29.4.12

CREIX LA MANCOMUNITAT DEL GALZERAN

Llegit al Contrapunt:
Els ajuntaments de Montornès del Vallès i la Llagosta ultimen els serrells per a la seva incorporació a la Mancomunitat del Galzeran, creada el 2008 i integrada actualment per Sant Fost, Martorelles i Santa Maria de Martorelles. L’objectiu de l’entrada de les dues poblacions a l’ens supramunicipal, que comptaria amb una població d’uns 44.000 habitants, respon a la voluntat de treballar conjuntament serveis i projectes i d’aquesta manera estalviar en recursos i oferir aquests serveis de forma més eficient.
-
VEURE MÉS INFORMACIÓ DEL CONTRAPUNT

5 comentaris:

UN AVI ha dit...

Si serveix pel mateix de l'actual ja s'ho poden estalviar.
Un avi

Adolf ha dit...

No sé què hi pinta La Llagosta en aquesta Mancomunitat. Actualment no tenim cap lligam amb aquesta població, ni física (no hi ha connexió), ni social (no compartim cap servei).
La balança poblacional i política seria molt desproporcionada entre en el conjunt dels 5 municipis. Com passa amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Anònim ha dit...

No os engañéis esto servirá para que algunos cobren otro sueldo

Anònim ha dit...

A buenas horas MANGAS VERDES !!!

A remover el barro, y como dicen, que salgan más cargos y sueldos a pagar.

Panda de CHORIZOS, eso es lo que hay en este país.

Anònim ha dit...

NO SABEN QUE HACER PARA MANTENERSE EN SUS CARGOS, MÁS JUNTAS DE GOBIERNO, MAS PREJUNTAS, MAS HORAS DE DESPACHO Y MAS PLENOS, QUE HUBIERNAN HECHO BIEN LOS NÚMEROS Y NO NOS HUBIERAN HIPOTECADO TANTO; TIEMPO PERDIDO, ESO SI, ESPERAN REDUCIR GASTOS DE PERSONAL, Y MAS GENTE AL PARO ...dicen que no pero quien se lo cree...a ellos del barco del chanquete no lo bajarán, la credibilidad con lo que cae es ZERO.