20.5.09

LA VERGONYA DE LA "WEB" DE L'AJUNTAMENT

Personalment, estic cansat de reclamar una web digna per el nostre poble. Ja sabem que als nostres governants els importa un raba informar de forma correcte i puntual als seus ciutadans. Quan comento les mancances de la web, més d'un regidor del actual govern em regala un sonriure entre irònic, sarcàstic o burlesc....
com si em perdonés la vida. Avui dia tothom coneix l'importància d'Internet a les nostres vides. Bé tothom, excepte el "govern" del nostre Ajuntament. Ja fa anys que ens van enganyant amb aquest tema i tot continúa igual.
-
Se suposa que en l'apartat noticies, una web municipal té que informar de temes de rigurosa actualitat.
-
Exemple "d'actualitat" de la web de Martorelles, vist avui dimecres 20 de Maig de 2009:
-
20/04/2009 - Jornada de Portes Obertes
Escola Bressol Municipal " Els Cirerers"

-
13/09/2008 - ACTE COL.LOCACIÓ PRIMERA PEDRA NOVA ESCOLA BRESSOL
No hi falteu!!

-
20/03/2007 - Aprovació de l´Ordenança municipal de neteja i recollida de residus del municipi de Martorelles
-
Com diria el Schuster: "No hase falta desir nada más..."

9 comentaris:

Anònim ha dit...

No está malament, o sigui que les últimes noticies del poble son una de l'any 2007, una altra del 2008 i la última del 2009.
Sels hi hauria de caure la cara de vergonya.
Recordo que ja fa anys que van dient que estan fent una web municipal nova. Ens prenen per imbècils.
Salut
Manel

Antonio ha dit...

Hola Antonio,

jo estic subscrit al teu blog per estar al dia del que pasa al poble. Gràcies per la teva tasca desinteredsada. De la WEB del Ajuntament no cal parlar es una perdua de temps. ¡¡ Manda güebs !!

Antonio

Anònim ha dit...

quien es el que se cuida de la comunicacion en el ayuntamiento? creo que es el Romualdo Velasco de Units.Como dice Antonio no hase falta desir nada mas

Anònim ha dit...

Yo tambien he visto que se lo toman a cachondeo, seguro que si no cobrasen a final de mes no se lo tmarian tan a cachondeo.Es una vergüenza

JORDI ha dit...

Saben que existeix Internet?

D'on no hi ha no ratja, ja pots dir i fer.
Sense mes comentaris amics.

Anònim ha dit...

Hola buenas antonio;
Todo esto lo hacen para tener desinformados a todo el pueblo, de esta manera no nos podemos quejar o preguntar !!!!
Un ejemplo fue la reunión explicativa que hicieron en el local del coro este viernes, era para informar de las obras de la avenida Piera, pero tristemente empezaron a repartir las hojas para avisar a los vecinos el jueves con lo que no han llegado a todos los vecinos afectados, h gran parte no nos ha llegado.
Yo vecino de esta zona fui a la reunion,me enteré cuando por casualidad pasaba por ahi, habiamos unas 40 personas y la verdad que no se explicaron muy bien n´hi dejaban que se preguntara segun que pregunatas, cuando una regidor de la oposicion quiso preguntar sobre las tuberias de las aguas el señor Cava le respondió que no iba a responder a sus preguntas, en ese momento una persona del publico exclamó que si se había vuelto al franquismo, realmente muy triste por parte de nuestro representantes del ayuntameinto.
Saludos.

Javi

JORDI ha dit...

El que diu "Javi" no és d'estranyar gens, aquí al poble se li informa (i de vegades ni això) a un reunió sempre a última hora i malament, i sempre son temes importants que poden implicar a diverses comunitats de veïns.

A mes, com es duen eis debats i assumptes entre "regidors" de l'Ajuntament, a mí no em sorprèn gens del que comenten.

Jo vaig tenir bastant amb anar a un plé a l'Ajuntament l'any passat, i allò "no té nom", lamentable i escandalos.

Jordi

Anònim ha dit...

Srs. Javi i Jordi. Se les ve el plumero descarado con tendencias a las siglas de CIU. Nunca segundas partes fuéron buenas. y menos, representados por señores sín credibilidad algúna. Ya sabeis. renovarse o, .....?

Mercè ha dit...

¡Ostras anónimo!,ahora resulta que yo nosé de que partido es mi marido(jordi),lo que si sé esque las cosas se juzgan por lo que són y no por tus tendencias, no hace falta ser muy listo para ver como van las cosas.Desde luego que no te ganarias muy bién la vida como pitoniso/a.

Mercè.