12.3.12

MARTORELLES A LA CONSTITUCIÓ DE LA ANC

El dissabte passat dia 10 de març, es va constituir l'Assemblea Nacional Catalana al Palau Sant Jordi de Barcelona. El dia 20 de febrer d'enguany, l'Ajuntament de Martorelles va acordar adherir-se a l'Associació de Municipis per la Independència.
Al Palau Sant Jordi van assistir a l'acte de constitució de l'Assemblea uns quants martorellencs.
-
Podeu veure fotos i ampliar la notícia en el blog d'en Joan Sanjuan:
-
BLOG D'EN JOAN SANJUAN
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tant de bo, això sigui profitos. Però en las imatges de TV, vaig veure cares de polítics, que en fan grinyolar i molt sobre aquest projecte. Per una banda volen l'independestisme i per un altre pacten amb el PP ???

Això no lliga !!!

Aquest poble nostre ens manipulan a tots com a xais. Sino recordeu la marxa el 11 Juliol 2010 contra el Constitucional i la sentencia de l'Estatut, i ara a les primeres de cambi amb pactat tots CiU i PP, com si rés.
Mentres hagin ximples, hauran llestos que viuran d'això, i molt bé que viuran.

Un avi ha dit...

CiU s'ho té que fer mirar. I a Martorelles estan desapareguts. Per una banda a l'Ajuntament continuen el Pertiñez, el Defaus i el Mompel i per altra una executiva que no coneix ningú i que está enfrontada amb la banda de l'Ajuntament. I segons he senti volen posar al Pertiñez de jefe dels guardies
Un avi

Anònim ha dit...

Bon tarde avi..

Tens raó CIU va prometre dimisións un cop perdudes les eleccions, per tercer any seguit i continuant baixan, pero ara com aquest tenent sou no es marcharan ni amb aigua calenta, a quans joves estudiants de universitat li agradaria que li paguessin els estudis, veritat !!!!

Per cert la nova executiva no fan res ja que els dos de sempre Monpel and company, no els deixen fer res, els hi negan que el partit i ells tinguin paga i no donen res per al partit, aixó s´escolta pel poble,aixó es comenta pel poble, aquest de CIU són molt discrets.

Un net