12.7.10

CAMINADA I CURSA GALZERAN

Sembla que la Mancomunitat de municipis Galzerán (Sant Fost, Santa Maria i Martorelles) organitzen una caminada i una cursa de la que l'única informació que hi ha es un folletó de l'hora i lloc de sortida i de que s'han de pagar 3 euros no se sap per què i rès més.
No comença massa bé una mancomunitat de municipis amb tan poca informació al ciutadá.
Per cert, la nova web de l'Ajuntament..... potser que la tornin a fer de nou.
Podeu trobar aquesta informació a las webs dels Ajuntaments.

12 comentaris:

Maria Encarna ha dit...

Hola Antònio,
en teoria havia de surtir publicat l'anunci als diaris i publicar també a les pàgines web dels ajuntaments.

Encarna

francesc ha dit...

Dons no, no comença massa be.........tan a Sant Fost com a Martorelles hi ha gent, especialment els grups de dones tan d'un poble com de l'altre, que solen organitzar caminades amb certa freqüència, hagués estat be comentar-lis el tema i potser demanar inclús la col·laboració, però be, son joves, esperem que poc a poc vagin agafant experiencia.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó Albert, es van convocar a les entitats dels tres pobles per col·laborar. Crec que els Escoltes, les Dones Montserrat Roig, les Dones Hereda i els Voluntaris l'Abraçada col·laboren, no se si hi han més entitats.

Maria

Anònim ha dit...

Una cosa: quina diferencia hi ha entre la caminada i la cursa? On ho diu? quin es el recorregut? i el que diu l'Antoni, per què pagar 3 euros? i quan l'ajuntament de Martorelles fará la sortida de les fonts que van anular per la nevada?
Manel

Anònim ha dit...

Bon dia,

La caminada és per anar caminant, cada participant al seu ritme, i la cursa és per fer una competició d’atletisme. No se si queda clar.
Amb els 3 € donarem un entrepà, beguda, una samarreta i un lot.
Al llarg del recorregut de la caminada hi hauran punt d’avituallament on es donarà beguda i fruita.

A la web de l’Ajuntament, hem penjar el recorregut i els tiquets els tenim a la venda en els tres Ajuntament.
Us esperem!!!

Font: Ajuntament de Martorelles

francesc ha dit...

Be, ara ja sabem el recorregut de cada una de les opcions, també sabem a que donen dret el 3€, com rectificar es de savis, nomes em queda que felicitar a l'organització per la seva capacitat de resposta i tornar a desitjar que sigui tot un èxit.

Vik ha dit...

Teniu tota la rao jo quan vaig veure la publicitat tb em vaig quedar a quadres mirant la manca d'informacio que hi havia... de quants quilometres etsem parlant, per on passa la caminada, etc.. quina diferencia hi ha entre la cursa i la caminada...

La veritat per part de les colles de Sant fost se que es van convocar a les entitats per colaborar = "organitzar" tot el tema..

Sort que conten amb entitats com el grup de dones hedera i l'agrupament escolta galzeran que organitzan cada any la caminada popular de sant fost, o les dones montserrat roig que tb tene experiencia amb aquest tipus d'actes..

Sabeu qui esta fent el recorregut?

una abraçada a tots!

francesc ha dit...

En resposta al comentari de Maria he de dir que com a col·laborador de l'associació Montserrat Roig en quan a l'organització de les caminades periòdiques, no m'havia arribat cap noticia de que s'hagués demanat la col·laboració de l'entitat, no obstant per estar mes segur ho he preguntat a un membre de la junta i m'ha confirmat que ningú els hi ha demanat.

Vik ha dit...

Bon dia a tots!
Al grup del facebook de la mancomunitat del Galzeran ja han penjat la ruta de la caminada i de la cursa.

Anònim ha dit...

La informació a la web del ajuntament fa pena. ¿Per aixó s'han gastat tants calés ?
Manel

Anònim ha dit...

No se que es esto de la mancomunitat. ¿Alguien puede decirme de que va? Supongo que es una unión de los 3 pueblos para hacer cosas conjuntas.
Sergio

Anònim ha dit...

Sergio, tu mismo lo has contestado. Es la unión de los 3 municipios Sta. María de Martorelles, Martorelles i Sant Fost.