4.2.12

ET TROBAREM A FALTAR MERCÈ

Aquesta matinada ens ha deixat la Mercè després d'una cruel malaltia. Es la segona vegada que escric en el blog sobre la mort d'una persona estimada (mai t'oblidarem Andrea...) i em resulta molt difícil escriure aquesta entrada amb la foto de la Mercè sonrient a la pantalla de l'ordinador.
Només tenia 41 anys, maleït càncer!
Els seus pares, en Julio i la Sole, la seva filla Marina, el seu marit en Jordi i la seva germana Laura, saben que ens tenen a tots els amics pel que necessitin.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracias Antonio, por dar a este pueblo la oportunidad de seguir las cosas que nos importan.

Vamos a echarla mucho de menos, a la Mercè. Mucho. Pero seguiremos con ella a través de la Marina, la Sole, el Julio y el Jordi, junto a los que lloraremos su pérdida.

Requena-Aradas

Anònim ha dit...

Només podem expressar quan sentim la mort de la Mecè i el sentiment de tristesa que ens acompanya. Ha estat una dura lluita i res li ha estat propici. La plorem i la trobarem a faltar.El nostre més sentit condol pel Jodi, la Marina, els pares de la Mercè i tota la família.
Rita

Anònim ha dit...

Hu sento, molt Antoni ánims per a tots els seus amics i familiars.

Txema Rodríguez ha dit...

Amics,

És difícil expressar en poques paraules el buit que ens deixa la pèrdua d´una bona amiga, la Mercè.

Hem de quedar-nos amb el record dels bons moments que hem gaudit junts i transformar-los en forces i energíes per recolçar a aquells que més la trobaran a faltar: als seus pares, al seu marit i com no, a la seva filla.

De tot cor, rebeu el nostre més sentit condol.

Rodríguez - Banegas

Anònim ha dit...

Si que es verdad que la hecharemos de menos pero pensaremos en el trocito de ella que nos ha dejado aquí que es su hija Marina y le daremos todo su apoyo a su hija Marina,a su marido Jordi y a sus padres. Un beso muy grande para ellos y especialmente para tí Merce, que no te olvidaremos.

Fuen.

J.Belzunce ha dit...

Estem molt agreïts pels amics més propers i en general de tot el poble de Martorelles, pel cordial acomiadament i condol que veu mostrar per Mercè.
Ella está i estic segur d'això, molt feliç i orgullosa de l'estima que tenía i va mostrar la gent del seu poble per ella.

No tinc més paraules a dir en aquests moments.

Disabte 18 Febrer a la Parroquia de San Joaquim de Martorelles farem una misa a les 8 del vespre, en nom d'en Mercè.

Una forta abraçada a tots
Familia Belzunce-Casado