16.9.10

FESTA MAJOR 2010 (DIADA NACIONAL DE CATALUNYA)

La nostra Festa Major coincideix amb la Diada Nacional de Catalunya. Com cada any, l'Ajuntament, els representats dels diferents partits polítics i algunes entitats del nostre poble, van fer l'ofrena floral a la (ara sí) plaça de la Sardana. Després els parlaments, el cant dels Segadors per l'Escola Orfeònica i per acabar la Salva d'Honor per els trabucaires. Enguany, per culpa de la crisi, sense aperitiu...
-
FOTOS DE L'ACTE INSTITUCIONAL DE LA DIADA
-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

La gentada va ser tremenda, com es veu en la foto. Ho potser, la gent del poble hi era lluny de l'acte, per això dels xiulets i crits?.
Com va passar a Barcelona, el poble ben lluny del monument a Rafael Casanova per no escoltar-ho rés e ignorarlo, hi els partits polítics fen la seva, com si rés passes.

Els polítics com sempre, el costat del poble...GALTAS i GROSSAS !!!

Anònim ha dit...

Quins somriures més falsos

Anònim ha dit...

hola a todos, no se si las sonrisas son falsas o no, lo que si puedo decir que el señor Alexis Dominguez se lleba demasiado bien con el nuevo comité del PSC que casualidad, NO ???

No estará pensando cambiar de aire???? el tiempo lo dirá.

Tambien me han contado que estubo hablando más de una hora con los de UXM, o sea con el Romualdo, a que estará jugando ???

Anònim ha dit...

Eso es lo que queremos muchos del pueblo, que aunque no sean del mismo color político se lleven bien y no esten todo el dia con las envidias y los odios.
Aplaudo al sr. Dominguez si lo consigue.

Anònim ha dit...

Por desgracia en nuestro pueblo en cada partido hay cabezas de lista que les mueve la envidia y el rencor, no creo que haga nada malo el sr-dominguez, y si se plantea cambiar de aires ya se verá !!1

Marc Candela ha dit...

Perdoneu, però no entenc la primera entrada?

Per començar cada any assisteix més gent a l'acte institucional de l'11 de setembre a Martorelles, i sobretot és d'accés lliure i gratuït. Així que si la gent no vé es per què no vol, o per que està dormint la ressaca del dia anterior, no per què no se li deixi. Es més, mai hi hagut un xiulet o escridassada als actes de Martorelles, i si algú ho vol fer lliurement, que vingui hi ho fací.

La gent d'Esquerra no somreiem, no era un dia de somriures, sinó de reflexió.

Salut! i visca Catalunya lliure

Anònim ha dit...

Que triste, i penosa la intervención del sr. Pertiñez.
Nos hizo un repaso a la historia
de Catalunya, tan larga y extensa, que se perdió, y se bajo de la
tarima, sin decir " Visca Martorelles, y Visca Catalunya"
Lo de siempre, se le va la mano cuando escribe, y la boca, cuando tiene un micro delante. Hay que madurar muchachito.

Anònim ha dit...

Jo vaig anar a l'acte i soc votant de CiU. Reconec que em vaig sentir avergonyt del rotllo que va deixar anar el gendre de Jaume. De totes formes els altres pitjor. Només salvaria al representant d'ERC, coherent amb la seva ideologia. La resta amb molt baix nivell.
Lluis

Anònim ha dit...

Pues amic Lluis ¿no serás de E.R.C.?, el que es sent pel poble no es això que tu i tu dieu. El únic que va ficar maraña va ser E.R.C. en un discurs de campanya. El que vaig veure i el que m'han dit per varios puestos es que el gendre de Mompel va fer-lo molt bé i també la noia del PSC. Sino pregunta a la gent. I yo si soc votant de C.I.U. Josep

Anònim ha dit...

Josep: A mí em van dir que el gendre de Mompel, Sr. Pertiñez, va fer prendre a la resta, una truita de parafetamol per combatre el mal de cap. Es a dir, discurs per dormir les ovelles, si es dona comta, casi remonta els Godos, Visigodos i Fenicis, tot una epopeya. Al final va sortir en el discurs fins les guerres Púnicas i tot.

Anònim ha dit...

Hola,

Només dir-vos que vaig fer-ho el millor que vaig saber i que si a algú no li va agradar és que no vaig saber-ne més. Tot i això gravaré un vídeo al bloc explicant el mateix que vaig dir, perquè qui no hi era i llegeixi això pugui opinar per ell mateix, si li interessa.

Intentaré fer-ho aquest cap de setmana.

Marc Pertíñez

Anònim ha dit...

Noooooooooooo !!! Por favor, no más tormento