20.7.10

CAMINADA I CURSA NOCTURNA MANCOMUNITAT GALZERAN

El dissabte passat vam fer la primera caminada i cursa nocturna organitzada per la Mancomunitat de municipis Galzeran.
El que més es va comentar es la falta d'organització. Manca d'informació en l'anunci de la caminada, repartiment de bosses amb samarretes just abans de l'inici de la cursa provocant el retard a la sortida, indicacions incompletes sobretot per els que feien la cursa, manca de previsió en les begudes tant durant la caminada com a l'arribada i tristor al finalitzar. A mida que anavem arribant, agafavem el bocata i la beguda "calenta", ens ho menjavem com podiem i cap a casa. Hi ha molta gent que encara no sap per què serveix la Mancomunitat i penso que al finalitzar la caminada es tenia que aprofitar per organitzar una mica de gresca i explicar a tothom a què era degut tota aquella moguda. Un acte que tenia que ser festiu va acabar molt gris...
-
Val la pena fer una ullada al blog d'en Toni Seuma on dona la seva opinió (molt interessant) sobre la caminada. Es dificil que alguns politics prenguin nota de les crítiques però no desesperem, potser algún dia ho faran.
-
BLOG D'EN TONI SEUMA
-
VEURE FOTOS DE LA CAMINADA
-

32 comentaris:

Anònim ha dit...

Completament dacord amb el que diu l'Antoni i en Toni Seuma. Si tot ho organitzen igual anem arreglats.
Manel

Adolf ha dit...

Tot i ser la 1ª vegada que s'organitza aquesta Caminada/Cursa, els comentaris d'aquest blog i el del Toni, entrevuen que hi gent que vol millorar-la i per tant que creixi.
Per això cal més organització a l'any vinent. Cal més gent. Per cert un que va suar per l'organització: veieu la última foto de l'Antonio. És en Xavi Conesa, ànima de la Caminada/Cursa.

Xavi - Sant Fost ha dit...

Gràcies Antoni pel teu post i les teves valoracions.

És cert que va haver-hi una manca de previsió d'assistents, i això va condicionar l'organització de la caminada i la cursa... vam pagar la novatada.

Un altre problema va ser la manca de temps a l'hora d'organitzar i coordinar-ho tot plegat. Degut a la saturació d'actes als tres municipis i a les vacances d'agost, l'únic cap de setmana que quedava lliure per poder fer la caminada va ser el 17 de juliol, cosa que va fer precipitar-ho tot plegat.

Gràcies a la implicació de les Dones Hedera, de l'Agrupament Escolta Galzeran, del Club d'Atletisme, del Grup de Voluntaris i del casal de joves la Talaya de Santa Maria, la cursa i la caminada van poder tirar endavant.

El cert és que si organitzar una caminada des de una entitat ja te la seva complexitat, coordinar el personal dels tres ajuntaments i de les entiatats dels tres pobles, és tota una aventura ;) . Per sort tothom estava molt il·lusionat i amb ganes de tirar endavant aquesta primera caminada i cursa nocturna de la Mancomunitat.

Crec que els assistents van gaudir d'una experiència prou maca, i els organitzadors han (hem) pres nota de les mancances i els errors que hem comès, esperem que, entre tots, millorem de cara a la 2º caminada i cursa nocturna (això ja serà l'any vinent ;) ).

Si és cert que pot ser no s'ha explicat prou bé els objectius i finalitats de la mancomunitat, tot i que s'està fent una tasca important des dels ajuntaments per reduir costos i mancomunar serveis (convenis amb el SOC, l'ACA...) però no és a mi a qui li correspon explicar tota aquesta tasca.

A nivell personal puc dir que les relacions entre els ajuntaments dels tres pobles han millorat molt, i que s'està treballant en la mateixa línia, ja que compartim una realitat geogràfica i social, i els consistoris dels tres municipis en son conscients.

