26.9.10

EL MERCAT SETMANAL, A LA MASIA

El mercat ja fa dues setmanes que va canviar a la masia Carancá. En principi sembla un bon canvi. Més espaiós i més a la vista. També els cotxes que passin els dissabtes per la carretera de la Roca, veuran el mercat que potser no coneixien i s'animin a parar. Ara falta coneixi l'opinió del poble i dels venedors.
-
FOTOS
-

11 comentaris:

LLUIS ha dit...

A nosaltres ens agrada el canvi. Aquesta vegada l'ajuntament la encertat.
Lluis

Anònim ha dit...

crec que ara el mercat sera mes obert va arribar a un punt d'estancament i que nomes i anava al gent que sabia q ni avia ara ni anira molta mes

Anònim ha dit...

A mi m'agrada molt la nova ubicació, crec que farà que vingui més gent.
Maria

Anònim ha dit...

A mi me gusta mas aquí.
Rosa

francesc ha dit...

El lloc sembla d'allò mes adient per situar el mercat dels dissabtes es veritat, i possiblement facilitaria que en puguin instal·lar-si mes parades, però.............................sempre te que haver un però, qui ha donat un vol dissabte al mati pels carrers propers a l'antiga ubicació? qui a copsat l'estat d'ànim dels petits comerciants que hi tenen el seu petit negoci? Es veritat que el carrer Primavera, Horta i propers gaudeixen de pau, de la pau dels cementiris, quan el comerç de proximitat baixi les portes, Carranca encara serà un barri mes marginal, això si, molt residencial, que semble ser lo que es pretén

Anònim ha dit...

Com pots dir que Carrancà es un barri marginal?
A que et refereixes amb aquest concepte?
Visc al barri i tenim, a proporció, més botigues que a la resta de la població: tres bars, 1 forn, una peixateria, un supermercat, la botiga de 100 pessetes, 2 perruqueries, l’únic punt de venda de diaris del municipi, una botiga d’espelmes, un dels estudi d’art on ensenyen a pintar al poble.
Es cert que el dissabte es trobava a falta el constant anar i venir de la gent del mercat, el soroll dels cotxes, la falta d’aparcament, però de totes formes vaig veure a gent pel carrer que anava a comprar al mercat o al carrer horta a les botigues i al bar.
Quan era petita, recordo, que el mercat es feia al c. Horta, com no recordar a la senyora que es passava el mati cridant “Huevos frescos, huevos frescos de Sant Fost”, al principi del c. Horta, a la paret de la casa dels Fornaguera, encara es pot veure la pintura que delimitava les parades. Suposo que els comerciants d’aquella època també es posarien en contra del trasllat del mercat al carrer Ronda però tampoc ha variat tant el número de comerços que hi havia en aquella època i els que hi ha ara.
Les persones que van a comprar a les botigues crec que continuaran anant, al igual que crec que amb dos dissabtes, un dels quals feia mal temps, no es pot fer una valoració negativa del trasllat del mercat.
Per cert, el mercat continua al barri de Carrancà.
Neus

Adolf ha dit...

Jo també crec que la situació ara és millor que abans, i vindrà més gent a la llarga.
Però què passarà per la Festa Major???? Ja ho han pensat????
Voldria que algú de l'Ajuntament donés la resposta.

Anònim ha dit...

Jo Adolf, ho veig bastant fácil.
Darrera del envelat, hi ha molt d'espai. on ara si aparcan, cotxes, camions i furgonetes, i com no, el tros de la avinguda Piera, que fins ara es tellaba, al tránsit, i servía `per aparcar cotxes......
Espero que al ajuntament tinguin en compte aquesta possibilitat???

Anònim ha dit...

Espero que la feria de Navidad tambien la hagan en la Masia, es la ubicación ideal, asi no molestan a los vecinos y usuarios de la Avd. Piera. SI ES BUENO PARA EL MERCADO QUE SEA BUENO PARA OTRAS COSAS.

Anònim ha dit...

Pues no está mal tu idea. Pero tendrian que hacer como en Mollet que todas las carpas son iguales y no cada uno como quiera y si el ayuntamiento no tiene puede alquilarlas
Maria

Anònim ha dit...

En Mollet se han dejado muchos miles de euros en carpas. Mejor que dediquen ese dinero a otras cosas que a alquilar carpas para la feria.