27.5.10

D.O.V.O. Denominació Origen Vallès Oriental

Aquest dissabte 29 de maig, no us podeu perdre el concert que els grups locals "Cerdo'7", Las Niñas de Rajoy i el grup de Granollers "Punkis de Postal" ens oferiran al pati de la Masia de Carrancá. Aquest concert inaugura el cicle de concerts D.O.V.O. per promocionar grups del Vallès Oriental.
-
MÉS INFORMACIÓ SI CLIQUEU AQUI
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Vas se tot un èxit, no?
A la Masia no se quanta gent hi hauria però escultant des de casa estàvem tots els veïns del barri de Carrancà i des d’altres parts de Martorelles.
No crec que sigui normal que a les 2 del matí, encara que sigui dissabte, tinguessin l’equip de so tant alt.
El mes passat van fer un concert a la Masia i s’escoltava de fons la musica, però aquest dissabte va se insuportable. Estic d’acord que s’han de fer coses al poble però mirant que les molèsties pels veïns siguin les mínimes possibles.

Maria

Anònim ha dit...

No se quina solució es pot donar. Una podria ser baixar el volum però aquesta solució no crec que agradi als que van als concerts.
Jo també escolto el soroll de la gent que va al mercat. Com tu dius tenim els horaris canviats i pot ser que per tu sigui igual de molest el parlar de la gent i el soroll dels cotxes que per mi la música del dissabte.
Crec que no hi ha millor escenari que el pati de la Masia per fer activitats, així que no et proposo un altre lloc ja que si no es baixa el volum ho patiran altres veïns.
Maria

Anònim ha dit...

Me gusta el logo.