Ja no m'allargo més :P . Tan sols volia agraïr a l'Antonio que, com sempre, ens hagi regalant aquesta col·lecció de fotos ;) i hagi aportat el seu granet de sorra per anar millorant la tasca imperfecta que dia a dia fem la gent que ens agrada implicar-nos en la vida social i cultural d'aquests municipis.

pd. Adolf, l'ànima la vaig perdre el dissabte de la caminada jijijiji. l'ànima, l'esma i les forces. Vaig acabar rendit, però va valer la pena, ara toca millorar de cara a l'any vinent.

Salut!

Anònim ha dit...

Molt poca gent tenint en compte que era una excursio per els 3 pobles. Per què?

LLUIS ha dit...

Primer de tot felicitar als que van col.laborar en el desenvolupament de l'acte. Ells no son culpables de rès ans al contrari, van treballar de debó. La queixa es per els politics que en lloc de pencar es deixaven veure com estrelles en lloc d'ajudar de debó i en especial l'alcalde de Martorelles que per el que vaig veure no va fer rès.
Lluis

Anònim ha dit...

si haguessin participat haguesis dit que o feien per electoralisme...

Anònim ha dit...

YO fui a la excursion y solo me enteré de que daban una samarreta, una linterna y un bocadillo con bebida caliente y alguien podria haber explicado a todos los que fuimos lo de la mancomunidad y para que sirve.
Un caminante anónimo

BLANCANIEVES ha dit...

No creo que te expliquen para que sirve porqué no lo saben ni ellos. No se ponen de acuerdo en nada, ni en lo de la guardería, que ahora Sant Fost ha hecho otra. Es vergonzoso que se tome el pelo así a la gente. No quiero opinar de otros pueblos, pero respecto de Martorelles creo que Iniciativa le tocaría descansar un poco en la oposición. Y el Sr. Romualdo y la Sra. Margarita creo que lo estan haciendo muy mal, muy mal. Es mi opinión personal.

Anònim ha dit...

cuidado blancanieves no te envenenes con la manzana de ciu jajaja

Anònim ha dit...

hoye este jajaja
que pasa con blanca-nieves,tu no sabes si es de ciu.o no
pero tu si que eres de UxM.sabes que rumor corre por el pueblo sobre los UxM.les han cambiado el nombre y les llaman los imbéciles por martorelles
h.t.

BLANCANIEVES ha dit...

H.T. Gracias por tu apoyo. No, no soy de ningún partido y todavía no se a quien votare. A los que están seguro que no. Nadamas quería dar mi opinión. Creo de que lo estan haciendo mal para el pueblo los que estan ahora y que a los de Iniciativa tienen que salir del ayuntamiento un tiempo y de que el Romualdo y la Margarita me han decepcionado mucho.

Anònim ha dit...

Blancanieves (12:56:29) :

Si os criticaron a vosotros por dejar una deuda de 1 millon de euros.. !! ¿qué se les puede decir a ellos que han hipotecado el pueblo con estos 4 millones y pico que dices? Es vergonzoso. Y encima no han hecho nada. Por cierto ¿Es verdad que lo de Can Suñer lo han parado?

Ánimo chicos.

Blancanieves, para no ser de nadie, este es tu comentari en el blog del Pertiñez. Se te ve el plumero. Y a tu H.T. por tu educación ya se donde ubicarte. Saludos.

Anònim ha dit...

hola, soy H.T. por mi comentario no me puedes ubicarme por que no vivo en martorelles pero si que volveré a empadronar, ya que hace 20 años que me fui por motivos de trabajo y ahora vuelvo por los mismos motivos que me fui, por trabajo.
si dije como os-llamaban, fue por que en donde trabajo os llaman así.
te diré mas las personas que hicieron este comentario de (inbeciles por martorrelles)son militantes de ICV.
ya que el alcalde hace lo que decimos nosotros esta atado de pies y manos,si quieres ya seguiré otro día
H.T

Adolf ha dit...

