8.4.12

"trotacamins" SORTIDA CIRERERS I CASTELL DE SANT MIQUEL

La sortida d'aquest matí dels "trotacamins" ha estat una mica especial...El nostre estimat Francesc Ayats ha marxat a viure a València i ens calia algú que conegués les nostres muntanyes, amb predisposició, molta paciència i si a més fos bona persona, doncs milor que millor.
Malgrat que tots ja sabiem el seu nom, en Joan ens ha preparat el ritual corresponent a l'alçada de la importància d'aquesta decisió.
En Julio ha acceptat el càrrec de nou "coordinador dels trotacamins" amb jurament inclòs, sobre l'Enciclopèdia Catalana i amb l'estelada com a capa. Després tots els "trotacamins" li hem fet el passadís d'honor per a demostrar-li la nostra submissió a les seves decisions...
Després d'aquest importantíssim acte hem fet la sortida fins els cirerers i el castell de Sant Miquel. Però faltava una part també molt important. En Julio necessitava demostrar el seu compromís amb els "trotacamins" i que millor que un bateig davant de tots nosaltres.
L'aigua de la font de la Mercè ha confirmat aquest compromís i com veureu les fotos son impagables...
Julio, tens una gran responsabilitat que tots sabem que sabràs respondre i com vas jurar sobre l'Enciclopèdia Catalana, no pots marxar a viure fora durant molt de temps...
Un dia preciós amb bon humor i bona companya que en els temps que corren, cal disfrutar-lo
-
VEURE FOTOS
-
FOTOS D'EN GINO
-
VEURE VIDEO D'EN GINO (REGÍ)
-

3 comentaris:

gino ha dit...

Va ser un dia inoblidable.

francesc ha dit...

Ha jurat damunt l'Enciclopèdia Catalana i emprant el jurament que usaven els reis de la Corona d'Aragó, per que quedi constància de que el poder del "Juli" emana de la confiança que en ell "hem" depositat els Trotacamins de Martorelles. Visca el Juli, visca els Trotacamins, visca Martorelles i VISCA CATALUNYA.

Adolf ha dit...

Ostres Julio, "la que te ha caido...", igualar al Francesc!!!
Gràcies Julio per acceptar-ho, encara que entre tots els Trotacamins fem p el bon rotllo que hi ha en el grup.
Aquesta excursió demostra els valors del martorellès: paisatgístics, ambientals, socials, històrics,...