25.1.09

VENT A MARTORELLES


Per sort no va passar rès però va ser un dissabte complicat. Sobretot els pins amb molts anys.
Feu CLICK AQUI PER VEUREMÉS FOTOS

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostras¡¡¡ realmente hubo peligro. Hay que asegurar que no vuelva a pasar.
Jose

Anònim ha dit...

Solució a l'estil Bush: Talem tots els arbres per evitar que caiguin quan hi hagi temporal o un fort vent.

... em sembla que contra la força de la natura hi podem fer ben poca cosa. Vivim en una zona boscosa, i aquestes coses poden passar, però el que ha succeit a Sant Boi és un toc d'alerta per a tots aquells que construeixen ràpid i amb un material que no és l'adequat, amb la única finalitat d'estalviar-se uns quants centims.

Salut!

Anònim ha dit...

No vi al alcalde pasearse por el pueblo para ver lo que pasaba aunque es normal no verlo casi nunca

vikito ha dit...

Jo vaig estar tot el dia donant voltes amb la camera pels pobles de Sant fost i Martorelles, i vull aprofitar el post d'antoni per felicitar als voluntaris, grups de Veins, protecció civil i treballadors de l'ajuntament que van actuar amb tanta energia per netejar i treure els posibles perills que la ventada va ocasionar!
Vaig quedar impactat de la agilitat amb la que el toni de Martorelles va actuar amb la seva maquina treient l'arbre que va quedar al mig de la carretera!
ja us passaré fotos! ;)

antondensi ha dit...

Personalment voldria felicitar als treballadors de l'Ajuntament i els voluntaris de l'ADF per que van treballar de valent.
Referent als polítics, puc dir que vaig veure al regidor Joan Garcia a peu de carrer però a ningú més, al menys mentre vaig fer les fotos i donar una volta.
Antonio

Romuald ha dit...

Bona nit Antonio,

Gràcies en nom del traballadors de les brigades municipals i dels voluntaris de l'ADF. Van reaccionar molt ràpidament i es mereixen un 10.

Salutacions,