6.5.09

MANCOMUNITAT...MAL INICI

Mal inici del projecte de la mancomunitat. Ahir se va celebrar la primera assemblea de regidors dels tres municipis i la veritat que no va ser massa edificant…
Sembla que aquest projecte s’ha fet des de els tres governs sense tenir en compte a la resta de l’oposició. Ahir ja es van començar a retreure les seves lluites personals i suposo que continuaran per aquest camí, però es la seva feina.
Personalment, com a ciutadá de Martorelles, em va molestar que tant un regidor com el senyor alcalde, afirmessin que havien parlat amb “molta gent de Martorelles” i que tothom estava d’acord amb el projecte.
Aquest govern s’ha caracteritzat, entre moltes altres coses, per omplir-se la boca parlant de participació ciutadana i encara no sé què vol dir per ells aquesta paraula.
M’agradaria que m’expliquessin els actes, reunions amb associacions, etc on han explicat aquest projecte per que els ciutadans tinguessin l’oportunitat de donar la seva opinió.
I que consti que, personalment, estic d’acord amb la creació de la mancomunitat




4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo vaig estar a l'Ateneu i l'Antonio te raó. Volien aprovar el seu projecte amb molta pressa i sensa debat i es van sortir amb la seva. La nostra alcaldesa va actuar amb prepotencia i la de Santa Maria crec que podia haver-se quedat a casa
J. Manuel

Xavi - Sant Fost ha dit...

Jo vaig sortir amb la sensació que es van traslladar les disputes i picabaralles dels plens municipals a aquesta assamblea de regidors. Desconec la realitat de Martorelles i Santa Maria, però el cert és que a Sant Fost cap partit polític s'ha mostrat en desacord amb els estatuts proposats, tan sols van demanar insitu més temps per treballar-los, i com explicava l'alcaldessa, ja fa més d'un mes i mig que tenen tota la documentació. En els temes que els interessava aquestes mateixes forces polítiques que reclamaven més reunions sí que s'han mogut i han demanat reunions, visites i explicacions, en canvi, pel tema dels estatuts de la mancomunitat, ningú s'ha mogut.
La veritat és que vaig sortir foça decebut pel nivell polític dels nostres representants, i la poca capacitat de treballar conjuntament per oferir més i millors serveis als veïns. Els interesos partidistes segueixen essent més importants que els interessos dels pobles, i això que la mancomunitat no te cap tipus de pes polític, tan sols de gestió de serveis i recursos.

Sembla que als tres pobles hi ha possicions massa diferenciades que no estan disposades a cedir, encara que sigui per un bé comú. Vaig sentir massa retrets faltats de contingut i algunes posicions irreconciliables per uns interesos que encara no acabo d'entendre.

Salut!

Adolf ha dit...

Teniu raó, una entitat de serveis com la Mancomunitat intenten polititzar-la com tot. Crec que no han entès res alguns polítics. Si bés és cert que han tingut temps per estudiar els Estatuts, també cal dir que tenen encara un més per fer-ho i presentar esmenes. Aixó sí, que les tingin en compte ni que sigui per decència democràtica.
Si, l'alcaldessa de Sta Mª no va dir res, però ha on eren els tres regidors de l'oposició ? No van venir. Perquè ? No ho sé.......

Adolf ha dit...

Ara ja sé perquè no hi eren els regidors de l'oposició de Sta. Mª de Mart., simplement no els ho van comunicar !!!!!!!!!!
He parlat amb un regidor -veí meu -, i quan l'hi he preguntat sobre la seva absència al Plenari: a posat cara de póquer, no sabia de què parlava. INAUDIT
És cert Antonio, s´ho han manegat a la seva manera, els estatuts.