28.9.10

SENSA INFORMACIÓ DELS PLENS MUNICIPALS

Sembla ser que ahir dilluns es va celebrar un ple al nostre Ajuntament. La informació al ciutadà sempre ha sigut escassa o directament nul.la. No acabo d'entendre de què ha servit tant treure pit sobre la nova web quan a hores d'ara pràcticament no serveix de res. Ha fet bona a l'antiga ja que al menys en ella si que indicaven els dies que hi havia Ple. I ja no parlem de l'enganyifa quan van prometre que penjarien tots el plens a la web.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara estem pendents i desde al menys el mes de Juliol, que van possar la marquesina nova del bus en la parada de la farmàcia, i hores d'ara, pendents que possien els horaris del bus.
Ara arriba un a la parada, i en cap moment sap quan passa. No sé si realment es competencia directa o no de l'Ajuntament, però al menys la regidoría de Transports, podría ocuparse d'això.

Anònim ha dit...

NO TE PREOCUPES ESTOS DEL AYUNTAMIENTO SOLO ESTÁN PARA COBRAR O PARA DAR UN RIDÍCULO EN LOS PLENOS YA QUE ME HAN COMENTADO QUE EL SR. TUZON SE CACHONDEO Y SE RIO MUCHO DE LAS PROPUESTA DEL SR. JOSE DEFAUS
INCLUSO EL SR. TUZON CUANDO TERMINO EL PLENO AMENAZO AL SR. DEFAUS ESTO ES LO QUE ME HAN COMENTADO SI ES VERDAD QUE AYUNTAMIENTO TENEMOS LO QUE NOS MERECEMOS Y ESTO VA PARA TODOS LOS GOBERNANTES DE ESTE AYUNTAMIENTO QUE NO SABEN GOBERNAR ES PERO QUE EN LAS PRÓXIMAS ESTO CAMBIE PARA MEJOR

Lluis ha dit...

Si aixó que dius es veritat es molt greu. L'unica forma de saber la veritat seria coneixer el que es va dir en el ple però sembla que es secret. Es una vergonya i aquest Sr. Tuzon hauria de donar explicacions.
Lluis

Anònim ha dit...

yo desde aquí le pido al sr. defaus que nos diga si es verdad que tuvo ese percance con el sr. tuzon o al sr. marc pertiñez que nos lo aclare ya que es una verguenza o el sr. felipe ulices tan-bien se lo pido que lo aclare ya que eso no puede ser de dar este espectáculo O MEJOR DICHO ¿ MEJOR DICHO QUE NOS LO ACLARE EL SR. ROMUALDO YA QUE ES DEL EQUIPO DE SU GOBIERNO?

Anònim ha dit...

L'últim ple es va anunciar a la web des del dia 21 de setembre, a l'apartat Noticies, amb la relació de l'ordre del dia.
Albert, el Reglament de Participació Ciutadana estipula qui i com es pot intervenir en el Ple. A la web està penjat.
Els plens ordinaris es fan cada dos mesos, l'últim dilluns de mes.

antondensi ha dit...

Hola Albert. No facis cas de l'últim anònim (qui serà?...) perquè es mentida. Jo entro sovint a la "web" de l'Ajuntament i no ha sortit cap noticia sobre el Ple. Suposo que algú de l'Ajuntament hauria de donar explicacions però em temo que no será així.
Antonio

Anònim ha dit...

Albert,no t'amoïnis per assistir o no als plens, total pel que es diu i el nivell que hi ha a l'Ajuntament de Martorelles.
Jo millor m'agafava una entrada i em anava al circ.

Anònim ha dit...

Per l'últim anónim:
Jo, t'aconsello, que abans d'anar al circ, passis per el veterinari del poble, i demanis hora per la vacuna contra la rábia, per les senyors de l'opossisió. Sobre tot per el faraón i el yernissimo.
Els dos, demostren ser uns polítics
ferits de mort, i poc intel-ligents. Ademés, saben que no poden possar en práctica, el fet de: si no `pots amb l'enemic, uneix-te a ell. Em consta que l'equip de govern actual, i els demés partits del poble de futur,. els i tancaran les portes a una "possible" entessa.
Per tan, els ùnics que poden salvar
a Ciu de Martorelles, son els que manen a Barcelona, fen la corresponen netei´xa de les persones que representan a CIU de Martorelles actualment.

Anònim ha dit...

Amic anònim quan arribin les eleccions pactaran amb els que els hi doni la gana sensa tenir en compte el que hagin dit abans.

Anònim ha dit...

Continuo dien, que el circ és la millor opció. Creiu-me Albert, no es salva ni un, però es que ni un.

Adolf ha dit...

Albert, a l'Ajuntament de Sta Mª de Martorelles, també es fan els Plens Ordinaris cada dos mesos, i no hi va ningú, a vegades estic sol de públic o la periodista del Contrapunt com a molt.
Ni els regidors de l'oposició ho comuniquen a la gent!!!!
Excepte al Ple delPOUM que es va liar "un follon de cuidao".