22.5.09

ES REPETEIX EL PLE SOBRE LA MANCOMUNITATL'Adolf de Santa Maria, m'ha avisat que el proper dilluns dia 25 es repetirá el Ple sobre la Mancomunitat.
Com veieu, si no es el boca-orella entre els ciutadans, no ens assebantem de rès...
Aquesta es la nota que m'ha enviat l'Adolf:
-
El dilluns 25, a les 20,30 h. a l'Ateneu de Sant Fost, es tornarà a repetir l'acte de votació dels Estatuts de la Mancomunitat, amb tots els regidors dels tres Ajuntaments.
Després s'estableix un termini de 30 dies per fer esmenes i millores en el text. No solament els polítics i regidors poden fer-les, sino que qualsevol ciutadà dels tres pobles pot presentar-ne al Registre del seu Ajuntament.
Esquerra en presentarem, com a mínim una de millora.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La convocatoria de la reunió es el dia 25 a les 20.00h a la sala de plens de l'Ajuntament de Martorelles.

Agrupació Socialista Martorelles

antondensi ha dit...

Si aixó es cert, está clar que volen un Ple clandestí. A la sala de Plens de l'Ajuntament de Martorelles no hi caben ni els regidors dels tres Ajuntaments.
Felicitats als nostres governants per la "transparència" i per buscar la "participació ciutadana".
Antonio

Adolf ha dit...

Tot aquest tema de la Mancomunitat que alguns ciutadans ens ho prenem amb entusiasme, alguns politics sembla que ho porten com una "cosa secreta", un assumpte intern dels governants que la gent del carrer no n'ha de fer res. GREU ERROR!!!
És com si l'Eroski volgués amagar als clients, quins dies té obert.
Els ciutadans som els seus clients (obligats), aquesta gent no serveixen per dirigir una empresa.....

Anònim ha dit...

Quan algú te ganas de saber que es cou al ajuntament, fa acte de presencia als plens extraordinaris ó, ordinaris i s,ha asabenta del que es diu i el que es fa. La Mancomunitat entre els tres pobles, ja sabem tots els preambuls previs abans de anunciar publicament el que será una realitat. Els ciutadans de Martorelles no son clients de cap Super. Per favor, un respecte.