22.7.10

ESCUDERIA MARTORELLES AL MASTER KIDS

Els pilots de l'Escuderia Martorelles ja van tornar del Master Kids. En el seu blog podeu veure com els hi va anar, amb resultats, videos, etc. Val molt la pena veure aquest blog. Está molt ben fet.
Felicitats a tots els pilots (i als pares també, per descomptat) i sento el retard però s'em va extraviar el correu que van enviar-me.
-
VEURE TOTS ELS DETALLS DEL MASTER KIDS
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a tos els pilots que ens haveu representat en aquesta carrera de motocròs a França.
Desprès de veure el vídeo a la vostre web, he apreciat el gran esforç que heu tingut que fer per arribar a assolir aquest gran nivell. De nou felicitats.
A mes també haig de donar el meu suport a tots els pares que feu possible que els vostres fills estiguin competint a aquests nivells tan importants, suposo que te que ser un gran esforç.
Felicitats a tots, i que torneu el any vinent.

Manel

Anònim ha dit...

Impresionante.
Muy bien.
Espero que sigais asi, sois muy jovenes y teneis mucho futuro.
Suerte campeones.

Anònim ha dit...

Felicidades campeones.
Es increible como tan peques, son tan buenos con la moto.
Impresionante.

Anònim ha dit...

Hola, no sabia que al poble hi havia un equipo de motocròs infantil, y encara menys que estigues competint. Peró m´alegro molt ya que soc un gran apassionat de les motos, y sempre que puc les veig per la TV.
Res, que tingueu molta sort a la vostre trajectòria y com dirien al motor a fons, SALUT I BENZINA

Anònim ha dit...

Crec que aquesta setmana i ha una cursa de motocróss al circuit del nostre poble, algu sap si els nois de aquesta escuderia correran en aquesta cursa.
Gracies.

Jordi .B. M