11.7.10

ESPANYA TÉ UN PROBLEMA

No soc independentista. Sempre he pensat que un estat federal seria el més convenient per el nostre pais. Dit aixó, també penso que tenim tot el dret a decidir què volem ser. Amb l'Estatut aprobat en referèndum per el poble de Catalunya i ratificat per el Parlament Catalá i les Corts espanyoles, pensava que la majoria de catalans ens sentiriem satisfets. La sentència del Tribunal Constitucional amb una majoria de membres que no creuen en la plurinacionalitat de l'Estat espanyol ha llençat per terra les expectatives de la majoria de catalans. Si a tot aixó sumem les campanyes d'insults que des de alguns mitjans de comunicació i partits polítics ens llencen cada dia, es pot entendre que a la manifestació d'ahir, el lema pràcticament únic va ser de independència i no sobre la sentència del Estatut. Estem massa cansats de tanta desafecció.
Després del que va passar ahir crec sincerament que Espanya té un problema...
-
VEURE FOTOS DE LA MANIFESTACIÓ
-

12 comentaris:

Adolf ha dit...

Espanya ja fa segles que té aquest problema. Amb la Transició sembalva que haviem arreglat alguna cosa amb les Autonomies, però el temps demostra que era una ficció.
Com deia X. Arzallus : "conociéndoles.....", mai acceptaran de bon grat: ni el fedelarisme, ni unió de pobles o nacionalitats, ni res que suposi la perdua del control absolutista del territori.

francesc ha dit...

felicitats, primer per estar-hi, i segon pel magnific reportatge, jo com tres de cada quatre dissabtes treballava fins a les 20 hores.............també es veritat que aquestes aglomeracions em donen claustrofòbia, però ho vaig seguir en tot moment pel PC

Anònim ha dit...

L'unica sortida a tot això es cambiar URGENTMENT La Constituciò Espanyola.
Mentres això no hi sigui aixì, será imposible un Païs diferent el que tenim. Per un altre banda, ja veurem després la pinya i unitat dels polítics Catalans quan dura, això es l'altre clau.
En quan es vegin esquerdes, estarem a las mateixas, temps el temps...

Maria Encarna ha dit...

Es vergonyos veure com s'informa (o desinforma mes aviat) de la realitat catalana a la resta d'Espanya.
Mireu les noticies del canal d'Intereconomia del dissabte despres de la Mani. No hi ha paraules, sembla un acudit però és veritat.

http://www.youtube.com/watch?v=3lHP8CZKXU4


Encarna

Anònim ha dit...

Ahora si que estoy contento y feliz, jamás había visto en esta región de Cataluña tantas banderas ondear de España. La INDISOLUBLE y unión de la Patria, se culmina en una eclosión de júbilo con nuestra selección de balompié, La Roja. España necesitaba un baño de masas y una inyección de moral para luchar contra estos nacionalismos disgregadores de la Patria, y hacer callar a muchos nacionalistas manipuladores.

Arriba ESPAÑA !!! Una Grande e INDISOLUBLE.

Arriba La ROJA !!!

Anònim ha dit...

Hostia!!! Aquest tiu vol la Espanya Roja o sigui, la republicana que es va enfrontar a Franco. Estic d'acord amb ell.
Arriba Espanya Roja!!!

JORDI ha dit...

Hola Antonio, tens tota la raó que Espanya té un problema, però penso que Catalunya també.

No tenan remei! El poble en pes us demana Decisió i Autodeterminació, i els polítics continueu jugant amb ell, mulleus d'una vegada i parleu clar! Mentrestant s'entén que esteu a l'altre bàndol del poble.

Això es el sentiment meu i penso que de molts Catalans pels nostres polítics, ja es veuen les primeres esquerdes en el bloc "monolític". No més s'ha de escoltar les noticies i la premsa.
Ells preparán el terreny electoral, i preocupats per la seva cuota de poder.

Saluts.
Jordi

Anònim ha dit...

Encarna, yo intento ver ese canal y no se el porqué, el televisor siempre se me desintoniza, yuyu, yuyu !!!

Adolf ha dit...

Hi ha una cosa que està clara, i supososo que tothom hi estarà d'acord: el malestar de la ciutadania catalana envers l'estat espanyol, és cada dia més acusat, deixant de banda si sòn indendentistes, federalistes o autonomistes.
Cada vegada, els catalans estan més emprenyats amb el Gobierno de Madrid.
Cap a on anem ?????????

Anònim ha dit...

Muy fácil, vamos a una España INDISOLUBLE y monolítica.

Esto de las Autonomías se ha de acabar, no deja de desangrar continuamente a nuestra Patria.

Arriba ESPAÑA !!!

Anònim ha dit...

Ja no podem parar. Un cop hem començat hem de seguir fent presió. Hem d'anar tots junts, no ens podem dividir. Junts podem fer moltes coses. Separats perdem la força i la presió es dilueix.
Pensem que en el Parlament de Madrid hi han molts diputats catalans que junts poden decantar (salvar o enfonsar) moltes votacions.No ens deixen decidir a casa nostra ? doncs nosaltres decidirem a casa d'ells.Ens necessiten. Hauran de pactar.


Malgrat els nostres politics, mai hem de perdre la fe. Tant de bó sigui ara quan els Srs del Tripartit i el Sr Mas vegin un sol interés per sobre de les seves ideologies de partit.
Un sol interés: Catalunya

Espanya ens vol fer caure per que ens te por. D'aqui venen les tres retallades de l'Estatut .Cap altre estatut de cap altre comunitat ha estat impugnat.Sols el nostre.

Diuen que el més valent no es el que mai cau sino el que sempre s'aixeca després de caure. Nosaltres som així. Sempre ens aixaquem després de caure. Si no fos aixì ni Catalunya ni els catalans existiriem com a poble.

Sempre endevant. No ens rendim. Volem decidir els nostre model de societat i no hem de parar fins aconseguir-ho .

Salutacions a tots els que participeu en aquest blog i per descomptat a l'Antonio que es una persona molt ferma.

Anònim ha dit...

Com algú ja havía dit en el blog, els polítics Catalans en aquest cas els del PSC, s'han "cagat de por" en el Parlament Espanyol, hi están tots amb ZP.
Això era de supossar, si us plau José Montilla, plega ja, farás un bé el poble Catalá.

Un fastigejat dels politics, es pijan en el poble.