6.6.11

PACTES....

El proper dissabte dia 11 es constituirà el nou Ajuntament. Durant aquesta setmana els pactes entre els partits treuen fum...Esperem que a Martorelles els nostres polítics estiguin a l'alçada i que surti un govern el més competent i honrat possible.
-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo ja tinc prou, amb que siguin bons gestors. Per que de polítics, rés de rés.

Anònim ha dit...

Hasta con el Diablo, se ha de pactar, sino que se lo digan al Ayuntamiento de Badalona ...

Anònim ha dit...

Lo logico seria que las fuerzas progresistas y de izquierdas lleguen a acuerdos, ya que la mayoria sociologica de este pueblo es lo que demanda. Despues a gobernar con eficacia, esfuerzo y templanza porque esperan 4 años duros y la oposicion que sea sensata y responsable. Todos, gobierno y oposicion, defendiendo los intereses de la ciudadania de Martorelles. Que asi sea!

Un avi ha dit...

Algú sap com van les negociacions? Seran 5 partits que ens governin? No puc creure aquesta insensatesa del Romu per voler quedar bé amb tothom.
Amb 2 partits més ja en té prou perque l'ajuntament sigui un galliner. Imagineu-vos amb 4 partits més.
Un avi

Anònim ha dit...

Quina ironía i falsetat la del Periñez.
La nit del 22M passada, després del recompte i guanyar Units les eleccions (llista mes votada). A la nit, va fer una trucada per felicitar al Romu, i que par part d'ell mateix, no possaría cap impediment, per tal de que en Romu pogues governar. Fins aqui va quedar molt be, i com un senyor reconeguen la derrota de Ciu.
Peró al dia següent de les votacions, ja va a començar a oferir alcaldies a trot i a dret als altres partits, per tal de sumar 6 regidors i entrar al govern
el propér dia 11.
En política, es veu que tot si val, peró senyors de Ciu, almenys no digueu mentides, i si veu demanar, en el debat del envelat, que governes la llista més votada,
ho teniu que complir.
Aixi us va, menys mal que la gent de Martorelles, ja us coneix, i aixi, s'ha manifestat a les urnes.
Una iaia anti Ciu, ( a Martorelles)

Anònim ha dit...

Però no veieu que tot això es una enganyifa, aquest de CiU que tan van criticar al PP pel tema de l'Estatut quan ho van portar al TCSJ, i el van retallar. Ara pactan entre ells per repartirse les poltrones i el poder, aixó no es democràcia ni rés, això es "merdocracia".

Apa, continueu votan a tots aquest ximples i manipuladors de massas. I ells viuran de tots nosaltres de conya, però nosaltres al forat.

Anònim ha dit...

Lo mejor para el pueblo es que dimitieran los 3 o 4 primeros de CIU, y de esta manera pactar con UXM, serian un gobierno muy solido!!!!

VISCA MARTORELLES

Anònim ha dit...

Ojo que hasta el sábado no hay nada cerrado. CIU ha contactado con ERC, MAPM y PSC, y a este último les ha ofertado la Alcaldia.

Anònim ha dit...

TODO será válido con tal de chupar del bote. ¿Pero que no ha dado CiU consignas de partido, para que gobierne la Alcaldía más votada?

Estos de CiU en local, se pasan las consignas por el forro de los ...