2.2.12

CALÇOTADA I CONCURS D'ALL I OLI, EL 12 DE FEBRER

Ja tornem a tenir la calçotada organitzada per l'Escola Orfeònica de Martorelles. Un any més, els amics de l'Escola Orfeònica faran uns excel.lents calçots amb foc de canyes i presentats amb les corresponents teules.

Programa:
Dia: 12 de febrer a can Carrancà
10.30 h Elaboració de la calçotada
12.30 h. Concurs d'All i Oli
13.30 h. Dinar (15/18 calçots, mongetes seques "ganxet", botifarres a la brasa, llardons, pa i fruita)

Cal portar plat i coberts.

La compra del tiquet es farà el mateix dia a l'envelat o bé anticipades a Av. Piera, 98 establiment Electrodomèstics Truyols.
Preu 19 euros
Per fer la reserva prèvia als telèfons 93.5934389 , 93.5936047 o bé al mòbil 629.43.79.48.

-

5 comentaris:

francesc ha dit...

vaja, mira que amb 366 dies que te el 2012 i te que coincidir amb la sortida a les fonts.................tindrem que començar a crear un Consell Assessor de actes lúdic-esportius, ara em trobo que tinc que triar entre una bona caminada i una bona calçotada, Corxolis¡¡¡ que les dues coses son molt del meu agrad.

antondensi ha dit...

Si no recordo malament, l'any passat va passar el mateix. Tens raó, s'haurien de coordinar els actes del poble.
Antonio

Marc Candela ha dit...

Antonio,

L'agenda anual dels actes culturals ja es fa i es convoca a totes les entitats ludico-culturals. Enguany es va fer a principis de desembre, i es on l'Escola Orfeònica va demanar aquest cap de setmana.

Marc

francesc ha dit...

Hola Marc, encara que sembli impossible, el meu comentari-queixa, no era en contra de l'ajuntament........estrany oi¡¡¡¡¡ Era mes be una reflexió en veu alta, de fet trobo be que hagi mes d'una activitat el mateix dia, denota vitalitat en la societat civil. Aixo no treu que les poques entitats/grups que organitzen activitats, d'alguna forma posin en comú les dades de les activitats previstes.

Anònim ha dit...

Francesc, no hi ha problema,ja que si la caminada comença les 9 i té una durada de 4,30 hores,l'hora prevista d'arribar a Carrancà son les 13,30. A punt per menjar calçots...

Neus