25.5.09

REPETICIÓ DE LA VOTACIÓ PER LA MANCOMUNITAT

Aquest dilluns s'han tornat a reunir els regidors de Martorelles, Santa Maria i Sant Fost aquesta vegada a l'Ajuntament de Martorelles, per tornar a votar els estatus de la Mancomunitat de Municipis.
La votació final ha estat a favor del si, amb 22 vots afirmatius, una abstenció de GSF i 5 vots negatius (4 regidors de Ciu i el del PSC de Martorelles que últimament sembla que vagin agafats de la mà, al menys a mi m'ho sembla...).

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si que ho sembla, mes q voler sumar el que volen es nomes anar en contra de tot.

Avui nomes s'han aprobat el projecte dels estatuts per començar a treballar en alguna cosa mes que tres municipis aillats i que pot aportar molts beneficis per sobre d'interesos particulars,evidentment sempre tot es pot millorar la forma de fer-ho es aportant idees noves, però ara nomes es tractava d'assentar unes mínimes bases comunes.
A Sant Fost i Santa Maria ha semblat que tothom ho tenia clar i l'acord ha estat unànime, per donar empenta a aquesta idea que molts compartim, malauradament sembla que les diferències polítiques a Martorelles són irreconciliables i que estan per sobre de qualsevol raonament.

Encarna

Anònim ha dit...

Por algo debe ser que se opongan. Quizás deberías preguntarles en qué no están de acuerdo antes de hacer semejantes afirmaciones.

Anònim ha dit...

Lo que dice Antonio que le parece del entendimiento de CiU i el Felipe Elices,no es que le parezca sino que esta muy claro. El Elices se apunta a todo lo que diga el Pertiñez. Estaran preparando el pacto para las proximas elecciones
Juan

JORDI ha dit...

Si ens atenim a la definició del que és una mancomunitat:

Les mancomunitats són formes associatives de municipis no territorials i per tant no requereixen que els municipis que les componen siguin confrontants.

Requereixen, això si, que es fixi amb claredat l'objectiu, que existeixi un pressupost propi i uns òrgans de gestió igualment propis i diferenciats dels participants.

Aquesta segona part és ho mes dificil i complicat de fer, més en un pais acostumat a tantes rencillas i problemes personals que neixen en el mateix municipi, i ja no diguem entre municipis propers o confrontants.

Per descomptat bé seria, que tot això arribés a culminar i tancar-se com un projecte sòlid, eficaç i de futur a llarg termini. Ja que realment creo que seria un gran pas per a tots els ciutadans d'aquesta mancomunitat.

Que els interes de tots, prevalguin sempre sobre els d'uns pocs, sort i endavant!!!!!!!!!!.

Jordi.