31.7.10

BONES VACANES I FINS SETEMBRE

Els que tenim la sort de treballar, ja teniem ganes d'agafar uns dies de vacances. A la tornada ens espera la Festa Major per gaudir i la campanya electoral de les eleccions autonòmiques, per patir... També els partits polítics del nostre poble començaran a escalfar motors de cara a les eleccions municipals del Maig del 2011.
Esperem que es comportin i que ens presentin programes pensant en el poble i no amb els seus interessos personals. Que en lloc d'insults hi hagin debats i que tinguin en compte que els ciutadans volem viure en un poble amb qualitat de vida, amb serveis i equipaments que poguem gaudir nosaltres i els nostres fills.
Bones vacances a tothom i ens retrobem per la Festa Major.
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona tade antonio,

Estic totalment d´acord amb la teva reflexió d´aquest post, jo com a membe d´un dels partits representatius del poble m´agradaria tant personalment com a ciutadà de Martorelles, que tots els partits politics ens centrem en presentar propostes de millora del poble i d´una vegada es deixi els rencors personals i que es facin les coses pensen en aumentar la qualitat de vida en el nostre poble, no en el guany personal o d´una part del poble.

Des de la meva posició com a vicepresident de CIU, puc asegurar que el nou comitè solament ens centrarem en buscar totes aquelles propostes de millora del poble barri per barri.

Demanaria que un cop començat el nou curs, setembre, deixem el passat enrerra i ens centrem en el futur,que per desgracia no pinta gairbé.


Per últim desitgar-te bones vacances per a tú i la teva familia, que les disfruteu !!!!!!

Salut

Alexis Dominguez.

Escuderia Martorelles ha dit...

Hola Antonio.

Nosotros queremos también desearte que tengas unas vacaciones inolvidables y de ensueño, que los los mejores paraísos sean para ti, o simplemente como nos muestras en la foto, unas buenas siestas y una buena cerveza.
Muy buenas vacaciones para ti y toda tu familia.

Atentamente
Anna Maria Piña
Associaciò Espotiva Escuderia Martorelles

Llamps i Trons ha dit...

Hola Antonio,

Que tinguis unes bones vacances i ens veiem aviat.

http://llamps-trons.blogspot.com/2010/08/llamps-i-trons-los-picos-de-europa.html

Anònim ha dit...

Quina cara de satisfacció i de pillo que fas, això es viure i lo demés son mandangas.

Si em permets, ets carinyosament, tot un Pel.la.

Visca el pa, visca el ví i visca la mara que ens va parí.

Visca l'Anarquía...també

antondensi ha dit...

De satisfacció, per descomptat. De pillo, potser...però estic preocupat per lo de Pel.la..... què vols dir?
Gràcies per el comentari.
Antonio

Anònim ha dit...

hola a tots, per desgracia ja han acabat les vacances i tornem a la rutina.

Ahir quan vaig arribar al poble em vaig trobar amb una desagradable sorpresa HAN ASFALTAT LA IMATGE DE MARTORELLES, LA MASIA DE CARRANCA!!!!
La meva honesta opinió es que l´han cagat molt asfaltant aquest lloc ja que es l´imatge del poble i es tindria que fer una zona verde on poder anar a pasar les tardes la canalla del poble, d´aquesta manera si que es veritat que no ens tacarem de sorre en la festa major o en el mercat setmanal, però segons els ecologistes això és un atentat contra una zona verde!!!!!!!

Juan

Anònim ha dit...

Hola Juan:
Totalment d'acord amb els teus comentaris, s'ha danyat l'imatge de l'entrada de Martorelles (maluradament ja malmesa desde fa molt de temps). Un espai mes verd i millor repartit hages estat molt millor, i no una zona "urbanita" d'asfalt i terre negre.
Estem destruín l'identitat del poble i la seva imatge, es penós.

Anònim ha dit...

Estoy totalmente de acuerdo con los dos últimos comentarios. Se nota que vienen las elecciones y los políticos empiezan a hacer gilipolleces para ganar votos. Si con eso piensan ganar votos creo que los van a perder porque le han echao una capa de asfalto a saco sin hacer desagues ni nada. Mirarlo cuando vayais ¿Nos toman por borregos este ayuntamiento o qué?