29.8.10

RETORN DE LA PLATJA O LA MUNTANYA A L'ASFALT...

I mai millor dit. Aquesta es la imatge de la masia que ens hem trobat al tornar de vacances. Calia tant d'asfalt? Desconeixem els motius (entre altres coses per què ningú ens explica res) del perquè pràcticament no han deixat espais verds a l'entorn de la masia. Evidentment hi haurà opinions per a tots els gustos però personalment trobo que s'han passat. Sembla que torna a ser un pedaç davant de la manca d'un projecte de futur per a la masia. Falten els acabats? Per què la percepció que tenim es que quedarà tal com està. I, com es que es fa arribar l'asfalt fins la paret de la masia? Es normal que arribi a toca a l'envelat que no té cap valor històric però no respectar l'entorn d'uns dels pocs símbols del poble, em sembla greu.


19 comentaris:

Anònim ha dit...

calia fer-ho ara qan plogui no ens enfangarem no i auran sotracsi per tant ens estalviarem els diners d'arreclar-los

Anònim ha dit...

Bienvenido Antonio.Para mí esta bien una parte asfaltada para el barro pero como dice Antonio no hacia falta tanto cemento.
Enrique

Anònim ha dit...

Hola , yo le doy la razon a Antonio ya que si tenian pensado asfaltar, por que no se han hecho desagues para las aguas, yo sinceramente creo que esta obra es como las que por desgracia a estas fechas empiezan en todos los pueblos de españa, ya que en pocos meses hay elecciones, se hacen reformas de los pueblos al tuntun sin pararse a pensar en las consecuencias o sin preguntar a los afectodos en este caso al pueblo.

Hay muchas maneras de reducir el barro cuando llueve sin tener que fastidiar un entorno emblematico del pueblo con KILOS DE ASFALTO !!!

De aqui a las elecciones por desgracia veremos muchas obras de este tipo en los pueblos.

Un saludo

Anònim ha dit...

LLevas toda la razón Antonio y los otros también estoy de acuerdo. Creo que es una chapuza muy cara por 12 millones que dicen que ha costado. Este ayuntamiento ya se ve lo que le importa la masia.. Y me parece que no han movido ni una cota del terreno para las pendientes. Y no me había fijado pero ayer fui y no hay desagües. A ver si alguién hace algo porque vamos de una chapuza electorales a otra, como dice uno de los de antes.

Anònim ha dit...

Pensava que la moda de les places dures plenes de ciment havien passat a l'historia. Perquè tant de ciment o asfalt ?
MANEL

Adolf ha dit...

Tant d'asfalt?
Això és el que vam pensar la meva dona i jo. Que asfaltessin l'aparcament de l'envalat, bé, però no calia asfaltar tota la zona quan només s'utilitza per la Festa Major.
Si no hi han desaigües vol dir que no hi hagut un Projecte cosntructiu, doncs llavors és un pedaç que ha costat massa diners.
I els ecosocialists què hi diuen?

Anònim ha dit...

Una gran chapuza, si señor.

Anònim ha dit...

Parlem i parlem i no tenim idea, ni per què ni quan ha costat.
Crec que han asfaltat per que faran el mercat, no per la festa major.
L'Ajuntament podria informar!

Anònim ha dit...

Yo pregunto si el mercado necesita tanto asfalto. Se han pasado pero como hacen lo que quieren asi nos va.
José

Anònim ha dit...

Hola tampoc m'agrada com han destrusat l'exterior de la masia. Sort que havian de restaurarla. I si no hi ha proyecte es molt greu no? Tal qual estava el terreny, tal cual han tirat l'asfalt. Es veu que no han fet ningun moviment de terres. Semblen els temps de franco quan el desarrollismo dels anys 60. Martorelles tractada aixi dona pena. Y si tambe posan el mercat alla no haurá ni un arbre per fer ombra.

Manel

Anònim ha dit...

Hola, no os precupeis nuestros politicos se piensan que como todavia quedan meses para las elecciones, los vecinos ya no nos acordaremos de las "chapuzas" y las acciones que hacen sin consultar a nadie, sin proyecto como parece esta nueva chapuza de la masia, la gran cagada en la calle colon, que nos han degado sin parking, etc..

