l’entrada del poble, es penosa

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Imagen penosa es poco.

Un avi ha dit...

Sembla mentida però es així. Hauriem de saber quí es el responsable d'aquest fet i els motius que ha tingut per no treure les 2 pancartes abans de penjar la de la piscina.
Un avi

Anònim ha dit...

Algú no es pregunta per què ERC i CIU no les han tret com han fet la resta de partits. Això si que és una vergonya. Amb els diners que paguem alguns d'impostos només faltaria que paguem a personal municipal per retirar això. Ningú recorda com ens han inundat durant la campanya de cartells, banderoles i pancartes. Per posar-les molt ràpid, per treure-les no. Si us plau senyor polítics, treguim ja d'una vegada tot aixó.

Anònim ha dit...

Totalmente de acuerdo con el último anónimo, los perdedores de CIU con la familía Monpel y yerno que las retiren ya !!!!
A lo mejor es que de ésta manera creen que todavía tienen posibilidades, no iban a sacar la mayoría absoluta, QUE POCA VERGÜENZA!!

Un vecino cabreado

Anònim ha dit...

mas que un vecino cabreado eres un vecino anti mompel, no te has dado cuenta de que tambien hay una pacarta de erc aun colgada pero claro como con ellos habeis pactado verdad?

JORDI ha dit...

Misatge a tots els partits al.ludits.
Si us plau, fer servir el sentit comú, i fer net tot això lo abans possible. Si se sap possar cartells, també treurals. Donem example de poble net, i cuidat, que ja hi han força parts que fan pena, per tenir l'entrada al poble aixì.

Jordi

Anònim ha dit...

con tantas tonterías de no quitar las pancartas, o ponerlas, se pierde tiempo. Lo mejor es el sentido común y quitar las viejas y no dar vueltas. Más unión entre todos que hace falta para ir hacia adelante. Una indignada por ver como se peleans los políticos por el poder.

Anònim ha dit...

Pues que el ayuntamiento quite las pancartas y que cada partido pague el trabajo pero como ERC esta en el govierno seguro que a ellos no les cobrarán.
Y la pancarta del concurso de paellas, es vergonzoso que el ayuntamiento no se digne ni a ayudar a una asociacion como la Escola Orfeonica a descolgar la pancarta.
Son unos incompetentes

Anònim ha dit...

Que ardan las pancartas, eso gritaría Neron en la antigua ROMA.

MANEL ha dit...

Ja no hi han pancartes. Gràcies Antondensi ja que si no fos per tú encara seguirien penjades.
Manel