22.9.10

FESTA MAJOR 2010 (ÚLTIMES FOTOS, COLLES)

Aquestes son les últimes fotos de la Festa Major; d'aquí a un any, més...
Per cert, crec que van guanyar la colla dels Verds. Felicitats!!!
-
VEURE LES ÚLTIMES FOTOS
-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

jo crec que qui va guanyar van ser les destiladores d'alcohol

Anònim ha dit...

A mi es el que menys em va agradar. Aquestes proves amb alcohol no haurien de fer-les.
Manel

Anònim ha dit...

esto es lo que fomenta este ayuntamiento las borracheras solamente tenéis que ver como empezó la fiesta con el corre-tascas y terminaron todas las collas borrachas
yo tuve que castigar a mi hijo sin salir los otros días de fiesta mayor ya que este día llego borracho en casa ya que en todos los barres pusieron sangría menos en uno que puso cerveza
YO NO VOTARE NUNCA MAS A ESTE AYUNTAMIENTO QUE NOS MAL GOBIERNA
UN PADRE CABREADO.

Anònim ha dit...

No se quien eres pero es la pura verdad y todo lo promociona la concejal de Iniciativa, y los demas del ayuntamiento a tragar.
Que se vayan a casa y no vuelvan a presentarse

Anònim ha dit...

Yo me encontre por las calles de la urbanizaciòn las Licorelles, a las 6 de la mañana, a un grupo de la colla de los verdes, que no iban borrachos, en donde recogian comida en casa de una regidora, para prepararse un buen desayuno.
Durante el año, todos los fines de semana, los jovenes, salen de fiesta,y regresan de día a casa. Algunos, tambien llegan borrachos , y no es culpa del ayuntamiento.
Entiendo que usted esté cabraeado, péro no le de las culpas a quien no las tiene.

Anònim ha dit...

el padre cabreado deberia saber donde va su hijo i al tipo de actos que asiste

Anònim ha dit...

yo se donde va mi hijo cada fin de semana y se lo que hace pero veo que no as entendido nada estoy hablando de la fiesta mayor de mi pueblo y estoy en contra de que el ayuntamiento organice esta clase de fiesta como el coretascas que solamente fomenta las borracheras esto no es fiesta ni nada que se paresca
UN PADRE CABREADO

Anònim ha dit...

l'ACTIVITAT DEL CORRETASQUES NO ESTAVA ORGANITZADA PER L'AJUNTAMENT, SINO PER LES COLLES. DE FET, ES VA INTENTAR QUE NO ES PORTÉS A TERME (PER A EVITAR COMENTARIS POPULISTES COM AQUESTS), PERÒ S'ENTÉN QUE ÉS LA FESTA DELS JOVES I TENEN DRET A ORGANITZAR ALLÒ QUE ELS HI VE DE GUST (NO SOM L'ÚNIC MUNICIPI ON ES REALITZA AQUESTA ACTIVITAT).
ELLS MATEIXOS HO VAN GESTIONAR (MOLT BÉ PER CERT)I VAN DECIDIR, PER EXEMPLE, QUE NO VENDRIEN TIQUETS DEL CORRETASQUES ALS MENORS D'EDAT.
ALGÚ PENSA PARLAR DE LO POSITIU QUE HAN ACONSEGUIT AQUESTS JOVES QUE TRACTEU COM A "BORRATXOS"? HAN PASSAT DE NOMÉS VIURE LA FESTA DE NIT (DISCOTECA MÓVIL I PROU) A PARTICIPAR EN UNA FESTA DE LA COMUNITAT, OFERINT ACTIVITATS PER A TOTHOM, TREIENT A LA GENT DELS BARS, DELS PARCS, DE CASA,... PER A GAUDIR TOTS JUNTS, CONÈIXER I CONVIURE.
LES COLLES US CONVIDEN A UNIR-VOS A LA SEVA FESTA. FORMEU UNA COLLA, PARTICIPEU I ALESHORES SABREU QUÈ ÉS EL QUE VOLEN/FAN/SON ELS JOVES I LES COLLES DE MARTORELLES.

Roger ha dit...

Hem dic Roger Candela i soc el president de les Colles i com hom sap no soc de cap dels partitas del govern, ens al contrari.
Com ajove i com a persona que no només vol participar de la vida pública he pogut ajudar i estudiar als joves com a col·lectiu. I hem pregunto ¿Tanta por ens fa que els joves s'organtizin per obtenir el que volen, que els volem tancar dintre d'una bombolla?

El problema no és el corratasques, el problema és la sobre protecció, amb el degut respecte, no envoliqueu als joves en les vostres lluites personals, i deixeu-nos fer, que potser més d'un encara es sorprendrà.
El problema de les colles de festamajor de Martorelles, no és pas fer una prova amb alchool, sino que és un problema d'un altre caire,i aqui asprofito per fer una autocrítica personal, ja que és un problema del sistema que fa que la gent ens vegi com una colla de quatre arreplegats que només vol fer soroll i veure, però no patiu pares que hem pres nota de les vostres obser vacions.

Atentament: Roger Candela. President de les Colles de Festa Major de Martorelles.