Ha!!!!
però no haviem de parlar de la caminada dels tres pobles??????????
Algú sap perquè serveix el fet d'unir-se tres pobles (Mancomunitat)????
Per estalviar diners dels contribuents i millorar els serveis, una altra cosa és com ho gestionin els ajuntaments.
Oidooooooo!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

adolf.
la mancumunitat, nació mal y morirá joven. me puedes decir por que el dinero del cementerio lo dan a la mancumunitat y no lo invierten en el pueblo

Anònim ha dit...

SR. ADOLT.
este es bloc de martorrelles al cual pueden dar su opinión, los señores que escriben y si quieren meterse con los políticos de martorelles, dejo-los que opinen donde ellos lo que quieran. tu eres de santa maría como yo,tu podrías dar alguna vez tu opinión de lo que hace tu alcaldesa y no dices nada, yo si que la voy a dar, en el camino de can girona los coches están aparcados en los dos lados la alcaldesa podría poner aparcar cada 15 días en un lado y los otros 15 días en el otro ya que muchas veces que subo para mi casa me encuentro que hay otro coche que sube o baja y esto es un riesgo verdad sr. ADOLF.

Anònim ha dit...

me gustaría saber si alguien fue al pleno de ayer lunes ya que me han dicho que aprobaban alargar el alquiler del local SR.NIETO en vente años. si es así madre mía que despilfarro de euros hagan cuentas a 1800 euros al mes al año son 21.600 por 20 años 432.000 euros si es así que alguien me lo confirme
Z.P.

Adolf ha dit...

La construcció del cementiri és una prioritat des de fa anys, el de Sta Mª no es pot ampliar per questions urbanístiques. Ara toca fer-lo a Martorelles, mancomunat com l'actual. No diguis que no és prioritari "no hay donde caerse muerto".
En aquest blog es parla de Martorelles, no de Santa Maria de M., per això hi ha altres blocs i webs.

Anònim ha dit...

Totalmente cierto Z.P lo han ampliado 20 años pero a parte del alquiler tienes que sumar los 240000€ de la remodelacion, todo un negocio para el nieto alquiler de 20 años y encima le arreglamos el local dandole mas valor.

Pero segun le dijo nuestro alcalde al pertiñez, si cambia el gobierno que rompant el contrato, que falta de profesionalidad una vez invertido el dinero le devolvemos el local.

Ahora entiendo porque se fue a pique la empresa donde trabajaba nuestro señor alcalde, QUE VIVA EL DESPILFARRO !!!!!


Carla.

Anònim ha dit...

Quina vergonya i em fa riure aquests anonims i altres amb noms falsos que parlen del ple i tenen tanta informacio. Segur que són el sr. PertiÑez o la seva parella, els unics de ciu que van anar al ple. I jo ho se per que m'ho va dir un d''units que va anar. Pena feu

Anònim ha dit...

Me parece una falta de respeto decir que solo fueron los de ciu, tambien estubimos los socialistas, queremos empezar a informarnos un poco el los plenos.

Simplemente mi comentario fue una pequeña aclaracion a Z.P y una opinion personal de la mala imagen vertida por nuestros gobernantes.

Carla

Anònim ha dit...

no teneis verguenza, pasarse por una Carla que fué al pleno y puedo asegurarte que le he preguntado que ella no ha hecho ninguna aportacion al blog del antonio, jajaja

Anònim ha dit...

Hola sóc el MARC PERTÍÑEZ:

Totalment d'acord Albert. A més, em quedo sorprès novament de les falses acusacions que se'm fan.

Encara em sorprenen una mica més, tanmateix, dues coses. La primera és que l'anònim que m'acusa sigui tan curt d'assenyalar-me a mi o a la meva parella (que és advocada i una alta funcionaria que no té temps per ajudar-me a fer política). Com deia, em sorprèn que m'acusi i es pensi que algú s'ho creurà quan sóc jo mateix qui he destapat públicament aquest tema dels 500.000 € (iva inclòs) (+ 225.000 de reforma) del local de l'antic supermercat Nieto. I també vaig ser jo mateix qui ho va dir a cara destapada al Ple. Per què hauria de posar-ho en un anònim? Ja us avanço, amb el permís de l'Antonio que escriuré un post al respecte al meu bloc. Això sí, a tothom que li he explicat s'ha tirat les mans al cap.