No se trate de hacer cosas en el pueblo si pensar su alcance ya que quien sufrimos los prejuicios somos los ciudadanos que vivimos en el pueblo, cosa que algunos de ellos no viven.

Tal como dice un comentario anterior de aqui a las elecciones veremos muchas acciones de este tipo, todo por ganar algun voto más, pero espero que la gente el dia de las elecciones vaya a votar, lo primero, y que analicen bien en la situacion que esta el pueblo.

ALEX ha dit...

I l'oposició què diu? Potser estan d'acord i valdria la pena saber-ho. Estic convençut que s'ha fet de bona fe però els hi ha quedat un nyap i aixó té un nom: incompetència.
Alex

Anònim ha dit...

Tienes razón Alex. Los de Ciu no dicen nada por lo que seguro que estan de acuerdo

Mercè ha dit...

Hola a tots!, jo tambè em vaig quedàr
parada, reconec que tampoc m,agradaba amb sorra perquè embrutaba molt quan plovia, però trobo que podrían haver possat algo mès rustic que no trenquès tant amb l'entorn, algo mès currat ja que ès un lloc emblematic i molt antic.
Salutacións.

Mercè.

Alexis ha dit...

Hola a tots,

Em primer lloc espero que tothom hagi tingut bones vacances.

Sobre el tema de la Masia de Carrancà, personalment crec que s´hauria de haber fet d´altre manera.

Crec que es tindria que hages fet un projecte més ambicios, cert que seria més car, però un projecte que respetes el marc d´una masia antiga i emblematica com a edifici caracteristic del poble.

Aprofitant el gran espai que tenim a la masia crec que es tindria que aprofitar per fer de la masia un lloc de zona ajardina, verde, per poder anar no solament en festa major sino també qualsevol dia de l´any amb la canalla i disfrutar d´una zona d´esbarjo.

La capa d´asfalt que s´ha posat es una manera rapida, sense porjecte, sense pensar i erronia d´intentar cambiar l´imatge de la masia.

Si que es veritat que en aquest lloc es posarà el mercat setmanal, però no calia corre tant.

Crec que quan des del ajuntment es prenent les decisions de cambiar l´especte d´un lloc del poble com una plaça, un park, la propia masia, es tindria que mostrar els ciutadans el projecte de tal manera que fosin participatius d´aquest cambis i tinguesin l´oportunitat d´aporbar o no al projecte.

Tot l´ho esmentat és la meva opinió personal i una manera de fer diferent.

Gracies.

Anònim ha dit...

Espero que pronto haya cambios Alexis.. haver como lo haceis vosotros.. porque creo que saldreis vosotros, pero si la cosa no cambia esto se va al traste definitivo. Ya escribí el otro día, pero he vuelto a pasar por allí y esque se me cae el animo. Que mal, que pena.

Albert ha dit...

Certament, crec que els acabats són una mica cutres. I posar asfalt sense tractar el terreny, farà que en un any hi hagi tot ple d'esquerdes.

Però no veig que faci malbé l'estètica de la masia. I si que hi ha ombra, que fins i tot a les fotos surt. A vegades som una mica catastrofistes.

El preu de l'asfalt al preu d'un parc no és comparable. Ha sigut un pedaç per el problema del fang que es creava a l'hivern. I suposo que per no tallar el transit els dissabtes a un carrer que ara ha passat a important com és el paral·lel a la riera.

No sé com ho veieu però crec que arreglar la part exterior de a masia passa per arreglar la masia en si. I tal com estan els números de l'ajuntament, quasi millor no haver ni asfaltat.

De totes maneres jo també opto per un exterior amb molt de verd i adoquinada la part de passeig. hehehe

Anònim ha dit...

Solo dos palabras:

VAYA MIERDA !!!

Anònim ha dit...

Las cosas, hay que mirarlas desde el lado positivo. Mañana sábado, estos derrotistas que escribis en el blog, tendríais que ir al mercado, y preguntar -a modo de encuesta- si es acertado o no, haber asfaltado, el recinto de la masía, con el fin de instalarse, el mercadillo definitivamente.
Cuando esté acabado este proyecto por fases, que según algunos no existe, estaremos todos orgullosos de tener una zona, en el pueblo, digna de presumir de ella y como no, de disfrutarla.