10.3.12

MARTORELLES I SANTA MARIA SENSE NÍNXOLS AL CEMENTIRI

Ja fa massa temps que dura aquesta història del cementiri de Martorelles i Santa Maria. No hi han nÌnxols disponibles i sembla que la cosa va per llarg.
Encara no disposem dels terrenys on ha d'anar el nou cementiri i amb les retallades sembla que això s'allargarà.
Potser es una bajanada el que vaig a dir però, no es poden construir algunes fileres més de nÍnxols sobre els que hi han actualment? No sé si legalment es pot fer però solucionaria el problema fins a la construcció del nou cementiri.
-
VEURE NOTÍCIA AL CONTRAPUNT
-

3 comentaris:

Adolf ha dit...

Segons sembla, el cementiri actual a Santa Maria de M. no es pot ampliar per qüestions urbanístiques. Està en un pla parcial no desenvolupat, però que la part destinada a equipaments ja està completada. Segons l'última proposta del Poum, inclús està per damunt dels m2 que obliga la llei.
Per tant no hi ha més remei que construir un cementiri nou.
Això del nou cementiri ja fa massa anys que s'arressoga: tres partits han governat a Martorelles amb el tema sobre la taula.

Anònim ha dit...

Això és un païs de boixos, tenim un camp de fultbol de por, tindrem ara una mena de esplai-oficina turística a Can Carrancá (500.000€) invertits.
Però si algú de Martorelles o de Sta.Mª de Martorelles es mort, no té lloc ni "per descansar en pau".

No és un tema urbanístic Adolf, no t'enganyis, és un tema de poca vergonya dels que ens han governat i ara governan, i de poca sensibilitat pels veins dels pobles afectats.

Sense més comentaris.

THIS IS CATALONIA&SPAIN !!!(sense diferencias)

Mario ha dit...

Creo lo mismo que el anonimo y como dice Antonio porqué no pueden poner nichos encima de los que hay hechos?
Mario