La segona cosa és que l'individu que escriu aquestes tonteries acusant-me falsament es pensi que ho pot fer des de l'anonimat. Aquest si que està clar que és d'UxM (un dels 3 o 4 que queden donant suport militant al Sr. Romuald i la Sra. Margarita). Ara aquest pot inventar-se també el que vulgui, però segur que no sortirà de l'anonimat.

Dic 3 o quatre perquè és públic que UxM s'està descomposant i que ara mateix té tres escisions en marxa. Escisions de gent que va donar-los suport. Hi ha persones que tornen a fer confiança a CiU (molts votants i alguns socis), també hi ha gent que els va ajudar força i que està preparant una llista del PP (segons darreres informacions que tinc no contrastades directament, però de bona font), i persones que s'han posat a la mateixa junta del PSC.

El que està clar és que no sé qui ha escrit dient això del local del Nieto, però novament no he estat jo. No tinc cap problema en cada vegada que se m'acusi defensar-me aquí. És evident que se'm dóna una oportunitat per exposar els meus arguments, ja que d'altra manera no seria ètic fer-ho, quan tothom pot tenir un bloc. (I jo el tinc per dir-hi el que crec i el que penso). Ara, si un anònim m'acusa personalment, em defensaré mentre pugui, amb el permís de l'Antonio.

Per últim una darrera reflexió. No només hi ha molta gent decebuda amb els enganys i les mentides dels 2 regidors d'UxM, sinó que hi ha molta gent enfadada. I aquests comentaris anteriors i molts altres en són una prova, ja que tampoc han estat fets pels meus col·laboradors, qui comparteixen la mateix ètica. És cert que qui ha escrit tenia bona informació, però també és veritat que fa dies que en parlem amb molta gent aprofitant el repartiment del Parlem-ne. Almenys jo he parlat amb molta gent aquests dies. Així mateix, també cal tenir present que, com un altre anònim ha dit també, hi havia socialistes al Ple, a part del Sr. Felip Elices. Això sí, si algú ha pretès suplantar vagament la personalitat d'algú altre-o fer que ho semblés- fa molt mal fet. Com diu l'Albert, aquí hi ha el públic que hi ha. I com diem nosaltres, s'acosta el canvi. El farem. En positiu i mirant endavant.

Salutacions Antonio i a la resta de persones.
Marc Pertíñez

Anònim ha dit...

Hola sóc el MARC PERTÍÑEZ:

Totalment d'acord Albert. A més, em quedo sorprès novament de les falses acusacions que se'm fan.

Encara em sorprenen una mica més, tanmateix, dues coses. La primera és que l'anònim que m'acusa sigui tan curt d'assenyalar-me a mi o a la meva parella (que és advocada i una alta funcionaria que no té temps per ajudar-me a fer política). Com deia, em sorprèn que m'acusi i es pensi que algú s'ho creurà quan sóc jo mateix qui he destapat públicament aquest tema dels 500.000 € (iva inclòs) (+ 225.000 de reforma) del local de l'antic supermercat Nieto. I també vaig ser jo mateix qui ho va dir a cara destapada al Ple. Per què hauria de posar-ho en un anònim? Ja us avanço, amb el permís de l'Antonio que escriuré un post al respecte al meu bloc. Això sí, a tothom que li he explicat s'ha tirat les mans al cap.

La segona cosa és que l'individu que escriu aquestes tonteries acusant-me falsament es pensi que ho pot fer des de l'anonimat. Aquest si que està clar que és d'UxM (un dels 3 o 4 que queden donant suport militant al Sr. Romuald i la Sra. Margarita). Ara aquest pot inventar-se també el que vulgui, però segur que no sortirà de l'anonimat.

Dic 3 o quatre perquè és públic que UxM s'està descomposant i que ara mateix té tres escisions en marxa. Escisions de gent que va donar-los suport. Hi ha persones que tornen a fer confiança a CiU (molts votants i alguns socis), també hi ha gent que els va ajudar força i que està preparant una llista del PP (segons darreres informacions que tinc no contrastades directament, però de bona font), i persones que s'han posat a la mateixa junta del PSC.

