21.5.10

ADIF ENDERROCA EL PONT

Segons el diari Contrapunt, la segona o tercera setmana de Juny, s'enderrocará la passera de vianants que uneix Martorelles i Mollet.
Aquest pont es la forma més segura per anar caminant des de el poble fins l'estació de tren o a Mollet. El pont de la Derbi es molt perillós ja que en bona part dels seus accesos, no hi ha cap tipus de protecció entre els cotxes i els vianants.
Suposo que el nostre Ajuntament exigirá una solució a ADIF.
-
UNES IMATGES QUE BEN AVIAT NO TORNEREM A VEURE...
-

5 comentaris:

Adolf ha dit...

Tens raó, aquest pont de vianants segueix una ruta tradicional i no hauria de ser suprimit.
Segueix l'antic camí de Mollet a Martorelles i Sant Fost. Antigament hi havia un gual pel riu i un pont de fusta de peatge. Després es va construir un pont d'obra per permetre el pas dels carros amb llambordes de les pedreres de Martorelles a Barcelona.
Una riuada va malmetre'l els anys 60, i es va enderrocar per construir-ne un de nou més avall. Mentre, es va fer una passera pels treballadors de la Derbi, i al construir-se l'autopista es va construir l'actual pont, per poder seguir passantt-hi els treballadors d'un i altre costat.
Tenim el dret que no se suprimeixi aquest pas !!!!!!!!!

Romuald ha dit...

Degut al pas de l'AVE aquest pont s'ha d'aixecar però degut al seu estat es farà nou. Cap a finals de juny està previst el seu enderroc i estarà fora de servei entre 3/4 mesos. Els ajuntaments de Mollet i Martorelles estan negociant amb ADIF si el pas es fa via bus que conecti les dues zones o adeqüant un pas per a vianants en el pont de la B-500.

Salutacions,

Romuald

Mercè ha dit...

m'imagino que es farà el mès segur per tots, però a mi personalment m'agradaria que fos un pont nou, perque així tens la llibertat d'escollir entre anar a peu o amb bus, es una excusa per fer "cames" per molta gent aquest paseig i es una llàstima que no tornessin a fer-ho.

Mercè.

Anònim ha dit...

Quines fotos Antonio!! (Especialment la primera! Felicitats!).

Des del moment en que el nostre Ajuntament va presentar les al·legacions fora de termini està tot a les mans d'ADIF.

Romuald: amb tot el carinyo i sense ànim d'incomodar sinó de saber, pots rectificar-me si no és cert que, tot i les converses +/- informals que heu anat tenint amb ADIF, no s'ha modificat res del que s'havia projectat inicialment i que part del nostre polígon ara és zona inundable?

Desconec si es podia fer més un cop passat el termini, però el que és segur és que va ser un gravíssim error no presentar les al·legacions dins del termini i que ningú ha assumit cap responsabilitat.

Espero que estigueu més encertats en altres temes -de debò- i que finalment s'aixequi la mota de protecció de Martorelles, cosa que altrament suposarà dur el problema riu avall, ja que la raó per la que s'ha previst aquesta zona inundable és evitar inundacions majors més avall, com tothom sap.

Salutacions :)

Anònim ha dit...

La primera foto es espectacular Antonio.
Manuel