20.9.10

FESTA MAJOR 2010 (CORREFOC DELS MÉS GRANS)

Llamps i Trons diables de Martorelles van fer el Correfoc per l'Avinguda Piera fins a la masia. Aquest any la colla invitada al Correfoc ha estat els Diables Casablanca de Sant Boi del Llobregat. Com ja es una tradició, al acabar el Correfoc, es van llegir els corrosius "Versots" de Festa Major.
-
FOTOS DEL CORREFOC I DELS VERSOTS

També podeu llegir els versots a la web de Llamps i Trons
-
LLAMPS I TRONS
-

5 comentaris:

Albert ha dit...

Em sembla una bona idea fer els versots. Però va caure algun comentari xenòfob, que una entitat cultural no es pot permetre.
La resta com sempre genial, llastima de la retallada de pressupost.

Llamps i Trons ha dit...

Hola Albert, gracies per la teva crítica que sempre ens ajuda a millorar. Només dir te que parlar del tema de la inmigració i de la possibilitat de gestionarla nosaltres mateixos no em sembla xenòfob. En qualsevol cas et diré que la nostre Entitat està oberta, com no pot ser de un altre manera, a qualsevol persona, sense cap mena de discriminació que l'agradi la cultura del foc i vulgui gaudir-la amb nosaltres.

Albert ha dit...

Potser he sigut una mica contundent. Com a mínim es podia malinterpretar. Certament ara no tinc el full a on sortien els versots, però en aquell moment potser el comentari sortia de guió. I no dubtava que sou una entitat oberta, segurament diables i castellers són les entitats catalanes que ténen més capacitat d'aglotinar més persones de tota mena. A més, si faig el comentari és perquè em va sorprendre, si fós una entitat que no sigues respectuosa no hagués fet el comentari.

Potser ja ho ténen això els versots que toquen la fibra fluixa de la gent.

Llamps i Trons ha dit...

Cap problema Albert, i si vols lleguir un altre vegada els versots pots entrar al nostre blog o directament amb el link:
http://llamps-trons.googlegroups.com/web/versots+2010fullet%C3%B3.pdf?gda=XuMHmFQAAAAttgu6ubx_JLLxh579ROTlrs2zxpeXmbXcMe74ojaiWLMqilERrj_h5m4KBtQxarlDAffQAMw4bjirHO9eRTHhVervUohE3YNENn3wMh1Pnc3OAWZC50hVl-fZ6-QcRqg


Antonio

JORDI ha dit...

Hola a tots els components (i em consta que sou molts) de Llamps i Trons.
Crec sincerament i amb la ma en el cor, que sou part imprescindible en aquesta Festa Major de Martorelles. Sense vosaltres, no sería ni de lluny lo mateix.

Ánim i feliçitats a tota la colla per aquesta participació i alegría que doneu a tots, grans i petits.

Jordi.