El que està clar és que no sé qui ha escrit dient això del local del Nieto, però novament no he estat jo. No tinc cap problema en cada vegada que se m'acusi defensar-me aquí. És evident que se'm dóna una oportunitat per exposar els meus arguments, ja que d'altra manera no seria ètic fer-ho, quan tothom pot tenir un bloc. (I jo el tinc per dir-hi el que crec i el que penso). Ara, si un anònim m'acusa personalment, em defensaré mentre pugui, amb el permís de l'Antonio.

Per últim una darrera reflexió. No només hi ha molta gent decebuda amb els enganys i les mentides dels 2 regidors d'UxM, sinó que hi ha molta gent enfadada. I aquests comentaris anteriors i molts altres en són una prova, ja que tampoc han estat fets pels meus col·laboradors, qui comparteixen la mateix ètica. És cert que qui ha escrit tenia bona informació, però també és veritat que fa dies que en parlem amb molta gent aprofitant el repartiment del Parlem-ne. Almenys jo he parlat amb molta gent aquests dies. Així mateix, també cal tenir present que, com un altre anònim ha dit també, hi havia socialistes al Ple, a part del Sr. Felip Elices. Això sí, si algú ha pretès suplantar vagament la personalitat d'algú altre-o fer que ho semblés- fa molt mal fet. Com diu l'Albert, aquí hi ha el públic que hi ha. I com diem nosaltres, s'acosta el canvi. El farem. En positiu i mirant endavant.

Salutacions Antonio i a la resta de persones.
Marc Pertíñez

Anònim ha dit...

Perdó Antonio, el comentari ha sortit dues vegades publicat. Em semblava que no s'havia plublicat, ja que com l'altra vegada no puc fer-ho com a bloger de wordpress. Ho sento. Marc.

Anònim ha dit...

Una cosa més, Antonio. Estava rellegint els comentaris i hi ha un anònim que diu que la Carla que ha firmat anteriorment explicant molt bé el què va passar al Ple no és la Carla que estava al Ple amb els socialistes. Jo he donat per fet que aquest anònim deia la veritat, però no té per què ser així. Amb el permís de tothom, "Carla" podries aclarir-nos si ets o no la Carla que vas venir al Ple, tal i com dius? Crec que seria important aclarir-ho si és possible. Una abraçada.


Marc Pertíñez

Romuald ha dit...

No tinc la costum de fer aportacions dintre del bloc de l'Antonio, ja que com moltes altres persones opinen hi ha gent que aprofita l'anonimat per fer la campanya bruta dels partits polítics. Tot sembla que si val, però bé, els mateixos. Una cosa si que faig, entra a vegades per llegir els temes que proposa l'Antonio i els comentaris constructius que fa la gent, habitualment la persones registrades.

Veig en aquesta ocasió, com passa habitualment per desgràcia, que una cosa és el tema que proposa l'Antonio i altre el que els anònims d'una banda i una altra aprofiten per mentir, distorsionar i crear mal ambient.

En aquesta ocasió si que crec que tinc que contestar, i més a un rival polític com el sr. Pertíñez, el qual en lloc de preocupar-se del seu partit, un partit que no ha fet res a nivell de Catalunya i l'Estat per ajudar a sortir de la crisis, només esperar en un racó a que arribin les eleccions de la tardor ja que surt de cavall guanyador. Un partit que amb la seva abstenció ha ajudat a fer més pobres als treballadors i treballadores, a trepitjar els nostres drets i posar-se al costat de la banca i els especuladors, als quals no fan pagar la crisis en la qual ens van ficar.

Un partit en el qual el comença a fer pudor el finançament il.legal (veure cas Millet).

Un partit que parla molt de sobinarisme i independència però després no es mulla, ja que si fa falta pactarà amb el PP.

Sr. Pertíñez, ara mateix no em preocupa les eleccions del maig del 2011 com a vostè. Li puc assegurar que actualment no ens ha marxat ningú, encara hem sumat algunes persones més al projecte i entre ells gent de CIU que ja els han vist el "plumero". Amb la nova junta del PSC tenim bona relació, cosa que a vostè li preocupa. Amb la junta sortint vostès tenien molta bona relació, quasi es pot dir que heu anat de la ma en moltes ocasions i això els ha passat factura. Si el PP presenta llista no tenim cap problema, però encara mantenim aquella gent propera al PP que pensa que al poble les sigles s'aparten. Preocupis vostè ja que CIU també té vots de gent del PP i potser ara els perdran. I amb ERC no tenim cap problema, son molt bona gent.

Per cert, podria vostè aclarir-nos el seus comentaris fets a veins i al propi Ajutnament que vostè serà el proper Alcalde de Martorelles? Vol dir que serà cap de llista i tindrà aquesta oportunitat? Seria interessant pels seus votants o futur votants sapiguer qui tirara del carro de CIU: Sr. Mampel o vostè.

Vostè acusa amb molta facilitat que segons quins anònims son gent d'UxM, quatre que quedem sembla ser. Potser són persones d'altres partits o potser son gent seva molt casada de les seves mentides i que s'han sentit manipulats. D'aquests ja coneixem uns quants, han tingut sort que els ha caigut la vena dels ulls.

Li prego que no parli de mi, de cap regidora o persona vinculada a UxM. No voldrà vostè que fem el mateix i encara escalfem més l'ambient?

Jugui net i si guanya felicitats, haurà sigut el millor gracies al recolzament del poble de Martorelles. Deixi l'actual joc, tothom sap jugar i no crec que això beneficii a ningú.

Salutacions,


Romuald

Joan ha dit...

Hola hem dic Joan y sóc de Martorelles, visc a Martorelles fa 24 anys i la veritat es que no ser molt bé quins son els meus polítics, segurament per falta meua d'interes o per falta de fets importants d'aquests últims 24 anys.

El que m'agradaria dir es que fa uns dies a arribat un rumor que un noi de 22 anys dóna suport a unes llistes del PSC. si això es veritat crec desde el meu punt de vista que es fantàstic per el poble ja que la gent jove te moltes coses a dir.

Suposant que això es així, crec que els rivals polítics d'aquest partit tindrien que estar preocupats ja que aquest noi ( no dic el nom per si encara no es oficial)es una persona al poble on segurament portarà a molts joves que mai vota'n a votar, ja que coneix bastants joves.

una segona cosa que volia preguntar ja que a mi m'afecta! les associacions de veïns tenen ja assignat locals?

Anònim ha dit...

Hola

simplemente una pequeña reflexion sobre algunos de nuestros politicos, creo que nuestro señor alcalde y el señor marc pertiñez tendrian que DIMITIR !!! creo que es una verguenza que estos dos personajes solo se dediquen a hechar mierda y faltarse el respeto mutuamente y publicamente, son personas publicas que no tienen ningun respeto hacia los ciudadanos del pueblo, solamente hacen y desacen para su interes personal.

Tanto UXM como CIU, deberian expulsar a estos personajes por que solo estan dando espectaculo lamentoso, y como dicie joan que dejen paso a los jovenes sin piques personales.

ah! Joan el chico que tu dices es Jaume Pedragosa, cuñado de Laia de Vargas, hija de Mingo,que en paz descanse.

Joan ha dit...

Hola sóc el Joan!

La veritat del meu comentari d'abans era per saber tot el referent amb els locals de les associacions de veïns,que per cert si algú sap alguna cosa que m'ho digui siusplau. Però ja que vosaltres poseu el nom d'aquest noi, deu ser que es oficial. Algú sap si el Jaume Pedragosa serà a les llistes del PSC ? si es així m'agradaria escoltar la seva propaganda electoral, segur que surten moltes coses per joves.

Un altre cosa referent aquest tema. com que si el Jaume és cunyat de la Laia de Vargas(UXM), ell dóna suport a les llista del PSC?

Podríeu donar més informació sobre aquesta llista del PSC ?

Gràcies

Marc Pertíñez ha dit...

Marc Pertíñez escriu:

Hola a tothom. A l'anònim que tracta de "personajes" al Sr. alcalde i a mi, dir-li dues coses: 1. No he faltat mai el respecte al Sr. Velasco. (si fa aquesta acusació ho hauria de demostrar, cosa que no podrà fer). Li prego que retiri aquest qualificatiu despectiu. Ens acusa per igual de quelcom que aquest mateix anònim ha practicat en el seu comentari cap a nosaltres dos.

Molt breument contestaré el comentari de l'alcalde. Benvolgut Romuald, t'agraeixo que aquest cop sí contestis, tot i que aquesta vegada no t'havia preguntat res. (la darrer vegada et vaig preguntar si no era cert que s'havia fet l'obra de l'AVE creant una zona inundable a Martorelles i que cap de les al·legacions de l'Ajuntament, fetes fora de termini havien tingut efecte).

Dit això, et demanaria que per un dia no faltessis a la veritat i que d'una vegada assumissis la responsabilitat del teu càrrec. Com pots demanar-me que no parli de tu? Després de tants anys a la política hauries de tenir clar el que significa ser un càrrec electe. Com a electes hem d'estar disposats a acceptar les crítiques, sempre que siguin fetes amb educació i dins la legalitat. La meva responsabilitat, també com a regidor, és controlar i fiscalitzar per mitjà de la crítica allò que tu fas malament i proposar una alternativa. Ja t'avanço que jo no abandonaré la meva responsabilitat. Em podries arribar a recriminar que no parlés de tu si jo ho fes de la mateixa manera que tu ho has fet de mi (només cal veure l'article fora de lloc que vas publicar sobre la meva persona i sense contestar res del que interessava sobre el darrer pressupost).

T'he demanat que no faltessis a la veritat, ja que jo mai he dit que seria el cap de llista de CiU a ningú. Ans el contrari. Això també ho hauràs de demostrar perquè és completament fals. Ja sé que has anat per algun bar intentant esbrinar qui serà el cap de llista de CiU. No obstant, CiU no revelarem el nom del nostre cap de llista fins que ho considerem oportú, ja t'ho avanço també. Allò important de la llista de CiU és el que ja se sap a dia d'avui. CiU s'ha regenerat i estem a punt. Hi ha un EQUIP preparat, que està per sobre de qualsevol persona o personalisme. A aquest equip el mou una cosa més forta i important que guanyar o governar: ens mou un projecte de futur i de poble. Si podem l'aplicarem. No pretenem entrar a l'Ajuntament a qualsevol preu, com sí es desprèn de les teves paraules. Sembla que vols mantenir-te al càrrec pactat com i amb qui sigui. (tripartit, quatripartit, ja veig que qualsevol cosa et serveix si pots quedar-te a l'AJuntament, encara que després no es tiri endavant cap projecte concret). És una llàstima, Romuald, que posis per davant governar que aplicar un projecte i que en aquests més de 3 anys més del 75 % del que havíeu promès s'hagi incomplert.

Per últim, et recomano que no perdis més el temps intentant buscar una escletxa entre el Jaume Mampel i jo mateix, perquè amb el Jaume ens uneix una gran estima mútua que va molt més enllà de la política. No sé com no te n'has adonat encara... de totes maneres, fes el que vulguis.

Gràcies Antonio perquè aquest és un espai per a la democràcia, encara que sigui pel mer interès de les parts de rebatre o expressar el seu parer.

Bon estiu

Marc Pertíñez
Regidor i president de CiU a Martorelles

Anònim ha dit...

Aquest matí, he vist l'entrevista d'en Mas a TV3, i l'he vist molt preocupat. Ha insistit, que no podran demostrar res....
Sí aquests son el relleu per la tardor, ho tenim clar. En Mas, si entra de President, no se pas com s'ho fará. Ho te molt magre.
Si algú dels que entreu en el blog, ho veieu diferent, m'ho expliqueu. Gracies. Josep.